Merhaba arkadaşlar ben site açmak istiyorum oyun ile ilgili kendim oyun incelemesi yapacağım oyun indirme linki vs. Ben bu siteyi max 100 lira bütçem var domain host tema forum felan ayarlayaccak. parayı havale ile göndermeyi planlıyorum burdaki bilgisayarcılar kazık yapıyor.Bilgisi olan bir kişi pm atsın.
Domain aldınız mı ? 100 tl az gibi geldi bana
quote:
Orijinalden alıntı: windman1
Merhaba arkadaşlar ben site açmak istiyorum oyun ile ilgili kendim oyun incelemesi yapacağım oyun indirme linki vs. Ben bu siteyi max 100 lira bütçem var domain host tema forum felan ayarlayaccak. parayı havale ile göndermeyi planlıyorum burdaki bilgisayarcılar kazık yapıyor.Bilgisi olan bir kişi pm atsın.
Merhaba;
ProIrc Hosting olarak alan adı tescili ve web barındırma hizmeti sunmaktayız. Ücretsiz olarak forum sistemi ( MyBB, SMF, PhpBB vbg. ) kurulumu yapabilir ve teslim edebiliriz. Onun dışında, default gelen tema haricinde tema yüklemesi yapmamaktayız. İnternetten araştırma yaparak kolayca yeni temalar bulabilir ve yükleyebilirsiniz.
.COM ve .NET alan adı tescil işlem ücreti 1 yıl için 16.95 TL ve forum için ideal Linux Hosting paketlerimiz yıllık 15 TL'den başlayan fiyatlarladır.