Evde sıkıntıdan yıllar önce hastası olduğum oyun dünyasına geri dönmeye karar verdim(gerçekten yıllar önce ama...en sağlam oyun command&conquer flndı)
Neyse ama bu geri dönüş ile ilgili ufak bir sıkıntı var oda oyun oynamak için almamış olduğum laptop!!! Daha iyisine geçene kadar şöyle starcraft falan tarzı oyun önerilerinizi bekliyorum maksat zaman öldürmek..
Sistemim: Toshiba Satellite L300-222
İşlemci tür : Intel® Pentium® İşlemci T4200 saat hızı : 2.00 GHz Ön Veri Yolu : 800 MHz 2. seviye önbellek : 1 MB
Sistem belleği standart : 4,096 (2,048 + 2,048) MB maksimum genişleme : 4,096 MB teknoloji : DDR2 RAM (800 MHz)
Sabit disk kapasite : 400 GB onay : S.M.A.R.T. sürücü dönüşü : 5,400 rpm
Ekran boyut : 39,1 cm (15,4”) tür : Toshiba TruBrite® WXGA TFT Yüksek Parlaklıkta ekran dahili çözünürlük : 1.280 x 800
Ekran bağdaştırıcısı üretici : Intel® tür : Mobile Intel® GMA 4500M bellek kapasitesi : 3 GB sistem belleğiyle en fazla 1.340 MB toplam kullanılabilir grafik belleği bellek türü : paylaşılan
Arkadaşlar dediğim gibi starcraft tarzı bu sistemde oynayabileceğim strateji oyunları tavsiyelerinizi bekliyorum(Sanırım warcraft reign of chaos kurtarıyo)
Şimdiden teşekkürler
valla arkadaşım en üste yazmışsın ya en sağlam command&conquer diye hala en sağlam o inan bana generals gibi oyun gelmez bi daha
:):) iyide benim ekran kartı kurtarırmı ki ? Warcraft-3 ü düşünüyordum ben...
Dota oyna.
Total war serisini red alert 3 oynamadigsan oynamani tavsiye ederim
Arkadaşlar tavsiyeler için gerçekten teşekkür ederim ama bu bahsettiğiniz oyunların benim Mobile Intel® GMA 4500M tarafından desteklendiğine eminsiniz değilmi?
Genelde oyunların minimum sistem gereksinimlerinde ekran kartlarını Nvidia yada Ati'nin modelleri yada daha iyileri şeklinde yazıyorlar!!
Benim Mobile Intel® GMA 4500M bu markaların hangi modelleriyle eşit onu bi bulabilsem olay tamam aslında..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme