Şimdi Ara

Sistemime kasa önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL E6300 Core 2 Duo 1.86GHz 64bit LGA775; 2MB L2; 1860Mhz; 65nm; Kutulu
    ASUS P5B P965 LGA 775 CORE2 DUO UYUMLU ANAKART
    MSI - RX1950PRO-T2D256E
    KINGSTON KVR667D2N5/512 PC2-5300 512MB; DDR2-667Mhz; Cas 5; Kutulu (x2)

Bu sisteme
    AOPEN H600B-28 400W ATX; 400W; 2xUSB, Fan; Air Guide; Kutulu; Siyah
    kasa düşünüyorum.Overclock yapmayı bilmiyorum yani şu an için yapmıycam.
    Sizce bu kasa işimi görür mü?Bunun içinde sanırım kendi PSU'su varmış.

Tavsiye eder misiniz bunu yoksa fazla bile gelir mi sistemime.Fiyatı şu an 100$+KDV görünüyor.
    Fikirlerinizi bekliyorum..

• bence thermaltake ve feel in kasalarına da bi göz at madem psuyla birlikte alacaksın kasayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Excaliburr

INTEL E6300 Core 2 Duo 1.86GHz 64bit LGA775; 2MB L2; 1860Mhz; 65nm; Kutulu
    ASUS P5B P965 LGA 775 CORE2 DUO UYUMLU ANAKART
    MSI - RX1950PRO-T2D256E
    KINGSTON KVR667D2N5/512 PC2-5300 512MB; DDR2-667Mhz; Cas 5; Kutulu (x2)

Bu sisteme
    AOPEN H600B-28 400W ATX; 400W; 2xUSB, Fan; Air Guide; Kutulu; Siyah
    kasa düşünüyorum.Overclock yapmayı bilmiyorum yani şu an için yapmıycam.
    Sizce bu kasa işimi görür mü?Bunun içinde sanırım kendi PSU'su varmış.

Tavsiye eder misiniz bunu yoksa fazla bile gelir mi sistemime.Fiyatı şu an 100$+KDV görünüyor.
    Fikirlerinizi bekliyorum..

kasanın iç yapısı hatırladığım kadaryıla uzun ekran kartlarını sevmiyor du ama senin kartı alır bu arada o kartların bazıları 2 girişli buda 25 amper isteyebilir manası taşıyor ne yaparsan yap 100 dolara bi kasa alarak yeterli gzü sağlayamayabilirsin o zaman ne yapacaksın büyük kartlara imkan sunan bi kasa ve ayrı güz kaynağı alaaksın en ocuz yöntem enermax chakra kasa http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ECA3050-B güç kaynağı olarakta lg 550w artık psu lu kasalar la verim almak pekte mümnkün değil

• sistemimiz ekran kartı dışında aynı bana asus ta5a1 oc yapmadan rahat yettiğine göre sanada aopen h600b-28 yeter gibi gözüküyor
  • thermaltake armor
  • thermaltake kandalf
  • feel den uzak yeter aopen ve asus güzel markalardır iş arkadaşıma topladık e6300 sistem asus 350 watlık bir kasası vardı ona kurduk bir sorun yasamadı simdilik gercı onun ekran kartı bıraz orta seviye bir karttı
  • Kardeş kaliteli bir ürün al ama çok da fazla para harcama yazık günah.. kasa olarak:

Sistemime kasa önerir misiniz?

işini görecektir bu da ürün linki:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ECA3050-B
    güç kaynağı olarak da LC 550 yeteri kadar verim sağlar sana:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC6550G
    her ikiside kaliteli ve iyi ürünler..

• ben de benzer bi sistem kuruyorum . yukardaki kasanın yandan 25 cm fanlı olanını chakra yı aldım fireball dan 166 ytl . tabiki en ekonomik psu olan lc power 550 yi de almayı düşünüyorum.ancak psu da 100 ytl den aşagı degil. araştıra araştıra sistem gün geçtikçe aldı başını gitti.genel kanı 1000 ytl den aşagı olmayan bi sisteme gerçek degerleri veren saglıklı psu almak sonucu çıkıyor.ama herşey para demek malesef.aldıgım kasa nın yanındaki 25 cm lik fanın üzerinde dış kapakta bi dügme var .hava akışını içeri dışarı yada off olarak ayarlamaya yarıyor.kasanın içini doldurmadıgım için henüz performansını net bilmiyorum.yine donanım sitelerinde psulu bazı ekonomik kasa incelemelerinden yazılar okuyabilirsin.ben tercihimi uzun vadeli yaptıgımdan kasa güç kaynagı ve anakart için daha ciddi rakamlara kıyma kararı aldım.kasanın üzerindeki kapakta dğgmeler ilave olarak harici hdd baglayabilmen için bir giriş de sunulmuş.içerde ki baglantılarda plastik kilit mekanızması var ve kasa kapagı vidası tornavidasız açıp kapanabiliyor.onde ve arkada ilave fan çıkışları mevcut .diledigin yere fan ekleyebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

feel den uzak yeter aopen ve asus güzel markalardır iş arkadaşıma topladık e6300 sistem asus 350 watlık bir kasası vardı ona kurduk bir sorun yasamadı simdilik gercı onun ekran kartı bıraz orta seviye bir karttı

neden uzak dursun abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.