Şimdi Ara

## Sistemlerinizin Güç Gereksinimi İçin (Psu Hesaplama) ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
2
Favori
51.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Entropy_

Ilk basta boyle bir sey yaptigin icin cok tesekkurler Leon Kenndy.

Ben sistem olarak su asagidaki toplamak uzereyim:

Islemci i7 920
    Anakart EX58-UD3R INTEL® 
    RAM CORSAIR 6 GB (3*2GB) XMS3 İ7 DDR3 1600MHz CL8 Üç Kanallı Bellek Kiti
    VTX 1GB,ATI Radeon HD 4890,PCI-Ex,GDDR5,256bit,DVI-I
    WD 3,5"" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk
    LG LCD Monitor 21.5" W2261VP-PF GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

Kasa olarak Thermaltake Sopranos dusunuyordum, hepsiburada ve nova'da sanirim 500W diye geciyor ama bir incelemede 430 hatta 350W gibi cikmis...

Bu konuda yardim alabilir miyim?

Bu sisteme hic overclock yapilmayacak ve genelde oyun icin kullanilcak... Eger bu kasayla gelen PSU kaldirmaz dersen, bilebu sistemi kaldiracek en ucuz PSU'yu soyleyebilir misin?

Simdiden tesekkurler...

Thermaltake bu tip kasalarında genelde ATX 12V Versiyon 2.2 psu kullanıyor. Araştırdim, ve yanılmadım, psu şu:http://www.exe.com.tr/urunbak.php?urunkodu=PSUTHE008

80 plus sertifisikası yoktur, verimliliği %70 dir. tek 6-pin ile gelir, yani o ekran kartı x2 ile çalışır, dönüştürücü alman gerekir, kaldı ki onlar da zor bulunuyor amper değerleri düşüktür, 15+16 gibi, ama senin o gerçek 500 watt'tır ve o gücü sürekli vererek sistemini çok rahatlıkla kaldırır ve çalıştırır.

• Selamlar.

Sistem'im

E6600 2.4 @3.0 default V.
    3 gb ddr2 800 küsürde ram
    2 adet sata2 hdd
    Hd 4890
    Gigabyte DS3 anakart
    Audigy value ses kartı
    4 adet 12cm fan.(1 i işlemci soğutucusu)
    1 adet ekran kartı için soğutucu.Arctic Cooling , çift fanlı olanı varya :)
    1 dvd.

Sistemde Cooler Master'ın RC690 kasasından çıkma 460W lık psu su var.
    Ekran kartını yeni aldım.
    Psu değişimine gitmeli miyim ?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4816

psu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmirogluBilal -- 8 Ekim 2009; 1:32:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazm_Track

Selamlar.

Sistem'im

E6600 2.4 @3.0 default V.
    3 gb ddr2 800 küsürde ram
    2 adet sata2 hdd
    Hd 4890
    Gigabyte DS3 anakart
    Audigy value ses kartı
    4 adet 12cm fan.(1 i işlemci soğutucusu)
    1 adet ekran kartı için soğutucu.Arctic Cooling , çift fanlı olanı varya :)
    1 dvd.

Sistemde Cooler Master'ın RC690 kasasından çıkma 460W lık psu su var.
    Ekran kartını yeni aldım.
    Psu değişimine gitmeli miyim ?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4816

psu bu.

Psu'yu biliyorum, şu meşhur kasa... Fakat,bütün kanallardan aynı anda güç çekildiği zaman o psu'nun verebileceği değer 401W bu, psu'nun üzerinde de yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, bi ara o kasayı bende düşünmüştüm...

Recommended PSU Wattage: 358 W +10 emin olma payı ile beraber: 393,8 Watt!

