Şimdi Ara

Donanım Haber SRO Bölümü Sakinleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz forumun halini , herhalde burada paragraflar halinde anlatmama gerek yok.Çoğunluk zaten tanımıyordur beni ; forumun eskilerinden sayılırım ve geldiğim zamandan bu yana buranın tadı kaçtı.Bugün aklımdan geçen yönetime PM atıp satış konularının (özellikle takas pliiz piton agam nerdesin bilmemne aga nerdesin gibi ) yasaklanmasını istemek.Bu isteğimde bana katılır mısınız bilmiyorum.Zaten sro bölümü hayalet kasaba gibi , neyse kısa keseyim görüşlerinizi alayım.
    Teşekkürler.

• arkandayım kardeşim ben de yeni sayılmam 2 sene oldu nerdeyse ben geldiğimde bu olaylar daha yeni yeni oluydu ama şimdi o günleri mumla arıyoruz . ben arkandayım ...
  • katılıyorum
  • İyi güzel sana katılıyorum her yer satış konusu oldu.
    Bende senin destekçinim
    Fakat bide işin başka tarafı var satış konularının silindiğini düşün ozmn nolcakki forumda ne konuşulcak ne yapılcak forumdaki herkesin doğru dzgün charları varnerdeyse herkes uzman vede milletle bir şey paylaşılmaz bu saatten sonra bildiğin şeyleri neden bir daha görmek isteyesinki birde bu taraftan bakmak gerekir forum.donanimhabere sadece silkroad online forumu gözünden bakmayın.Bu forumda daha nice bölümlervar spor bölümü konu dışı diğer oyunlar pc ikinci el yeri var araba motorsiklet bölümleri var.
    Bence dh nin silkroad online serüveni sona erdi.3-4 aydır satış konuları paylaşımsız bir forum haline geldi.Ya yeni bir site açmak geregir ya başka forumlara gitmek gerekir yada donanimhaberin başka bölümlerinde takılmak gerekir

• Bence eski üyelerden birinin buraya Moderatör olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

İyi güzel sana katılıyorum her yer satış konusu oldu.
    Bende senin destekçinim
    Fakat bide işin başka tarafı var satış konularının silindiğini düşün ozmn nolcakki forumda ne konuşulcak ne yapılcak forumdaki herkesin doğru dzgün charları varnerdeyse herkes uzman vede milletle bir şey paylaşılmaz bu saatten sonra bildiğin şeyleri neden bir daha görmek isteyesinki birde bu taraftan bakmak gerekir forum.donanimhabere sadece silkroad online forumu gözünden bakmayın.Bu forumda daha nice bölümlervar spor bölümü konu dışı diğer oyunlar pc ikinci el yeri var araba motorsiklet bölümleri var.
    Bence dh nin silkroad online serüveni sona erdi.3-4 aydır satış konuları paylaşımsız bir forum haline geldi.Ya yeni bir site açmak geregir ya başka forumlara gitmek gerekir yada donanimhaberin başka bölümlerinde takılmak gerekir

bencede ama bazı kişilerin daha öğrenmesi gereken çok şey var ( bende bu kişilerin arasındayım belkide sende arasındasın bilemezsin ) bu yüzden geçmişten buyana paylaşım yapanların paylaşımlarını kesmemesi lazım ya ayrıca herşeyede karşı çıkmayın forum burası makara amaçlı konularda açılabilmeli bence .. hatta hatırlayan varmı biz bi güney kore fan clup açmıştık kim vardı o club de

• quote:

Bende senin destekçinim

Ya pardon ama şu forumda herkes uzmanmış ya cidden o komiğime gitti.Ya güzel kardeşim haftada 20 tane adam üye oluyor oyunda her an değişiklikler olabiliyor ve eminim uzman dediğin adamlar iki tane bot ayarı yapıp stall net.den item çekerek oyunu "kıral agası" olmak için uğraşan kişiler.Bunu herkes yapabilir ; tek ihtiyacın olan hızlı kasacak bir bot ve biraz goldla premium ticket.Ammavelakin satış konuları buramıza kadar geldi , kimse gocunmasın ama şu açılan "Aqhaaaa soyulduummmmm bilmemenee hödöö" konularında cahillik ve aptallık diz boyu.En azından satış konuları kaldırılırsa bu tür adamların ve dolandırıcıların sonu gelir en azından.
    Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Donanım Haber
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Bende senin destekçinim

