Şimdi Ara

Sistemime vatandan kasa+psu önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SİSTEM ŞU:-->

SAPPHİRE HD7850 O.C GDDR5 2GB 256BİT EKRAN KARTI

FX 6300 3.5 GHZ İŞLEMCİ

2.4=8GB 1600MHZ RAM

1TB HDD

1 TANE DVD YAZICI

ANAKART AM3+ PCIE SOKETLİ MSİ OLUCAK

BU SİSTEMİME VATAN BİLGİSAYARDAN KASA+PSU ÖNERİLERİ BEKLİYORUM , YARDIMCI OLUCAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

NOT:KASAYA GÖRE EKRAN KARTINI HD7870 VEYA İŞLEMCİYİ HD8320 YAPICAM, AMA KASA+PSU ÖNERİLERİNE BAĞLI.

• sistemime uygun fiyatlı güzel kasa+psu beraberde olur ayrı ayrıda önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, çok öneri geldi kafam iyice karıştı , tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, kasa ve psu nun fiyatına göre de ekran kartı yada işlemcimi bi kademe yükseltmeye bakacağım
  • bütçe ne ?
    kullanım amacın ne ?
    bu sistem elinde mi yoksa alacak mısın ? ona göre daha iyi sistemler çıkarılır bunun fiyatına

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

bütçe ne ?
    kullanım amacın ne ?
    bu sistem elinde mi yoksa alacak mısın ? ona göre daha iyi sistemler çıkarılır bunun fiyatına

bu sistem elimde değil daha toplayacağım max bütcem 1550tl civarı , bu parçaları ayarladım , kasa için çok öneri geldi , en son bi arkadaş dedi corsair 400r 80plus 750w kasa 440tl ye önerildi, eğer bunu alırsam ekran kartını hd7870 yapamam ama eğer biraz daha uygun fiyatlı kasa bana yeter diyorsanız önerinize göre bir kasa alıp kartı yükselticem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatkusay

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

bütçe ne ?
    kullanım amacın ne ?

bu sistem elimde değil daha toplayacağım max bütcem 1550tl civarı , bu parçaları ayarladım , kasa için çok öneri geldi , en son bi arkadaş dedi corsair 400r 80plus 750w kasa 440tl ye önerildi, eğer bunu alırsam ekran kartını hd7870 yapamam ama eğer biraz daha uygun fiyatlı kasa bana yeter diyorsanız önerinize göre bir kasa alıp kartı yükselticem

o.c için uygun bi kasa.o.c yapmayacaksan hiç gereği yok fazla para vermenin.önerdiğim utgard yada 300r şuan senin için en uygun olan iki kasa.içine sinen birisini al.artan parayıda 7870 için ayır.

• Bulunduğunuz ilde stok varsa Corsair 300R + Corsair 600w ikilisini alın haftasonu indirimi ile. Eğer stok yoksa ve CF yapmayı planlamıyorsanız Corsair 200R + Corsair 550w modellerini alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psu tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    PSU Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu hafta sonu Vatanda bir kez daha baktım 300R oldukça iyi bir tercih olacaktır 280 TL fiyatıyla.

• @
    Senbonzaku®a

@
    vefalimesut

@
    tarkolar

hepinize yorumlar için teşekkürler 300r uygun görünüyor ama artan paraya ne yapsam bilemedim
  • 600w corsair 300r rahat rahat yeter demi sorun çıkarırmı , yoksa yukarıda önerilen 700w mı seçsem
  • 300r stokda yok poooffff :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatkusay -- 5 Şubat 2013; 18:41:35 >
  • şu linkdeki öneriye bakın(http://www.chip.com.tr/forum/bilgisayar-toplamama-yardimci-olurmusunuz_t254189.html) adam o sisteme XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION 80PLUS 700W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA öneriyor o zaman benim sisteme havada karada olur , bunu düşünüyorum 75tl kar var corsair 400r ye göre son görüşleri alabilirmiyim

• Son seçtiğiniz iki kasa da Corsair'den sonra attan inip eşşeğe binmek olayına dönüyor.

Corsair 200R/300R + Corsair VS550w modelini öneririm, sisteminiz için fazlasıyla yeterli ürünler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 5 Şubat 2013; 19:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Son seçtiğiniz iki kasa da Corsair'den sonra attan inip eşşeğe binmek olayına dönüyor.

Corsair 200R/300R + Corsair VS550w modelini öneririm, sisteminiz için fazlasıyla yeterli ürünler olacaktır.

corsair in psusuz 200r modeli mevcut , onun yanına da 600w saglam bir psu önerisi yapabilir misiniz vatan dan 700w da olur ama 550w bana biraz az göründü, şimdiden teşekkürler :D :D
  • gercek xxxW ne yalancimi bozimkiler anlamadim gercek isini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @
    Senbonzaku®a
    üstad rica etsem bana kasalı psu veya kasa+psu bir öneri yapabilir misin vatandan önce 400r seçtim ama biraz pahalı ve sistemede fazla, ondan daha uygun bir kasa ve psu seçip ekran kartı veya işlemcimi yükseltmek istiyorum teşekkürler
  • quote:

corsair in psusuz 200r modeli mevcut , onun yanına da 600w saglam bir psu önerisi yapabilir misiniz vatan dan 700w da olur ama 550w bana biraz az göründü, şimdiden teşekkürler :D :D

Corsair VS550w modeli 500-550w aralığında ki tüm ürünlerden çok daha fazla güç değerlerine sahip, zaten sisteminizde ki ürünler için 500w = 12v kanalından 33a + 400w veren bir ürün bile yeterli olur, rastgele öneri vermiyoruz emin olun.

İlla ki daha yüksek güç sağlayan bir ürün almak istiyorum derseniz OCZ Fatality 750w modelini öneririm, bu da fiyatını hak eden bir ürün değil ama iş vatanbilgisayar'a kalınca maalesef seçenekler azalıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz750fty-un-fatal1ty-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi-%28tak-cikart-kablolu%29/productdetails.aspx?I_ID=60477

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Corsair VS550w modeli 500-550w aralığında ki tüm ürünlerden çok daha fazla güç değerlerine sahip, zaten sisteminizde ki ürünler için 500w = 12v kanalından 33a + 400w veren bir ürün bile yeterli olur, rastgele öneri vermiyoruz emin olun.

İlla ki daha yüksek güç sağlayan bir ürün almak istiyorum derseniz OCZ Fatality 750w modelini öneririm, bu da fiyatını hak eden bir ürün değil ama iş vatanbilgisayar'a kalınca maalesef seçenekler azalıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz750fty-un-fatal1ty-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi-%28tak-cikart-kablolu%29/productdetails.aspx?I_ID=60477

peki vs650w veya cx600w alsam nasıl olur acaba bu ikisinin de fiyatı aynı , bunların performansları nasıldır , bunlardan birini aldım diyelim yanına corsair 300r yi koysam 191+210=401tl ediyor , o kadar yaklaştık madem 400r 750w psulu kasayımı alsam 440tl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.