Ben testi bütün bileşenlere peak load olarak uyguladığım ve güvenlik payını da eklediğim için, her ne kadar sınırda gibi gözüksen de, power supply'ın patlaması ihtimali çok düşük, ama şu var, elektrolitik kondansatörler, doğası gereği, eğer hele bir de 7/24 çalışıyorsa, 1 sene içinde %10- %20 arası yıpranıyorlar, bunu da göz önünde bulundurmak gerekli diye düşünüyorum. Ama eğer 7/24 bilgisayarı açık bırakmıyorum, psu'um da o kadar eskimiş olamaz diyorsan, zaten güvenli payı da ekledik, götürmesine götürür diyorum.

Overclock'tan uzak dur(hangi bileşen olursa olsun), onun haricinde zaten ne yaparsan problem olmaz gibime geliyor...

• slm hocam bende rica etsem bakabilirmisin

AMD x2 245
    ekran karti 9600gt veya gts250
    2 slor ddr2
    1 sata hdd
    1 sata dvd
    1 12cm fan
    1 8cm fan

kasa olarakta cooler master rc-339 gelecek ama poweri dandik olabilir, internette arastirdim tek 12v olabilir emin degilim henuz gelmedi elime, islemciyi 3.5ghz overclocklu farz edersek 12v kanaliyla beraber ne kadar power ceker acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

slm hocam bende rica etsem bakabilirmisin

AMD x2 245
    ekran karti 9600gt veya gts250
    2 slor ddr2
    1 sata hdd
    1 sata dvd
    1 12cm fan
    1 8cm fan

kasa olarakta cooler master rc-339 gelecek ama poweri dandik olabilir, internette arastirdim tek 12v olabilir emin degilim henuz gelmedi elime, islemciyi 3.5ghz overclocklu farz edersek 12v kanaliyla beraber ne kadar power ceker acaba...

Gts 250,
    3500 Mhz overclock, 1.45 Cpu Voltaj ile;

Recommended PSU Wattage: 274 + %10 301,4 Watt

+3.3V: 6.9 A +5V: 8.7 A +12V: 17.3 A

"Power Supply Standard ATX ,Max 420W" kimi yerde de "450 Watt" yazmışlar. 450 yazan siteler peak değerini içine katmış olabilir (gerçi 420 yazan da max demiş) , zaten bu değerler (420w veya 450w) peak değer olsa dahi,
    en kötü ihtimal, sürekli 360-380 watt arası güç sağlar, eğer tabi ki kasanın içindeki gerçekten cooler master psu ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon S. Kenndy -- 8 Ekim 2009; 6:00:41 >

• İşlemci : amd phenom 955 be
    Anakart : gigabyte ma770 ud3 rev. 2
    Ram : kingston ddr 2 4 gb 800 mhz
    Ekran Kartı : saphire 4870
    Ses Kartı : crative x-fi gamer

lg dvd rw 3 adet 120 mm fan segate 1 tb hdd

yardımcı olursan sevinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih1983

İşlemci : amd phenom 955 be
    Anakart : gigabyte ma770 ud3 rev. 2
    Ram : kingston ddr 2 4 gb 800 mhz
    Ekran Kartı : saphire 4870
    Ses Kartı : crative x-fi gamer

lg dvd rw 3 adet 120 mm fan segate 1 tb hdd

yardımcı olursan sevinirm

Recommended PSU Wattage: 379 + %10 416.9 Watt

+3.3V: 6.8 A +5V:9.7 A +12V: 25.7 A
  • Arkadaşlar benim eski bir sistemim var. Ona bir tane Radeon HD 4650 DDR3 alıp idare etmek istiyorum. Bayağıdır alakam yok sistemlerle, o yüzden bir görüş alayım diyorum.

Amd Athlon 64 3200+ (s939)
    512x2 (400) DDR Kingston
    MSI K8 Neo 4 F
    Creative Audigy Value
    3 HDD >80
    >160
    >160
    Bir de Cooler Master Centurion ile gelen 350 W PSU vardı. (CM yazıyor ama OEMdi bunlar galiba)

Şimdi bunlar+ 4650yi idare eder mi benim PSU, etmezse kaç lazım 400wlık standart bir Aopen falan yeter mi? Ne dersiniz?
  • Selam @Leon S. Kenndy,

Sistemim aşağıdaki gibidir;

CPU : İntel Core2 Duo Q6600 2.4 GHz.