Ya pardon ama şu forumda herkes uzmanmış ya cidden o komiğime gitti.Ya güzel kardeşim haftada 20 tane adam üye oluyor oyunda her an değişiklikler olabiliyor ve eminim uzman dediğin adamlar iki tane bot ayarı yapıp stall net.den item çekerek oyunu "kıral agası" olmak için uğraşan kişiler.Bunu herkes yapabilir ; tek ihtiyacın olan hızlı kasacak bir bot ve biraz goldla premium ticket.Ammavelakin satış konuları buramıza kadar geldi , kimse gocunmasın ama şu açılan "Aqhaaaa soyulduummmmm bilmemenee hödöö" konularında cahillik ve aptallık diz boyu.En azından satış konuları kaldırılırsa bu tür adamların ve dolandırıcıların sonu gelir en azından.
    Saygılar.

sen baya olmuşssun hacı

• Ben de eski sayılırım
    Eskiden daha güzel sohbetler dönüyordu.Şimdi bir sayfa dolusu satış konusu.O yüzden ben bıktım artık sürekli konu dışındayım
  • uğur bencede bi mod lazım . forumun ipi nomadla feversa gidince koptu zaten . onlar varkende vardı ama bukadar değildi ...
  • forumda 2-3 yıldır varım epey üye olmadan takıldım feverseanın binbaşı olduğu günleri bilirim bende varım arkanızda
  • Aslında Şu Uygulama Yapılsa Güzel Olur diye Düsünüyorum.. Dikmende Yapıldı ve o Sitede Artık Hack Gibi Söylentiler Olmuyor..

Sitede Char SATISI/TAKASI Yasaklansın. Böle bir Bölüm Kapatılsın. Sadece oyundakı ITEMLER Icın Satıs Olsun daha iyi olur..

Forum'un Eski Zamanını Bılmıyorum. 2-3 Aydır bu siteye takılıyorum ve Cok ii insanlarla tanıstım.. Hepiniz Birbirinden iyi ve Temiz kalpli İnsanlarsınız ama bu Bölüm Kapatılsa Cok daha ii Olacak Forum , Kanımca..
  • Meriç sonuna kadar yanındayım, ve bu bahsettiğimiz mevzu gerçekleşir ise buraya kesinlikle MOD lazım. Buraya hergün Online olacak bir MOD lazım . . .
  • musAKka'ya attığım PM:

Merhaba.. (Umarım okursunuz tüm yazdıklarımı. Biraz uzun oldu idare edin lütfen)

Size DH SRO bölümünün içler acısı halini anlatmak için PM atıyorum. Belki daha önce almışsınızdır bu konuda PM ama ben de PM atma isteği duydum.. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki DH SRO bölümü eski DH SRO bölümü değil.. Çok değişti.. 2 yılı aşkın üyeyim ben buraya ve çoğunlukla DH SRO da takılan biriyim. Fakat gün geçtikçe(özellikle Nomad-Flara ve Feversea yöneticiliği bırakınca) SRO bölümünün kalitesi gittikçe düştü. Burası önceden rakipsiz bir SRO forumuydu. Ama 3 yöneticinin gitmesiyle ve buraya yöneticinin atanmamasıyla birlikte buranın ayağını kaydırmaya çalışanlara fırsat doğdu.. Nitekim kaydırıyorlar da.. Seviye çok aşağılara düştü.. Herkes birbirini yiyor. Herkes birbirini aşağılamak için en ufak bir yanlışını bekliyor. Diyeceksiniz ki SRO bölümüne ara sıra Farabî bakıyor.. Farabî arada sırada bakıyor ve bu bölümün temizlenmesi için Farabî den çok fazlası gerek ne yazık ki.. Bu bölüme olan ilgisizlik ve seviyenin düşmesi de foruma uzun süredir takılan ve forumu sürükleyen kesimin forumu bir bir bırakmasına sebep oldu.. Eski muhabbetimiz eski paylaşımımız yok çünkü SRO üstadı diyebileceğimiz bir çok insan forumdan soğudu.. Yalnız kaldım açıkcası ve bu durum beni çok üzüyor.

