Şimdi Ara

SİSTEMLİ KUPON HANDİKAP 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ GİBİ BÜTÜN MAÇLARA HANDİKAP 0 OYNAYIN BİRDE PARMA MİLAN MAÇINA.SİSTEMDEN 3Ü İŞARETLEYİN 165 LİRA TUTACAK TOPLAM 3 TANE TUTARSA yaklaşık 50 lira alırsınız 4 maç tutarsa yaklaşık 200 lira 5 tane tutarsa 500 lira kazanırsınız 6 tane tutarsa zaten 1 milyar civarı kazanır sevinçten uçarsınız.Bu arada yukarıdaki maçları sadece örnek için aldım yani sallamadım ama çok fazla uğraşmadım.Kendininz aklınıza yatan maçları alabirsiniz gelelim niye handikap0 oynuyoruz arkadaşlar eğer bir takımın yeneceği kesin diyelim (verdiğim maçlarda tabiki kesin değil yanlış anlamayın size göre kesinse) iki ihtimal vardır kazanan ya 1 farkla yada daha çok farkla kazanır tabiki her maçta bu ihtimaller eşit değildir örneğin barcelona güçsüz bir rakibi ile maç yapsa ve handikap 1 olarak belirlense barça %80 handikapı aşacaktır.biz tek farkla bitecek maçları bulmaya çalışıcaz.bakalım bu maçlardan kaç tanesi tutacak.son olarak ben öğrenciyim ve kuponu oynamıycam param olunca böyle bi sistemi deneyeceğim.

yorumlarınızı ve önerilerinizi yazarsanız iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimReaper -- 13 Eylül 2014; 16:54:53 >

• SlimReaper S kullanıcısına yanıt
    beyler yorum ve önerilerinizi alıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FC 24 PC Sağlam Hesap
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.