Anakart: MSI P35 Neo

Ekran Kartı : Ati 2400 HD PRO (Aliminyum Pasif soğutmalı çalışıyor!)

Harddisk : 250 GB. (Seagate ST3250410AS)

RAM : 2 GB (DDR2)

DVD-RW : Asus DRW-1814BLT

Uydu TV kartı : Technotrend S-3200 (PCI)

Analog Tv kartı : Avermedia AverTv Super 007

Monitör : Benq 19 inç HDMI senseye+game (DVI-HDMI kablo ile bağlı)

Kasa : Asus Vento A9 Chassis

Asus kasa ile bu sistemi sorunsuz kullanıyorum. Oyun ve güç isteyen uygulamalar ile hiç ilgilenmiyorum. Ancak kasa ve İşlemci üzerindeki fan gecenin sessizliğinde rahatsız edici oluyor. Bu nedenle pasif soğutma düzenekli P55 platformuna ait board ile kasadaki PSU'yu fansız olarak almak istiyorum.

Sorularıma gelince;

* P55 anakart alınca, RAM'i kullanabilirmiyim, yoksa bu anakarta uygun RAM almamı mı tavsiye edersiniz!?

* ASUS kasadaki PSU'yu pasif soğutmalı yani fansız PSU ile değiştirmek isityorum. Fansız PSU olarak hangi güçte olanını almalıyım? Marka tavsiyeniz var mı? Türkiye'de nerede bulabilirim?

Sistemde fansız parçalar kullanmak benim için çok önemli ! Zira PC kullanımı ağırlıklı olarak gece saatlerinde oluyor!

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 8 Ekim 2009; 15:31:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celestial_fury

Arkadaşlar benim eski bir sistemim var. Ona bir tane Radeon HD 4650 DDR3 alıp idare etmek istiyorum. Bayağıdır alakam yok sistemlerle, o yüzden bir görüş alayım diyorum.

Amd Athlon 64 3200+ (s939)
    512x2 (400) DDR Kingston
    MSI K8 Neo 4 F
    Creative Audigy Value
    3 HDD >80
    >160
    >160
    Bir de Cooler Master Centurion ile gelen 350 W PSU vardı. (CM yazıyor ama OEMdi bunlar galiba)

Şimdi bunlar+ 4650yi idare eder mi benim PSU, etmezse kaç lazım 400wlık standart bir Aopen falan yeter mi? Ne dersiniz?

Sistem, ekran kartı dahil 300 W bile çekmiyor, güç kaynağında sürekli 350W verebiliyor zaten, değişmene gerek yok arkadaşım, o psu ile devam

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Selam @Leon S. Kenndy,

Asus kasa ile bu sistemi sorunsuz kullanıyorum. Oyun ve güç isteyen uygulamalar ile hiç ilgilenmiyorum. Ancak kasa ve İşlemci üzerindeki fan gecenin sessizliğinde rahatsız edici oluyor. Bu nedenle pasif soğutma düzenekli P55 platformuna ait board ile kasadaki PSU'yu fansız olarak almak istiyorum.

Sorularıma gelince;

* P55 anakart alınca, RAM'i kullanabilirmiyim, yoksa bu anakarta uygun RAM almamı mı tavsiye edersiniz!?

* ASUS kasadaki PSU'yu pasif soğutmalı yani fansız PSU ile değiştirmek isityorum. Fansız PSU olarak hangi güçte olanını almalıyım? Marka tavsiyeniz var mı? Türkiye'de nerede bulabilirim?

Sistemde fansız parçalar kullanmak benim için çok önemli ! Zira PC kullanımı ağırlıklı olarak gece saatlerinde oluyor!