Forumun kalitesinin düşmesindeki 2. nedense satış konuları.. TL ile karakter-item satış serbest olduğundan beri forumdaki paylaşım konularının yarısı satış konusu oldu. Satışlar düzgün yapılsa içim yanmayacak ama foruma takılan kesim genelde 14 yaş seviyesinde olduğundan satış işini beceremiyorlar. MSN den satış-takas yapmaya kalkıyorlar ve kolay kandırılabiliyorlar.. Bende denedim diyebilirim.. Amacım hacklemek değildi bir userın satış konusuna girdim MSN aldım görüştük karakterin şifresini bana vermesini daha sonra ben ona parayı vereceğimi söylediğimde hemen bana id-pw verdi. Ben de ona niyetimi anlattım ve bana teşekkür etti.. Benim yerimde kötü niyetli biri olsaydı kesin hacklenmişti o çocuk.. Forumda öyle çocuklardan yığınla var. Hacklenen-karakteri çalınan herkes forumda konu açıyor ana-avrat sövüyor deyim yerindeyse.. Bu da tabi forumun itibarını yerlerde süründürüyor. Böyle olmaması için önerim şu: Buraya en az 1 tane yetkili atanması ve TL ile karakter satışının kaldırılması.. TL ile item satışında hiç bir problem olmuyor fakat iş karakter satışına gelince dönmeyen dolap kalmıyor.

Bu forumu yakından takip eden birisi olarak serzenişlerimi size dile getirdim.. Umuyorum ki gerekeni yapma konusunda kolları sıvayacaksınız.. Benim dayanma gücüm kalmadı.. 2 yıl önce DH ye girdiğimde ilk bölüm olarak SRO ya girerken şimdi midem bulanıyor açıkcası.. Bu durum beni çok üzüyor.

İlginize teşekkür ederim..

Peki sonuç: musAKka okumadı bile

Boşuna uğraşıyorum.. Yokum bundan sonra DH SRO bölümünde. Yazık.. Çok yazık..

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Meriç sonuna kadar yanındayım, ve bu bahsettiğimiz mevzu gerçekleşir ise buraya kesinlikle MOD lazım. Buraya hergün Online olacak bir MOD lazım . . .

abi naber ya nasıl gidiyo beni hatırladın mı ?
  • @se[R]pentine

Walla Cok ii Ifade Etmissin Kendini Tbrk Ediyorum ama Yapılcagını da zannetmiyorum.
  • @se[R]pentine

Bende bir çok kez Admin'lere ve Yönetici'lere Pm attım ama Tek cevabı Mewluth bey'den aldım ilgileniyoruz dedi . . . (3 ay önce)

@white_wolf_

İyidir Kardeşim sen nasılsın . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 3 Şubat 2009; 17:57:11 >
  • Zaten Bunları 2-3 Ay Önceden Beri Konuşuyoruz, Söylüyoruz.
    Anca Bir Suikast Yada Protesto Yapabiliriz.
    Örneğin Sro Konu Dışını Herkez Aynı Konudan Açsın Ve Bu Durumu Bildirsin..
    Yada Pm Yağmuruna Tutsun Herkez..

Tabi Bu Dediklerimide Pek Sallamazlar Herzaman Olduğu Gibi..

Ama KonuDışı Fikri Can Alıcı Gibi
  • Bu mesajı mewluth beye de atıcaktım ama Pm kutusu dolu.. Ona da bu mesajı attığımda ondan da cevap gelmezse bırakıyorum ben burayı.. Adminler-modlar sallamıyor burayı ben niye sallayım
  • admin bey bir anket açarsa mod alımı için, yani forumda güvenilen saygın kişileri analiz edip bir bölüme açarsa konuyu nasıl olur ? düşünsenize seçmek bizim elimizde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.