Şimdi Ara

Sistemime ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Uzun süredir zotac 9600gt 1gb 256bit kullanıyorum. Şimdiye kadar oc ile falan bi şekil idare ettim ama artık daha fazla gideri kalmadı bu kartın. 450-500 tl civarında ocye yatkın, 256bit, oyun için güzel bir fiyat performans ekran kartı arıyorum. Aklımdaki kart asus r7 265x fakat sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum, şimdiden teşekkürler. Monitörüm VGA. Sistemim:
    İşlemcim intel Quad core 9550
    Anakartım Asus p5kse
    Ram 8gb 800mhz
    500w psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavimarti -- 8 Aralık 2015; 9:07:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• monitor vga ise 265 modeli titreme yapabiliyor monitoru begenmezse.256 bit olmasi sart degil 265 gibi 265'in rakibi 128 bit bir kart var ve titreme yapmiyor.sisteme de uyar bence bunu alin.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html
  • Dostum tavsiyen için çok teşekkürler, dalgalanma olayından haberdarım, kaliteli kablolar yada farklı pirizlere takmak gibi çözümler var, ben şansımı denicem. Olmazsa monitörüde yenilicem. 128bit bir karta o kadar para vermek bana pek cazip gelmiyor. Önerdiğin karta alternatif olarak asusun 198bit vga çıkışlı bir kartı vardı, galiba gtx660tı. En azından araştırma yapan arkadaşlara alternatif olarak yazıyorum

• monitoru sevmiyorsan yenileme niyetin varsa mesele yok hani bazen kullanici monitorunu degistirmek istemiyor buyuk bir degisim.boyle durumlarda nvidia 750 ti oneriyorum diyorum bu titremez diye.durumdan haberdarsan 265 o islemciye olur.ayni islemciye ben 750 ti aldirmistim bir arkadasa bf4 resimleri atmisti memnundu yani 265 biraz daha iyi olduguna gore sende de uyumlu olacaktir.500w psu dedigin iyi marka degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavimarti

Dostum tavsiyen için çok teşekkürler, dalgalanma olayından haberdarım, kaliteli kablolar yada farklı pirizlere takmak gibi çözümler var, ben şansımı denicem. Olmazsa monitörüde yenilicem. 128bit bir karta o kadar para vermek bana pek cazip gelmiyor. Önerdiğin karta alternatif olarak asusun 198bit vga çıkışlı bir kartı vardı, galiba gtx660tı. En azından araştırma yapan arkadaşlara alternatif olarak yazıyorum

750ti kötü kart değil.

Istediğin kartla benzer performansları var.

• 750tide kötü değil tabiki, çokta tercih edilen bir kart ama şu 128bit olayı kafamı çok kurcalıyor. Dalgalanma olmazsa tabiki monitör değişmem ama olursada battı balık diyerek bide monitör almayı göze aldım. Dalgalanmayla ilgili dönüştürücü değilde direk bir ucu dvi bir ucu vga kablo öneriyorlar. Sizlerden ricam r7 265e eşdeğer daha uygun fiyatlı bir kart tavsiyesi

• mavimarti M kullanıcısına yanıt
    2ci el 750 ti al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci elden r9 280 nasıl olur peki? Sıfır r7 265ten daha mantıklı olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mavimarti

İkinci elden r9 280 nasıl olur peki? Sıfır r7 265ten daha mantıklı olurmu?

markasini yazmadigin 500w psu ve o islemciyle ben 280 onermem 265 islemcine uygun ama monitor degistirme ihtimalim olmasin diyorsan 750 ti al ikisi de 250 km/s yapiyor 128 bit olayi niye kafana takiliyor?
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Çok büyük bir nasiple ekim ayında vatandan alınmış, hiç kurcalanmamış tertemiz bir evga 760gtx buldum 500tl ye. Yarın kartı incelemeye ve uygunsa almaya gidicem, bir arkadaşımın arkadaşında kart. Kart ve fiyat için görüşleriniz olumlu olursa alıcam, fikirleriniz neler acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.