Bende bu oran 3 gözüküyor. 5 e çıkarırsam daha mı iyi olur diyorsun.
Oradaki değerin 3 olması bir oran değildir. Windows standart halde kurulduğunda bulunan değerdir. Bu değer 3 ten 5 e çekilirse gözlemlerin sonucunda en az 3 kat daha az geçen bir Windows çubuğu gördüm. Değeri 3 ten aşağı indirme 4 veya 6 da yapma sadece 5.
rapid-share'den herhangi bi download manager'la dosya indiremezsiniz üye degilseniz başka bi link olarak ;
Oradaki değerin 3 olması bir oran değildir. Windows standart halde kurulduğunda bulunan değerdir. Bu değer 3 ten 5 e çekilirse gözlemlerin sonucunda en az 3 kat daha az geçen bir Windows çubuğu gördüm. Değeri 3 ten aşağı indirme 4 veya 6 da yapma sadece 5.
Tamam.
teşekkürler
Benim sistem 3 dk. erken açılırsa o gün benim bayramım demektir
quote:
Orjinalden alıntı: who1that
rapid-share'den herhangi bi download manager'la dosya indiremezsiniz üye degilseniz başka bi link olarak ;
Şimdi ben indirdim. Açlan sayfada free yazan yere tıkla, tekrar açılan sayfada No premium- user please enter.....here diye yazan yerdeki nokta nokta koyduğum yerdeki kodu boş kutucuğa gir ve indir. Üye olup para ödememene gerek yokmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowOcean
3-4 sn
Hee benimkide tuşa basıon hemen açılıyo..biz buna hibernate modundan uyandırma diyoruz...
benim cihazım hoşgeldiniz dediğin anda toplam 11 snye (AMD) ATİ RADEON e.k kingston 2GB ram
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
quote:
Şimdi ben indirdim. Açlan sayfada free yazan yere tıkla, tekrar açılan sayfada No premium- user please enter.....here diye yazan yerdeki nokta nokta koyduğum yerdeki kodu boş kutucuğa gir ve indir. Üye olup para ödememene gerek yokmuş.
dosya indiremezsiniz demedim d/l managerlarla indiremezsiniz dedim (flashget,getright vs vs) ... Birazdan test sonuçlarını koyarım bende
İmzamdaki sisteme Xp yükleyeli 1 sene oldu Hoşgeldin ekranı 20-25 sn de geliyo fena mı
HEMDE ÇOK FENA
quote:
dosya indiremezsiniz demedim d/l managerlarla indiremezsiniz dedim (flashget,getright vs vs) ... Birazdan test sonuçlarını koyarım bende
Benimki 9dk. 31sn. de açılıo! Bende o sırada wc ye gidip açılıoyrum!!!
quote:
Orjinalden alıntı: by_ProXy
Benimki 9dk. 31sn. de açılıo! Bende o sırada wc ye gidip açılıoyrum!!!
fazla açılma boğulursun
benimki 1 mili saniyenin daha az süresinde açılıyor.çünkü internet kafede sürekli açıkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Benimki 3 ayda açılıyor
benimki 8000 yılda açılıyor
3dakkada
xp ye kadar 19 sn toplam 35 sn de açıldı benim imzamdaki 2.sistem....
bi bunun için sistemi yeniden başlatacak değilim ama tahminimce 50-60sn'de açılıyo..