Şimdi Ara

site adminlerine yazııı SÜRE FAZLASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu ard arda atılan msjlardakı sure cok asırı uzun lutfen bıraz daha kısaltalım olmaz kı bu kadar acıl bırsey oluo ortalama 5 dakka bekle

• sozume katılrsa yorum yazsın
  • yaf kımsede bole bı dert yok mu beyler el atın cekılmez bu dert
  • Evet aynen katılıyorum süre cok uzun
  • Can sıkıcı bi durum bıkkınlık geliyo hadi 2 dk falan birşey değil de tam 5 dk falan yazıcağın 3-5 satır birşey bekle babam bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 11 Ekim 2006; 18:41:23 >
  • 5 dk mı bende 4 dk.:S evet bu durm düşürülmeli yani..Ben pmden dvm ediorum yani bu kadar berbat bir durum..Referanduma gidilip modlar düşürülmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 11 Ekim 2006; 8:47:55 >
  • Evet Katılıyorum 25 Yada 30 Sn'ye Düşürülmesini İstiyoruz Bir İki Cümle Bişey Yazacaz 2dk Bekliyoruz Ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu sırf forumdaki " sıkıntıları " bitirmek için yaptılar..

İyide kurunun içinde yaşta yanıyor , 2 satır yardımını paylaşacağı bilgiyi yazmay isteyen adam 4dk bekleyecek..

Eğer 3-4 tane mod atayıpta görevleri 3er saat dağıtsalar sorun ortadan kalkar..

Mesaj sayısı artmasın , kaldırın o olayı ama süremize dokunmayın

Edit : Shape0fMyFeaR ForEver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 11 Ekim 2006; 18:49:17 >
  • +1.Mesela bende 2 konu hakkında görüş bildircem.Mesaj yazmadan önce hangi konuya önce yazsam diye düşünmek zorunda kalıyorum çünkü biliyorum ki birine yazsam öbür konuya 5 dakika sonra anca yazabilicem.Lütfen 30 saniyeye indirin bunu ne bu ya
  • +1903 sıkıyonuz hee 5 dkka......
  • Bencede kısaltılması gerekiyor
  • ewt uppp

süre gerçekten çok uzun sıkıntı geliyo
  • ßnde bu durumdan Çok şikayetçiym ama deiştirmezlr gibime geliyo.

Pff bu yazıyı yazarken 4 dk bekledim...
  • bence de forumun negatif yanı bence bu..

msj hakkınız açılmıştır yazısından sonra "geri" ye basıyorum yazı tamamen gidiyo bazen.. ben de hemen sinirden alt-f4
  • uuuuuuuuppppppppp okuyun şunu yaa deli olacam bi çözüm bulun la şuna
  • forum için yapılan birşey saçma topiçlerin engellenmesi post kasma vs gibi şeyler için bu kadar uzaltılmış amasüre gerçekten çok uzun

şimdi bekle bi msj daha atmak için 4 5 dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BursaLe -- 11 Ekim 2006; 19:34:06 >
  • bnde katılıyorum..mesela bi topic e bişi yazıorum.. sora dwm ediorum topiclere..başka topic e cwp wermek istiorum.. bekle babam bekle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: buff_tuff_cuff

bence de forumun negatif yanı bence bu..

msj hakkınız açılmıştır yazısından sonra "geri" ye basıyorum yazı tamamen gidiyo bazen.. ben de hemen sinirden alt-f4

+1
  • bence de bu sürenin biraz kısaltılması lazım insan 1-2 dk bekler ama 5 dk biraz uzun beklerken aklıma gelen cümleleri unutuyorum saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.