Şimdi Ara

Sistemime ekran kartı tavsiyesi. 800TL limit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • turboduo r9 280x . Powercolor bundan sonraki serilerinde iyi cıkış yaptı.Vatandan asus model r9 280x almanızı tavsiye etmem çünkü ürünün altında bile şikayetler vardı vatandaki stoklarında sanırım ramleri degişmişti o yüzden.Onun dışında MSI modeli çok iyidir ama stoklarda yok bayadırda takipçisiyim gelmiyor yok :D

GTX 770 almak mantıksız ne kadar hızı savunulsada mantıksız 2gb ramli ekran kartına ben okadar para vermem şahsen.ne kadar gb önemli degil cekirdek hızı vs vs önemli densede gb önemli..
  • Bahsettiğin sorunu arastırdım. Driver problemiymiş o. Su saate kadar fixlemişlerdir diye tahmin ediyorum (?)
  • Sumak S kullanıcısına yanıt
    Doğru düşünmüşsünüz. Sapphire r9 280x toxic önerimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende onu tercih ediyordum ramlerinin degiştini okumuştum ve gelen kötü yorumlar yuzunden vazgeçtim malzeme kaliteside iyi değil diye duymuştum ne kadar dogru bilemem tabi elime alıp bakmadım bunlar gördügüm yorumlar powercolor içinde oc olmaz malzeme kalitesi iyi degil diyorlar fakat dikkat edersen ilk stoklarındaki modellerine hep bu yorumlar sonra bi serisi daha cıktı TURBODUO olarak ve soğutmasıyla malzemesiyle gerçekten kaliteli bir kart.Ben uzun süre araştırdım MSI yada Poworcolor dan yanayım.
  • raynora kullanıcısına yanıt
  • 280X TOXIC
  • Toxic e 984tl vermek cok mantıklı gorunmuyor.
  • 770 ile 280x arasında Son kararı vermeye calışıyorum.
  • GTX 770

Asus veya Msi alın

Msi'ın soğutması daha iyi Asus'un garantisi 1 yıl fazla
  • 4 gb gtx770 fiyat olarak uygun ise onu al ne kadar bilmiyorum şuan yoksa asus 280X iyi gider o sisteme
  • asus 280x aldım. Bakalım ne zaman ulaşacak elime. Herkese çok teşekkür ederim.
  • 770

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sumak

asus 280x aldım. Bakalım ne zaman ulaşacak elime. Herkese çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan
  • 280x fena degil almıssınız zaten hayırkı olsun
  • İstediğin fiyata kesinlikle 280X en mükemmeli. Ayrıca ikinci el düşünürseniz 900 lere forumda rastlıyorum tavsiye ederim. Ama 280X yetecektir bence her şeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.