Zaten P55 anakartta o ram'i ve işlemciyi kullanamazsın, ddr3 ram almalısın, ramleri alırken de, maksimum 1.65 V. olmasına dikkat etmelisin!
    Zira işlecinin içindeki dahili bellek kontrolcüsü sebebiyle, yüksek voltajdaki ramleri intel önermiyor. Mesala şu güzel:

http://www.sanalmarketim.com/urun/aadf10e4e84981b627c6b9cb9f992fa8/TEAM-Xtreem-Low-Voltage-DDR3-1600MHz-CL7-4GB-Dual-Kit

Psu'ya gelince; bahsettiğin psu'lar "zero dba" klasmanına giriyor, Türkiye'de pek bulunmuyor, çok nadir,
    tek tük getirtiliyor, ayrıca oldukça pahalılar ve kalitelilerini bulmak zor. Yine de;http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=SST-ST45NF

Benim tavsiyem, bilindik psu markalarının "silent" serilerine bakman, ordan da fanın dba'sına bakarak alabilirsin...

Şu an için bi hesaplama yapmak gerek yok!
    P55 anakart ve ddr3 ram alırsan eğer, gerçek bi 350-400 Watt arası psu senin işini hayli hayli görecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon S. Kenndy

quote:

Selam @Leon S. Kenndy,

Sorularıma gelince;

Zaten P55 anakartta o ram'i ve işlemciyi kullanamazsın, ddr3 ram almalısın, ramleri alırken de, maksimum 1.65 V. olmasına dikkat etmelisin!
    Zira işlecinin içindeki dahili bellek kontrolcüsü sebebiyle, yüksek voltajdaki ramleri intel önermiyor. Mesala şu güzel:

http://www.sanalmarketim.com/urun/aadf10e4e84981b627c6b9cb9f992fa8/TEAM-Xtreem-Low-Voltage-DDR3-1600MHz-CL7-4GB-Dual-Kit

Psu'ya gelince; bahsettiğin psu'lar "zero dba" klasmanına giriyor, Türkiye'de pek bulunmuyor, çok nadir,
    tek tük getirtiliyor, ayrıca oldukça pahalılar ve kalitelilerini bulmak zor. Yine de;http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=SST-ST45NF

Benim tavsiyem, bilindik psu markalarının "silent" serilerine bakman, ordan da fanın dba'sına bakarak alabilirsin...

P55 anakart ve ddr3 ram alırsan eğer, gerçek bi 350-400 Watt arası psu senin işini hayli hayli görecektir...

Sağolasın ustam!

Fiyatı oldukça tuzlu imiş! (400TL.) Ama her kaç para olursa olsun alacağım.

Bu "Silent" diye belirttiğiniz başka bir marka mı?

Birde sessiz PSU alınca, mevcut asus marka kasaya monte edilebilir mi?

[DDR3 bellek ile ilgili uyarınız için ayrıca teşekkürler.]

• sağolasın leon.
  • yeni sistem topladım tam yeni power alıcaktım ki burayı fark ettim.
    benq 22wide lcd
    GIGABYTE AMD MA770-UD3 PHENOM DDR2 SES PCIX GL
    AMD PHENOM II X4 940 QUAD-CORE AM2+ BLACK EDT.
    SEAGATE 500GB 7200RPM 16MB SATA2 NCQ PC
    PALIT GTX260 SONİC 896MB GDDR3 448BIT
    A-DATA 4GB 1066MHZ (2x2GB KIT) SOGUTMALI VITES
    ASUS DVD-RW AYRICA iki adet ide hdd var elimde birisini kullanmayı dusunuyorum.
    sistemim boyle, kasam feel hurricane 550w,şu kapaklı olan modeli.
     ## Sistemlerinizin Güç Gereksinimi İçin (Psu Hesaplama) ##

içindeki power bu. bu yeterlimi yeterli degilse cok pahalı olmayan bi power tavsiye eder misiniz.
    http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hp-500-a12s-plus%20-power-500w-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=30665
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp580-xp580-red-wing-580-watt-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=38703
    bu ikisini tavsiye ettiler daha once.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 9 Ekim 2009; 12:29:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinserk

