Arkadaşlar merhaba.Ben Laptopta oyun oynuyorum.Sistemim şu şekilde: İntel İ5 2.50 GHZ işlemci 8 GB ram 2 GB Nvidia Gforce 520m ekran kartı (1 GB ta olabilir tam hatırlamıyorum) bana en uygun yarış oyununu söyler misiniz? ayrıca grafikten çok kullanabilirlik önemli benim için.Shift 2 yi dün kurdum araba bildiğin dönmüyor... şimdiden teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: Codemaste® DiRT serisini deneyebilirsiniz. Sisteminiz açısından NFS gibi hantal oyunlar akıcı çalışmayabilir. Dirt 2 yi sıkıntısız oynayabiliyorum ama oyunda arabaları pek iyi kullanamıyorum sorun o. Dirt 3 ü oynamadım
quote:Orijinalden alıntı: ultralisan TDU2 Grid1 2 TDU 2 yi çok duydum.Kullanabilirliği ve grafikleri nasıl? sistemimde sıkıntı çıkarmaz umarım
arkadaşlar TDU 2 yi indirip kuracağım fakat updatelerde var.şimdi hiç update yapmadan update 4 ü yapsak bi sorun çıkar mı acaba? yoksa sırayla mı yapacağız 1,2,3,4 diye??
quote:Orijinalden alıntı: emreaydin93 quote:Orijinalden alıntı: ultralisan TDU2 Grid1 2 TDU 2 yi çok duydum.Kullanabilirliği ve grafikleri nasıl? sistemimde sıkıntı çıkarmaz umarım Oyun eski ama güzeldir sistem konusunda sıkıntı yaşamazsın. Update konusunu bilmiyorum en son 2 yıl önce oynadım.
quote:Orijinalden alıntı: ultralisan quote:Orijinalden alıntı: emreaydin93 quote:Orijinalden alıntı: ultralisan TDU2 Grid1 2 TDU 2 yi çok duydum.Kullanabilirliği ve grafikleri nasıl? sistemimde sıkıntı çıkarmaz umarım Oyun eski ama güzeldir sistem konusunda sıkıntı yaşamazsın. Update konusunu bilmiyorum en son 2 yıl önce oynadım. eyvallah