Şimdi Ara

Sistemler Fasikül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemlerden fasikül alacağım ne önerirsiniz?

• Apotemi tekler.
  • Alma. Ben tekrar olsun diye biyotiğin 11. sınıf sbsini çözmüştüm bi haftada.
  • Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

Hocam apotemi eksik geldi konu anlatım kısmında bana biraz. Daha detaylı bir kitap var mıdır?

• fizisyen kullanıcısına yanıt

Hocam konu anlatımı olarak elimde bir kaynak olsun istiyorum.

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt
    benim biyoloji hocam apotemi hater'ıydı çok fazla ayrıntı varmış, sorular da kötüymüş. kendisini hiç sevmezdim sadece ben değil kimse sevmezdi aslında o farklı konu :D Bence de apotemi al ama istersen Biyotik'e de bakabilirsin soru bankaları güzel bence fasikül de iyidir ytd
  • Ben apotemiden halletmiştim ama daha ayrıntılı olsun diyosan Dr. Biyolojinin kitabı olabilir videolarıyla birlikte götürürsün.
  • Apotemide müfredat dışı baya bi soru var ama güzel, çözülür
  • ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt

Biyotik aldım valla hocam.

• Hocam daha çok konu tekrarı için alıyorum. Elimde meb kitabı yok maalesef.

• Saitama93 S kullanıcısına yanıt
    hocam yıl içinde meb kitabı için yardımcı olmaya çalışırım yazarsanız. babam öğretmen herhalde artıyordur kitaplar
  • APOTEMI LEŞ BIR FASİKÜL
  • sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt
    ben rengini sevmiyorum ya turuncu ne ağabey
  • hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt

Hocam okullar açıldığında kendi okulumdan istemeyi düşünüyorum ama onlarda orijinal meb kitabı olmuyor. Anadol yayınları var farkları ne tam olarak biliyor musunuz?

• Saitama93 S kullanıcısına yanıt
    hiç bilmiyorum ya. Fen liselerinde falan farklı oluyor ama onu siz de biliyorsunuzdur. Yıl farkı olabilir mi acaba
  • apotemi gayet iyi müfredat disi falan dediğine bakma ben notlarını okuyup çözmüştüm ve onlar disinda bir şey de sormamışlar

• Apotemiyi 11de cozmustum. Zaman varken tavsiye ederim. Zaman daraldikca o kadar detaya gerek olmayacak fakat tyt netin iyi bir netteyse sistemleri asiri ayrintili öğrenmek isine yarayabilir
  • mebi oku geç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.