Şimdi Ara

Sistemime Uygun Ekran Karti Onerisi pls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum 4-5 gundur deli gibi okuyorum , su islemciye su ekran karti iyi olur. , bu olur bu olmaz , su darbogaz yapar gibi..
    Benim islemcim bayagi bir eski ve gtx 1070 gozumde tütüyor:)

1070 alsam ne olur ? Deli gibi fps dususlerimi yasarim ?

Kisaca sistemim ;

i7 950 3.30 ghz ( 1. Nesil galiba , zamaninda deli para vermistim, 3.7ghz max )
    Asus Sabertooth x58
    G-SKILL 8GB DDR3 1866Mhz
    480GB KINGSTON SSD
    27' ASUS VS278Q Monitor
    GTX 560 Ti Direct Cu II 1GB 256 bit
    CORSAIR 650W PSU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitem ramınızde dusuk ben 290x ile 8gb ram sıkıntısı yasadım Callofduty ve Tombraider gibi oyunlarda max detailde. Simdi sizin 1070 ile 8gb ram ve bu islemci ile tam verimde ekran kartını calıstırmanız imkansız olacaktır. Sizin sisteminizin kalemi maksimum Rx470 dir. olsun 1070 e vereceginiz paranın karsılıgını alamayacaksınız mevcut cpu ve ram dolayısı ile.
  • Cok tesekkurler..

Bir arkadas da benzer bisey soylemisti. Hatta kasayi alip gidip denemek en mantiklisi demisti vatanda yada baska bi yerde..

Full upg gerekecek ozaman , anakart , islemci ve ram ki bu cok cok asacaktir beni .

1060 icin ne dersiniz , amd kart alasim yok hic cunku.

• 470 in en ideal secim olcagını dusunmeme ragmen AMD kullanmak istemiyorsanız baskada yapıcak birsey kalmıyor gibi gozukuyor. Ikinciel gtx 970 dusunebilirsiniz uygun fiyata satıyorlar.

Sıfır alıcaksanız 1060 6gb almanızı tavsiye ederim bana gore fiyat/performans dengesi en iyi olan 2. kart rx470 den sonra. Sizin sisteminiz için yapılacilecek iyi bir upgrade olacaktır, olacagını hic sanmıyorum 950 guclu bir islemci ama olduki darbogaz olmaya basladı cozunurlugu 1440p ye yukseltme gibi bir sansınız var buda islemci uzerine dusen yuku kısmi olarak azaltıcaktır.
  • İşlemcin, ekran kartına darboğaz yapsa bile ki her halükarda yapacaktır, hiç bir zaman 40-50 frame'in yani oynanabilirlik seviyesinin altına düşmezsin. Bütçen varsa hiç düşünmeden 1070 al derim. İlerideki zamanlarda işlemci + anakartı değiştirebilirsin. Tavsiye model:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1070-gaming-x-8gb-gddr5-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
  • Gtx1060 + 2x4gb ram alin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek korkum su an 30 fps altina dusmek.. Buyuk patlarim yani ole birsey olursa .

Islemciyide max kaca cekebilirsem cekecegim , islemci uzerinde guzel bir sogutma var bu arada .

Cooler master haf x high tow bir kasamda mevcut .

Galiba gidip bi yerde deneme yapacagim , en kotu 1060 alirim diye dusunuyorum.

Arkadaslar cok tesekkurler bilgileriniz icin.

Saygilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samedrugs S kullanıcısına yanıt
    Gtx 1060 ve 8 gb ram alınabilir Yalnız darboğaz ne düzeyde olur ya da olur mu O konuda pek birşey söyleyemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.