yeni sistem topladım tam yeni power alıcaktım ki burayı fark ettim.
    benq 22wide lcd
    GIGABYTE AMD MA770-UD3 PHENOM DDR2 SES PCIX GL
    AMD PHENOM II X4 940 QUAD-CORE AM2+ BLACK EDT.
    SEAGATE 500GB 7200RPM 16MB SATA2 NCQ PC
    PALIT GTX260 SONİC 896MB GDDR3 448BIT
    A-DATA 4GB 1066MHZ (2x2GB KIT) SOGUTMALI VITES
    ASUS DVD-RW AYRICA iki adet ide hdd var elimde birisini kullanmayı dusunuyorum.
    sistemim boyle, kasam feel hurricane 550w,şu kapaklı olan modeli.
     ## Sistemlerinizin Güç Gereksinimi İçin (Psu Hesaplama) ##

içindeki power bu. bu yeterlimi yeterli degilse cok pahalı olmayan bi power tavsiye eder misiniz.
    http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hp-500-a12s-plus%20-power-500w-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=30665
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp580-xp580-red-wing-580-watt-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=38703
    bu ikisini tavsiye ettiler daha once.

Recommended PSU Wattage: 369 + %10 (emniyet payı) 405,9 Watt

+3.3V: 6.4 A +5V: 9.2 A +12V: 25.1 A

Şimdi, Feel'in kasaları şaşalı ve gösterişli olmasına karşın, içinde ben bu zamana kadar doğru düzgün, adam akıllı gerçek değerlerini verebilen bir psu görmedim, malum senin kasa da istisna olamamış. Bir kere amper değeri çok çok düşük, tek kanal ve 24 Amper, kullandığın ekran kartı için çok sakıncalı, çalıştırmasına çalıştırır! Watt cinsinden bakarsak, o bilgisayar çalışır, overclock'suz kullanır, aşırı yüklenmezsen (ki ben sonuna kadar yükleniyorum testlerde) problem yaşamazsın, her ne kadar 525 w süreklilik gösterdiği yazsa da psu'nun üstünde, yüklendikçe, amper değerleri düşecek ve 450 w 475 w arası bir güç sağlayacaktır, watt olarak bu senin ihtiyacını karşılasa da, amper olayının hem bu kadar düşük, hem de tek kanal olması ii bi durum değil, ha ekran kartını kurcalamaz, işlemciye overclock yapmazsan geri kalan bütün uygulamalar için o psu sana yetecektir.

Ama her şeye rağmen daha az elektrik faturası gelsin istiyorsan highpower, ama güçlü bir psu istiyorsan xilence'ı al diyorum, ama bana kalırsa fiyat performans açısından xilence xp580 daha iyi, amper değerleri de çok yüksek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon S. Kenndy -- 14 Ekim 2009; 2:29:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leon S. Kenndy

quote:

Selam @Leon S. Kenndy,

Sorularıma gelince;

Sağolasın ustam!

Fiyatı oldukça tuzlu imiş! (400TL.) Ama her kaç para olursa olsun alacağım.

Bu "Silent" diye belirttiğiniz başka bir marka mı?

[DDR3 bellek ile ilgili uyarınız için ayrıca teşekkürler.]

Silent diye belirttiğim, bir tür kategori. Şöyle açıklayayım: Psu markaları, kullanıcıların istedikleri ürüne daha kolay yönele bilmesi, fazla kafa karışıklığı yaşamaması için ürünlerini kendi aralarında sınıflandırmalara ayırıyor, hemen hemen her marka bunu yapıyor. mesela, oyuncular için gaming edition, orta sınıf kullanıcılar için mainstream, green power, eco power (çevreci) gibi sınıflandırmalar bunlar. Psu'nun fanının çapı küçük, fanın dönüş hızı (rpm'i) az olan seriye giriyor bu bahsettiğim silent Psu'lar. Mesela Coolermaster, "silent pro" adı altında, Lc-power "super silent" adı altında pazarlıyor.

Bir de sessiz PSU alınca, mevcut asus marka kasaya monte edilebilir mi?

