Şimdi Ara

Sistemimle uyumlu ekran kartı önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibi, ama yeni oyunlardan ekran kartı sd3 desteklemediği için oynayamadıklarım var. sd sorunu olmayacak, 250YTL'ye kadar, orta sınıf bir ekran kartı almak istiyorum. Sistemle uyum konusunda bilgi eksiğim var, yardımcı olursanız sevinirim.

ANA KART: DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D
    İŞLEMCİ : AMD Athlon 64 3700+ (2.2GHz, 1024K, S939) BOX
    EKRAN KARTI: SAPPHIRE RADEON X800 GTO2 256MB GDDR3 PCI-E
    RAM : TWINMOS - 1 GB 400 DUAL
    HARDDİSK: WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 16MB CACHE SERIAL SABİT DİSK WD2500KS 2 adet
    KASA: AOPEN H600B-B28 ATX 400W

• 9600 gt veya 3850 alabilirsin daha iyi kartlar var 250 ytlye kadar ama sistemin eski daha iyisini alsan tam performans alamazsın karttan onun için tavsiyem bunlardır
  • 2006 başında çok para vermiştik, sistem çabuk eskiyor. PErformansının hepsini kullanamasamda bu paraya alınabilecek en iyi kart olsa, sistemi yeniledikçe sonra tekrar ekran kartı almak zorunda kalmasam.
  • 250ytl ye şuan için en iyi 8800gts alırsın 20-30 ytle daha koyarsan stok soğutma 4850 olur onlarda fazla ısınıyo peek tavsiye etmem 300 ytlye çıkartabilirsen bütçeyi özel soğutmalı 4850 lerden alabilirsin onlardan da tavsiyem his iceq4 olur
  • his iceq4 sitede şu aralar en çok tavsiye edilen kart sanırım. Peki bu kart benim işlemci falan uyar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikeut

his iceq4 sitede şu aralar en çok tavsiye edilen kart sanırım. Peki bu kart benim işlemci falan uyar mı?

bu seferde işlemci darboğazı olur,tam verim alamazsın.ekranın kaç inç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikeut

his iceq4 sitede şu aralar en çok tavsiye edilen kart sanırım. Peki bu kart benim işlemci falan uyar mı?

Uyar ama işlemcin tek çekirdek olduğu için işlemciye çok yüklenen oyunlarda yeterli performansı alamayabilirsin. Bide 1gb ram çok yetersiz en azından 2gb yapmalısın.
  • ekran 19inç. Ram i 2gb yapacağım zaten ama işlemci işi zor.
  • bende arkadaş gibi düşünüyorum
    sistemim

anakart:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1905
    işlemci: p4 3.0
    400 watt kasa
    samsung 206bw monitor.
    ekran kartı: gigabyte geforce 6600gt

9600gt 8800gt sapphire hd3870 bütçem 200-250 yt ama 20-30 ytl daha koyablrim.bnde 1 yıl sonra sistemi yenilemeyi düşünüyorum. o yüzden tekrar ekran kartıyla uraşmamak için biraz ileri düşünüyorum. bunun dışında bu nvdiaların crossfire gibi bir özelligi varmı. örnegin 8800gt aırsam kart elimde kalmaz bi tane daha iy bir kart alıp daha iyi prformans alabilrim belki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.