Şimdi Ara

Sistemin Oyun Oynarken Kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba rx580, ryzen5 2600x, 8gb 3000mhz ram, m.2 512 ssd var sistemde, ancak örneğin witcher 3, cod oynarken genellikle bu tarz büyük oyunlarda oluyor, bilgisayar kapanıyor siyah ekran oluyor, ancak kasa çalışmaya devam ediyor. sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.

• up
  • Aynı sorun bende de var ryzen 5 1600 rx480 8gb 16 gb 3000 mhz ram 500 wat psu oyunda bir yoğunluk olduğu zaman mic ses ışık v. S olduğu zaman gidiyor kasanın havanlandırmasını yaptım hatta ön kapağı söktüm komple radeon sofware programın dan değerleri düşürdüm biraz güç değerini fan değerini yükselttim pc yeni daha kırmamak için kendimi zor tutuyorum aldığım kişiye söyleyeceğim bu arada power supply i değiştiricem 750 w üzerine bu radeon software kartı ocli gibi çalıştırıyor çünkü saat hızı 1750 de felan kartın 2000 de çalıştırıyor sonra gümlüyor benim bu söylediklerim tamamen karadüzen deneme yanılma çok fazla teknik bilgiye sahip değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeatifuLL1fe

Aynı sorun bende de var ryzen 5 1600 rx480 8gb 16 gb 3000 mhz ram 500 wat psu oyunda bir yoğunluk olduğu zaman mic ses ışık v. S olduğu zaman gidiyor kasanın havanlandırmasını yaptım hatta ön kapağı söktüm komple radeon sofware programın dan değerleri düşürdüm biraz güç değerini fan değerini yükselttim pc yeni daha kırmamak için kendimi zor tutuyorum aldığım kişiye söyleyeceğim bu arada power supply i değiştiricem 750 w üzerine bu radeon software kartı ocli gibi çalıştırıyor çünkü saat hızı 1750 de felan kartın 2000 de çalıştırıyor sonra gümlüyor benim bu söylediklerim tamamen karadüzen deneme yanılma çok fazla teknik bilgiye sahip değilim.
    Güç Kaynağı yeterli beslemeyi yapamıyor.
  • teşekkür ederim ilk fırsatta güçlü bir psu alacağım .
  • problemi çözdüm arkadaşlar, amd radeon programından ufak manuel boost yaparak sorun çözülüyor enerji tüketimini biraz arttırınca sorun düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.