Evet, edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon S. Kenndy -- 9 Ekim 2009; 19:20:36 >

• Leon S. Kenndy hocam benim sistemi de hesaplar mısın

Intel E6300 2.8ghz 45nm @ 4000mhz 1.55v
    Gigabyte ep45-ds3p
    2x2gb corsair ddr2 1066mhz ram
    512mb nvidia 9800gt GREEN/LOW burası biraz önemli ekran kartımın ek güç girişine ihtiyacı yok.. standart 9800gt değil, sanırım 35watt daha düşük harcıyor.. gpu: 630 ramler: 1150*2 mhz
    20x dvdrw + 8x dvdrw
    WD 500gb cavier black + Seagate 320gb 7200.10 HDD
    3x12cm + 9cm + 8cm + 3x4cm kasa fanı

şimdiden teşekkürler

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 9 Ekim 2009; 18:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

Leon S. Kenndy hocam benim sistemi de hesaplar mısın

Intel E6300 2.8ghz 45nm @ 4000mhz 1.55v
    Gigabyte ep45-ds3p
    2x2gb corsair ddr2 1066mhz ram
    512mb nvidia 9800gt GREEN/LOW burası biraz önemli ekran kartımın ek güç girişine ihtiyacı yok.. standart 9800gt değil, sanırım 35watt daha düşük harcıyor.. gpu: 630 ramler: 1150*2 mhz
    20x dvdrw + 8x dvdrw
    WD 500gb cavier black + Seagate 320gb 7200.10 HDD
    3x12cm + 9cm + 8cm + 3x4cm kasa fanı

şimdiden teşekkürler

..

Recommended PSU Wattage: 378 + %10 415.8 watt

+3.3V: 6.3 A +5V: 10.8 A +12V: 25.2 A

Ekran kartın listede yok, eğer dediğin gibi 35 watt az güç çekiyorsa, 415 w'dan bunu düşersin

• Intel CPU Q9400 QuadCore 2.66 GHz 1333MHz 6MB
    Asus P5QL PRO P43 1600 FSB/DDR2 1066 S+GL+16X 775p
    Kingston HyperX 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 RAM CL5
    HIS HD4870 iCooler X3 1 GB 256Bit GDDR5 16X - bunun yerine 5770 te olabilir..
    Samsung 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2
    Lg LG-GH22NS30/40 22X Sata Dvd-Rw Siyah
    Samsung 2233SN+ 21.6" LCD Monitör P.Siyah 5ms
    Akasa ZEN Siyah ATX Kasa+520W PSU (AK-ZEN520-BKT) -- buda yetermi

birde sonrada 1 tane tv kart talıla bilir..

akasa yetermi eger yetmiyorsa ne almaliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44Serkan44 -- 10 Ekim 2009; 14:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44Serkan44

Intel CPU Q9400 QuadCore 2.66 GHz 1333MHz 6MB
    Asus P5QL PRO P43 1600 FSB/DDR2 1066 S+GL+16X 775p
    Kingston HyperX 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 RAM CL5
    HIS HD4870 iCooler X3 1 GB 256Bit GDDR5 16X - bunun yerine 5770 te olabilir..
    Samsung 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2
    Lg LG-GH22NS30/40 22X Sata Dvd-Rw Siyah
    Samsung 2233SN+ 21.6" LCD Monitör P.Siyah 5ms
    Akasa ZEN Siyah ATX Kasa+520W PSU (AK-ZEN520-BKT) -- buda yetermi

birde sonrada 1 tane tv kart talıla bilir..

akasa yetermi eger yetmiyorsa ne almaliyim.

Recommended PSU Wattage: 357 Watt + %10 392.7 Watt

+3.3V: 6.8 A +5V:12.7 A +12V: 22.6 A

Rahat rahat yeter, psu'nun besleme kanalları: 12V1: 22A, 12V2: 20A, 5V: 35A, 3.3V: 30A

http://www.exa.com.tr/akasa/kasalar/akasa_zen-336-5506.html

Eğer içindeki psu buysa, gerçekten çok çok iyi bir psu...

5770'de taksan hiç farketmez, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.