Şimdi Ara

Sistemime Uygun Ekran Kartı Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemimin özellikleri : Intel Core i5 4400 3.10 Ghz İşlemci , ASUS H81M-C Anakart , 8 Gb Kingston DDR3 RAM , AMD Readon HD 5500 Series 1 GB Ekran Kartı.

Bu sisteme yeni bir ekran kartı düşünüyorum, oynadığım oyunlar CS:GO ve Dota2. Dota da çok sıkıntı yaşamıyorum ama CS:GO da FPS sorunum var. Ayırmayı düşündüğüm fiyat aralığı 400 TL civarı. Önerileriniz için teşekkürler.

Edit : Fiyat aralığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gettekno -- 9 Mayıs 2016; 20:15:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gettekno

Arkadaşlar merhaba,
    Sistemimin özellikleri : Intel Core i5 4400 3.10 Ghz İşlemci , ASUS H81M-C Anakart , 8 Gb Kingston DDR3 RAM , AMD Readon HD 5500 Series 1 GB Ekran Kartı.

Bu sisteme yeni bir ekran kartı düşünüyorum, oynadığım oyunlar CS:GO ve Dota2. Dota da çok sıkıntı yaşamıyorum ama CS:GO da FPS sorunum var. Ayırmayı düşündüğüm fiyat aralığı 700 TL civarı. Önerileriniz için teşekkürler.

bu kadar beklemişsiniz, 1 ay daha size dokunmaz, şu sırada sıfır ekran kartına para verilmez.
    2. el almanızı tavsiye ederim ama, ortalık dolandırıcı dolu.
    1 ay daha beklemenizi öneririm.
    alacağınız bir gtx 1060 çok daha iyi olacaktır.
    ya da en azından gtx 1000 serisinin çıkmasıyla eski nesil olan, gtx 960 gibi r9 380 gibi ekran kartlarının fiyatları otomotik olarak düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orci1 -- 7 Mayıs 2016; 21:36:45 >

• gettekno G kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağınız nedir?12v kanalından kaç watt veriyor?
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    12 V için 336W lık çıkış veriyor
    başlığını çok beğendim ne istediğini bilen akıllı biri olduğun bellii

umarın gönlüne göre nasip olanı alırsın

artık forumda başlıklar bile iyi değil hakarete kadar gidiyor
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz ekran kartını ben de düşünüyorum, daha uygun fiyata işimi görebilcek aklınızda var mı yoksa bu fiyat aralığında bir ekran kartı alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Gtx 950 yada r7 370 almalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isı ve Güç Özellikleri
    Maksimum GPU Sıcaklığı (c)
    90 C
    Enerji Tüketimi
    90 W
    Önerilen Minimum Sistem Gücü (W)
    350 W
    Destekleyici Güç Konnektörleri
    6-pin

GTX 950'nin özellikleri bunlar, benim güç kaynağım 336 W üretiyor maksimum. Bir sıkıntı yaratır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

İmzanızı düzeltmenizi tavsiye ederim.Zira 1 sayfa sizin imzanız sürüyor.Forum kurallarına da aykırı.Bileşenleri yan yana yazarsanız daha iyi olur.

Edit:Konuyu açan arkadaş, yeni kartları beklemene gerek yok.Gelecek kartlar da pek ucuz olmayacak.1060 alamazsınız 400 liraya.Size tavsiyem ikinci el gtx950, gtx 750 ti tarzı kartlar almanız.750 ti bile cs go için yeterlidir fazlasıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 14 Mayıs 2016; 20:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

İmzanızı düzeltmenizi tavsiye ederim.Zira 1 sayfa sizin imzanız sürüyor.Forum kurallarına da aykırı.Bileşenleri yan yana yazarsanız daha iyi olur.

Edit:Konuyu açan arkadaş, yeni kartları beklemene gerek yok.Gelecek kartlar da pek ucuz olmayacak.1060 alamazsınız 400 liraya.Size tavsiyem ikinci el gtx950, gtx 750 ti tarzı kartlar almanız.750 ti bile cs go için yeterlidir fazlasıyla.

özür dilerim kimseyi rahatsız etmeye hakkım yok uyarın içinde teşekkür ederim

düzelticem şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 14 Mayıs 2016; 22:01:27 >

• bak ben şuan 131 watt overclocklu işlemcim
    10 gb ram
    kulaklık hoparlör 2 tane sabit disk kullanmaktayım
    psum 12 kanalından 384 watt veriyo
    senin işlemcinin tdp si 60 watt civarı
    benim sistemde hiç sorunsuz çalışıyorlar seninkinde hayli hayli çalışır 750 ti alma 950 al o işlemciyle
    370 de alabilirsin
    dx12 performansları eşit bu kartların d11 de %25 20 civarı 950 daha hızlı
    tdp leride neredeyse aynı kartların
    evga gtx 950 core voltajı hiç değiştirmeden 1455 mhz kensi oc zaten
    kısaca çalışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.