Şimdi Ara

Donanımhaber'de Warez Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar malumunuz yazılımların orjinalliğini denetleyen BSA firması artık Türkiye'de yok. Hem bu sebeple, hem de forumun canlılığının artması için forumda bir warez+crack bölümü açılmasını istiyorum. Sizin görüşleriniz neler? Sizce warez, oyun, program paylaşımı bölümü forumu tekrar ayağa kaldırır mı?

İlgili haber:http://btdunyasi.net/bsa-turkiyeye-icisleri-bakanligi-kilit-vurdu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 14 Mart 2019; 19:43:38 >

• Warez forumu canlandirmaz diyen arkadaş hayatinda hiç reddit’de takılmamış galiba

PSP ISO
    PS2 ISO
    PS3 ISO
    PS4 PKG
    Switch NSP
    Switch XCI
    Vita VPK
    Vita Maidump
    Xbox360 ISO
    PC ISO

Vs gibi olan communitylere gir bak bakalım kaç kişi takip ediyor

Edit:Reddit ile dh i karsılastirmiyorum lutfen ne yazdigimi dikkatli okuyun ayrica warez’in ingilizcesi-turkcesi diye bisey yok warez warezdir..
    Vay be...

Yazılımlara İLAÇ aradığımız o eski forum günleri geldi aklıma. DH'de her şeyi bulabiliyordunuz o dönemler. Torrent, P2P, rapidshare. Hatta Zafer diye bi arkadaşın açtığı Torrent için fakeupload konusu Türkçe bilmeyen dünya kullanıcıları tarafından bile takip ediliyordu. 56K modemden Adsl bağlantısına geçtiğimiz dönemlerdi en iyi bağlantı hızı 128 kbps idi. 128 kbps diyorum bugün bağlantımız 1 Mbps'ye düşse sinirden kendimizi vururuz saırım :))) Büyük TorrentLeech gibi büyük torrent sitelerinde tutunabilmek için bu topiği takip etmekten başka yol yoktu. Sonra DH yönetimi ani bir kararla hepsini bitirmiş, konuları silmiş, mesaj sayımız yarı yarıya azalmıştı. Hey gidi günler hey.
  • up
  • Siten hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Siten hayırlı olsun
    Ne sitesi? Benim sitem yok ki?
  • değişik, umarım Microsoft veya diğer business program sahipleri ülkemize kötü bir yaptırımda bulunmazlar

diğer yandan açılması güzel olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

değişik, umarım Microsoft veya diğer business program sahipleri ülkemize kötü bir yaptırımda bulunmazlar

diğer yandan açılması güzel olabilir
    2 yıl önce çıkmışlar Türkiye'den.
  • Lütfen yöneticileri bu konuya alalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    illegal konular için forum
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Warez, forumu canlandırmaz. o devir çoktan geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Warez, forumu canlandırmaz. o devir çoktan geçti.
    Ama şunu düşünün crackli android uygulamaları ya da en son çıkan pc oyunları vs iyi olmaz mı?
    Hem neden devri geçsin ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 14 Mart 2019; 22:59:17 >
  • Up

• Warez falan ne demek yav çok yabancıyım bu konulara

• Crackli yazilim demek

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Crackli yazilim demek
    Tamamdır hocam teşekkürler.Bu arada Steam falan varya artık crack çok tercih edilmiyor sanki.Tutar mı emin misiniz hocam?

• Warez forumu canlandirmaz diyen arkadaş hayatinda hiç reddit’de takılmamış galiba

PSP ISO
    PS2 ISO
    PS3 ISO
    PS4 PKG
    Switch NSP
    Switch XCI
    Vita VPK
    Vita Maidump
    Xbox360 ISO
    PC ISO

Edit:Reddit ile dh i karsılastirmiyorum lutfen ne yazdigimi dikkatli okuyun ayrica warez’in ingilizcesi-turkcesi diye bisey yok warez warezdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 17 Mart 2019; 10:15:3 >
  • Donanım haberi donanımhaber yapan illegal yazılım paylaşımlarından uzak durmasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 15 Mart 2019; 15:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Tamamdır hocam teşekkürler.Bu arada Steam falan varya artık crack çok tercih edilmiyor sanki.Tutar mı emin misiniz hocam?

Alıntıları Göster
    Hala internette en cok hit alan siteler bu tip siteler. Ornegi cok ancak paylasim yapmiyim suan yasak cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Warez forumu canlandirmaz diyen arkadaş hayatinda hiç reddit’de takılmamış galiba

PSP ISO
    PS2 ISO
    PS3 ISO
    PS4 PKG
    Switch NSP
    Switch XCI
    Vita VPK
    Vita Maidump
    Xbox360 ISO
    PC ISO

Redditle dh yi karşılaştırmıyorsun umarım.

Forum yerel reklam veriyor. O yüzden forum için önemli olan siteye yerli ziyaretçi.

O kadar yazmışsın da ps4-pc hariç hangisi o kadar çok hit kazandıracak siteye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 15 Mart 2019; 17:23:10 >

• Warezi falan bilmem de Windows 7 nin preview sürümünü arayıp duruyorum vallahi bulamadım hiçbir yerde, bulsam direkt arşivime çekeceğim ama yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Redditle dh yi karşılaştırmıyorsun umarım.

Forum yerel reklam veriyor. O yüzden forum için önemli olan siteye yerli ziyaretçi.

O kadar yazmışsın da ps4-pc hariç hangisi o kadar çok hit kazandıracak siteye.

Alıntıları Göster
    adam karşılaştırmamış zaten bak burada böyle aktivite yaratıyor normalde warezle işi olmayan adamı da çekeriz demiş. gidip allahın brezilyalısından rusundan trafik çekmek değil derdi

• quote:

Orijinalden alıntı: cıyanogen

Warezi falan bilmem de Windows 7 nin preview sürümünü arayıp duruyorum vallahi bulamadım hiçbir yerde, bulsam direkt arşivime çekeceğim ama yok
    preview sürümü ne farkediyor?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.