Şimdi Ara

Sistemime Göre Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar ekran kartımı değiştimek istiyorum ama sistemime uyum sağlarmı sağlamazmı hengi ekran kartını önerirsiniz bu tip yardımlar isteyeceğim sizden 450 tl max bütçem var

intel core 2 quad Q8300 2.50 ghz 4 çekirdek

ecs fsb 1333 anakart

2x 2 gb ddr 2 ram topalm 4 gb

değiştireceğım ekran kartı ati hd 3600

• yavaş yavaş yenileyeceğim ekran kartı aşırı ses verdiğinden bundan başladım ekran kartı önerin için teşekkür ederim , bu arada bişey daha sormak istiyorum bu benim anakart nasıl iş görürmü birde benim kasam sıradan bir kasa bu ekran kartı olur demi sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodson -- 14 Şubat 2012; 15:48:07 >
  • İyi anakart kendini oc sırasında belli ediyor, ecs pek populer değil, yani olumlu olumsuz okuduğumu hatırlamıyorum, ama 3ghz yaparsın diye tahmin ediyorum,

kasayı ölç garanti olsun...
  • kartı almadan önce güç kaynağının marka ve güç değerinide söyle belki sorun çıkabilir
  • Bence işlemciye overlock şart

• f/p oranına bakarsak bence piyasadaki en iyi kart hd 6850 gibi duruyor ama 450 tl bütçen varken 6850 almak ziyan etmek gibi bişey bence 500 tl ye vatandan %25 indirimde gtx 560ti dcu ii alabilirsin veya donanım haberden 2. el alıcam diyorsan hd 6950 6970 alabilirsin sana kalmış
  • bütün tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim hd 6850 benim ihtiyaçlarımı sanırım karşılar artan bütçemlede biraz daha ekleyip bir işlemci 3 ghz üstü bir işlemci almayı düşünüyorum yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim kasaya uyum konusundada vatan bilgisayara kasayla birlikte götürmeyi düşünüyorum sistemden anlayan arkadaşlar orda yardımcı olup kartıda takarlar sanırım
  • Kardeşim hiç zahmete girme, işlemciye overclock çekip 3.0 gzh hızına ulaştırırsan sana hayli hayli yeter. Bu işlemciler yabana atılacak işlemciler değil, masraf etmeye değmez inan bana.
  • overloc dediğiniz şey sanırım sistemin motorunu açma biraz daha ama nasıl yapacağım ben yapabilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.