Şimdi Ara

Amfi ve Hoparlör Önerir Misiniz ? ( Bilgisizim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 30 cm phonocar subwoofer ve pioneer deh-1550 ub teyibim var.

Son ses açıp sağa sola rhatsızlık vermek değil niyetim sadece kaliteli bir ses duymak istiyorum aracımda.

Bunun yanına 2 adet oval hoparlör , 2 tweeter ve amfi koysam nasıl olur ?

Ya da öne 2 tane daha yuvarlak hoparlör mü koymalıyım sesi daha iyi alabilmek için ?

Amfi olarak kaç kanallı olmalı sizce ? , 2 kanal alıp birini subwoofera diğerini de paralel olarak kalan hoparlörlere mi bağlamalıyım ?

Birde kablo seti olarak hangi markayı önerirsiniz ? , kablolama benim için amfi kadar önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Elimde 30 cm phonocar subwoofer ve pioneer deh-1550 ub teyibim var.

Son ses açıp sağa sola rhatsızlık vermek değil niyetim sadece kaliteli bir ses duymak istiyorum aracımda.

Ya da öne 2 tane daha yuvarlak hoparlör mü koymalıyım sesi daha iyi alabilmek için ?

Amfi olarak kaç kanallı olmalı sizce ? , 2 kanal alıp birini subwoofera diğerini de paralel olarak kalan hoparlörlere mi bağlamalıyım ?

Birde kablo seti olarak hangi markayı önerirsiniz ? , kablolama benim için amfi kadar önemli

bildiğim kadarıyla teypte 1 adet amfi çıkışı var

4 kanallı amfi takılıcak olursa y amfi kablosu ile çıkışları arttırarak 4 kanallı amfi besler

arkaya 1 takım yani 2 adet oval hoparlör koyabilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-gm-6500f-760-watt-4-kanal-amfi-92024057

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-ts-a6913is-500w-80wrms-6x9-oval-hoparlor-93888745

bunları al sana yeterli olucaktır

bas olarak jbl gt5 12" alabilirsin.

git bir tesisatçıya bağlat en düşük 4 ga kablo kullan

sen takıcaksan markası cadance olabilir tesisatçı takıcaksa işi ona bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majestykullandı

Elimde 30 cm phonocar subwoofer ve pioneer deh-1550 ub teyibim var.

Tavsiyem 5 kanallı bi amfi alman hem wwofer hem ses sürmen için amfinin 5. kanalı mono olduğu için woofer'ını beslersin
    diğer 4 kanal için de karar sana kalmış ister bi takım oval alırsın yanına da önler için mid bass takımı koyarsın olay biter ama dediğim gibi woofer kullanacaksan önceliğin 5 kanal amfi olmalı
    Amfş modeli olarak da Edion 505a , Forwell Sim 5410 , Teacline 505 , Jameson Usa 525 bu modeller olabilir ben hepsini bizzat kullandım herhangi bi sıkıntı yaşatmadı tabi kendi gücünün dışına çıkılmazsa
    Oval 6x9 olarak da yeni seri Pioneer ts 6995s eski seri Pioneer ts 6994s yada Jbl gto 938 tarzı ovaller yeterli olacaktır
    Komponent md bass kararı da sana kalmış ..

Linkteki resimde bahsettiğim Teacline 505 amfi var bakabilirsin

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151568482211711&set=a.10151568478761711.1073741827.315462191710&type=3&theater

• Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için , kısa süre içersinde değerlendiricem görüşlerinizi ss de eklerim buraya
  • quote:

Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için , kısa süre içersinde değerlendiricem görüşlerinizi ss de eklerim buraya

hayırlı olsun ssleri bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için , kısa süre içersinde değerlendiricem görüşlerinizi ss de eklerim buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.