Bildirim
Sistemime hangi ekran kartı uyar nasıl anlarım ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne kadar teşekkür etsem azdır baya uğraştınız sağolun. :)
Hocam itopyadaki çok uygunmuş alıyorum onu öleyse. Mini değil mi o ? Ölçümü nasıl yapıcam bilmiyorum dişlerimi sayıcam ekran kartının miniyse kaç diş olması lazım büyükse kaç diş olması lazım -
Eski kartı söküp aldığınız kartı takın olur. Saymanıza gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önemli değil :)) www.google.com.trekran kartı gpu length - Google Aramahttps://www.google.com.tr/search?q=ekran+kart%C4%B1+gpu+length&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZkZWnivLSAhXGWhoKHXlbCe4Q_AUIBigB&biw=1536&bih=760#tbm=isch&q=gpu+length&*&imgrc=_
uzunluk bu şekil , googledan gpu length yaz görsellere bakabilirsin.
sizim gt 630 aşa yukarı 15cm geliyo , bu mini kart ile aynı boyutları sıkıntı yaşamazsınız.. zaten diğerleri uzun 20cm üstünde.
Boyutu değil, işlevi önemli :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probody08 -- 25 Mart 2017; 19:35:21 >
-
-
urun.n11.comAsus Strıx Gtx750tı Oc 2gb Gddr5 128 Bıt Ekran Kartı - n11.comhttps://urun.n11.com/ekran-karti/asus-strix-gtx750ti-oc-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-P283308198?cid=700501&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel
bu ürün ana kartıma uyar mı ve gta 5 oynatır mı teşekkürler
-
Yok mu cevaplayacak olan yardımcı arkadaşim:(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
evet alıp kullanabilirsiniz. -
Ana kart sorun çıkartmaz diyorsunuz yani peki ekran kartı dışında başka neyi önerirsiniz oyunlarda akıcı olması için tsk
hocam psu yeterliyse 4 gb ram takviyesi yapabilirsiniz. işlemci konusunda pek bilgim yok, tabi hangi oyunları oynacağınız da önemli. -
Teşekkürler dostum, öncelik gta five . Önerilere açığım diğer arkadaşlardan iyi forumlar
size önerdiğim şeylerin aynısı ultrada min 30 fps alıyor. 4 gb ram ve gtx 750 ti yeterli olur gta v icin.Alexandru Mihai CoroiyoutubeGTA 5 - i5 2400 + GTX 750Ti 2GB DDR5 - 8GB RAM, 1080p - Very High Settingshttps://www.youtube.com/watch?v=nOyUY6GM-xg
-
beyler benim sistem bu bnm pc hangi ekran kartı olur
Operating System
Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
CPU
Intel Core 2 Duo E6320 @ 1.86GHz 43 °C
Conroe 65nm Technology
RAM
2,00GB Single-Channel DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20)
Motherboard
FOXCONN G41MXE/G41MXE-K (Socket775) 38 °C
Graphics
37W_LCD_TV (1360x768@60Hz)
Intel G41 Express Yonga Kümesi (Foxconn)
Storage
149GB SAMSUNG HD160HJ ATA Device (SATA) 39 °C
Optical Drives
TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device -
Arkadaşlar merhaba benim şu şekilde bir anakartım var. ( gigabyte ga-945gcm-s2l ) aacaba NVIDIA QUADRO FX 3800 ekran kartı uyar mı ??
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X