sistemi aldım. bugün gelecek ve kuracağım inşallah. bir çok psu sitesine girip hesaplamaya çalıştım ama çoğu ingilzce ve benim ne ingilizcem var nede o kadar donanım bilgim. usb olarak 2 adet usb kullanacağım. biri mouse+klavye diğeri ara sıra flash bellek veya taşınabilir hard disk olacak. sizce sistemem cooler master elite rc 430 500 w yeter mi? param yok olsa yenisini alacağım psunun ama 0ı gördüm sonunda. :)
Dostum yeterli.
Overclock yapmayacaksanız yeterli..
quote:
Orijinalden alıntı: deepb
Dostum yeterli.
çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Overclock yapmayacaksanız yeterli..
yok 1-1,5 sene daha düşünmüyorum. cevap için teşekkür ederim.
Hayırlı Olsun.
A4 TECH 3100N klavye+mouse set almışsın sanırım. Bende alacağım aynı setten Klavyeyi notebook'a baglamayı düşünüyorum çok yerde araştırdım bulamadım. Size sorayım dedim.
Klavye pc'ye ne ile bağlanıyor mouse usb girişinden mi çalışıyor ?
abican nasıl yeterli 500wat anlamıyorum kesinlikle yetersiz bence en az 700 wat olmalı oda en az.
quote:
Orijinalden alıntı: oeroglu
Hayırlı Olsun.
A4 TECH 3100N klavye+mouse set almışsın sanırım. Bende alacağım aynı setten Klavyeyi notebook'a baglamayı düşünüyorum çok yerde araştırdım bulamadım. Size sorayım dedim.
Klavye pc'ye ne ile bağlanıyor mouse usb girişinden mi çalışıyor ?
sağolun. tek bir nano alıcı var. klavye+mouse bi alıcıya bağlı yani. ikiside kablosuz. kasa ile bağları yok. tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: noktasalih
abican nasıl yeterli 500wat anlamıyorum kesinlikle yetersiz bence en az 700 wat olmalı oda en az.
500 bile değil. gerçek değeri 360w :D şuanlık sistem çalışıyor. hiç hata vermedi. crysis3 ve call of mw3 fullde oynuyorum. sistem kapanmadı daha.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme