İşlemci: AMD REYZEN 5 3500 Ana Kart: ASUS PRİME B-450M-K RAM: 16GB DDR4 PUS: COOLER MASTER 600W 80+ ELİTE MEVCUT EKRAN KARTI: POWERCOLOR RED DRAGON RX550 2GB 128 BİT GDDR5 Ekran kartını satmayı düşünüyorum daha 1 yıl garantisi var. Bütçem max 4-6k arası. Sadece pes veya fifa oynuyorum. Sistemim pes 21 i çok rahat oynatırken 23 de ekran kartı yetersiz kaldı maalesef. Şimdiden teşekkürler. |
SİSTEMİME UYGUN EKRAN KARTI TAVSİYESİ LÜTFEN
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Temiz 2. el garantili RTX 3060 veya TI modelinden bulabilirsen al. Sıfır 8k, 2.el fiyatları 5k civarında. 1080p çok rahat tüm oyunları yüksek kalitede oynarsın.
-
Limitimi revize ettim max 4bin tl ye mevcut alınabilecek ne alabiliriz peki? ikinci el almıyorum ben. Teşekkürler.
-
Bütçenin maks limitinde GTX 1660 super var. Bu karttan aşağısı orta/minimum ayarlarda oynarsın. Bu marka ile ilgili fazla bir bilgim yok ama sıcak fırsat gibi görünüyor.
-
Kutusu açılmış bunun kalsın istemem. Max 5 bin yaparım zorlanarak ne alabiliriz peki?
-
Ben ona dikkat etmemişim açıklama kısmında belirtmemişler. Sıfır hazır sistemden çıkarılmış. İyiki birisi sormuş.
Dediğim gibi bahsettiğin oyunları akıcı ve kaliteli bir şekilde oynamak istiyorsan GTX 1660 alt model. Bu şekilde arayış yapabilirsin.
www.itopya.com
GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB GDDR5 192 Bit Ekran Karti| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-gddr5-192-bit-ekran-karti_u8167?srsltid=AR5OiO1WA4hDoGn7TPElGYeLieWkdYzSQHMyhSqofpAzpUcC2qpasBpkbt0#bTableUrunDetayBunda da ısınma sorunu vs varmış yoruma bakıldığında. Düzgün birşeyi uygun fiyata bulmak zor bu piyasada. Adamlar yani açıklamayı bile doğru düzgün yazmıyor ilanda. Şansına kalmış artık.
-
Zotac NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti ZT-T16610F-10L 6 GB GDDR6 192 Bit
Bunu aldım ama teşhir ürünüymüş bu da iptal ettim. Ben ne alacağım ya off
-
@REIS Inno3D NVIDIA GeForce GTX 1660 Super Twin X2 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı bunu aldım.
-
Up
-
Sıfır RX 6500XT var.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12826
-
Bu kartlar mining çıkması gibi görünüyor. queenCK diğer adı galiba vs. bunlar mining kart toplamış tonla yüksek fiyata koymuşlar gibi anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 5 Ekim 2022; 20:6:31 > -
Sorduğum da sıfır kapalı paket dedi. Almadan önce sordum. O zaman gelsin (kargoya verdi) iade ederim. Emin misiniz çıkma olduğuna aldığım kartın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim aldığım sıfır değil mi şimdi? Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X