Şimdi Ara

Donanım Haber SRO Bölümü Sakinleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lurtz

admin bey bir anket açarsa mod alımı için, yani forumda güvenilen saygın kişileri analiz edip bir bölüme açarsa konuyu nasıl olur ? düşünsenize seçmek bizim elimizde

Açmazlar.. Ayrıca o anketi iyi modluk yapabilecek biri değil çevresi çok olan kazanır.. Bakıyorum forumda tanıyanı en çok olan Piton.. Belki buraya en iyi modluk yapabilecek kişi Meriç.. Ama tanıdığı olmadığı için anketi kaybedecek.. Bence bu kararı Adminler vermeli.. Ama vermiyorlar işte.. Sanmıorm da böyle bir karar vereceklerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Meriç sonuna kadar yanındayım, ve bu bahsettiğimiz mevzu gerçekleşir ise buraya kesinlikle MOD lazım. Buraya hergün Online olacak bir MOD lazım . . .

• quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Meriç sonuna kadar yanındayım, ve bu bahsettiğimiz mevzu gerçekleşir ise buraya kesinlikle MOD lazım. Buraya hergün Online olacak bir MOD lazım . . .

• quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Zaten Bunları 2-3 Ay Önceden Beri Konuşuyoruz, Söylüyoruz.
    Anca Bir Suikast Yada Protesto Yapabiliriz.
    Örneğin Sro Konu Dışını Herkez Aynı Konudan Açsın Ve Bu Durumu Bildirsin..
    Yada Pm Yağmuruna Tutsun Herkez..

Tabi Bu Dediklerimide Pek Sallamazlar Herzaman Olduğu Gibi..

Ama KonuDışı Fikri Can Alıcı Gibi

Konu dışı fikri gerçekten can alıcıymış.
    Herkes se[R]pentine'nin mesaşını kopyalayıp yapıştırsın belki o zaman tınlarlar.
    Bence bi konu aç hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 3 Şubat 2009; 18:43:23 >

• Hocam diyebilecek birşey yok..
    DH Silkroad bolumu artık sıradan bir forum oldu ve bir moderator gelene kadar boyle kalmaya devam edecektir..
    Char satın , satmayın demiyoruz ama şu işi usulüne göre yapın 10 dakikada bir up yapıyorsunuz..
    Bu foruma ne yapılacaksa her zaman varım ve elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
  • Mücahid hocam uzun zamandır zaten aklımdan geçiyordu ; cidden eskiden çok zevkliydi buralar ; bazen tadını kaçırıp sro konu dışında çılgınlar gibi post da kasardık (!) ama hiç bir zaman "hedehödö@asdasd.com Dolandırıcıdır" ve devamında salakça messenger loglarını okumamıştık.Şu son zamanlarda pırtlayan takas ve takasta aracılık furyası bizi ekstralooba bir adım yaklaştırdı ve hatta ekstra tadında ve MODsuz bir forum alt başlığı olarak daha da komik durumdayız.

quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz

admin bey bir anket açarsa mod alımı için, yani forumda güvenilen saygın kişileri analiz edip bir bölüme açarsa konuyu nasıl olur ? düşünsenize seçmek bizim elimizde

Kusura bakma ama hocam "güvenilirler listesi" gibi saçma sapan bir uygulamayı başlatan bir şahıs olarak şu anki konumda senin de çorbada tuzun olduğunu düşünüyorum.
    Çok iyi adamsındır bilemem ama gözümde "yağcılarda inecek var" imajını uyandırdın bunu da söylemeliyim ; böyle düşünenler de var.Bilirsin bizim Türk halkı zaten tamamen iyi niyetle düşünen insanlardan oluşur çoğunlukla ve bazı insanlara "aşırı derecede" güvenilirlik sıfatı yüklenmesinin müsebbebi de sensin.Foruma bir giriyorum Lurtz efendi konu açmış "Bilmemneee abiii var mı senin gibisiiii he????" "Bilmemne mod olsun hatta onu bırak site sahibi olsun takasları o yapsın gayrı" yayaya şaşaşa bilmemene abi falan filan.Şimdi demiyorum ki senin o oluşturduğun ilahi listedekiler kötü insanlar ancak ; zaten forumdaki şu son zamanlarda artan takas ve takasta aracılık furyasına zemin hazırladığını söyleyebilirim , ama o abilerin seni kastı mı bilmiyorum ; iyi forumlar.(Ayrıca anket istiyorsan Flaranın nuhnebiden açtığı bir anket var)

• Adminlerin, yöneticilerin neden burayı takmadıklarını anlayamıyorum.. Bölümü kuruyorlar sonra da bırakıp gidiyorlar ne haliniz varsa görün diye.. Halbuki bilmiyorlar ki ağacı içten kemiriyorlar.. Önceden SRO forum dendiğinde ilk akla burası gelirdi.. Bir ihtişamı vardı.. Şimdiyse dışardan ihtişamlı gibi görünse de içine girildiğinde ne kadar tırt bir SRO forumu olduğu açıkça görülüyor.. Bunları biz düşünüyoruz ama bir türlü adminler düşünmüyor..

Çocuk yap, cami avlusuna bırak misali..

Bilerek mi yapılıyor bütün bunlar anlamıyorum.. Bizim kalitemiz düşsün yeter artık çok zirveye çıktık biraz da başkaları zirveye çıksın diye mi düşünüyor yöneticiler acaba?

Bizim istediğimiz burayı eski günlerine kavuşturacak bir mod.. Öyle oyunu çok bilmesine gerek bile yok.. Asayişi sağlasın yeter.. Nomad-Flara-Feversea kalitesinde adam yoksa bile bu forumda bir modun olması için onların gelmesini bekleyemeyiz.. Hem koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 3 Şubat 2009; 19:02:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Adminlerin, yöneticilerin neden burayı takmadıklarını anlayamıyorum.. Bölümü kuruyorlar sonra da bırakıp gidiyorlar ne haliniz varsa görün diye.. Halbuki bilmiyorlar ki ağacı içten kemiriyorlar.. Önceden SRO forum dendiğinde ilk akla burası gelirdi.. Bir ihtişamı vardı.. Şimdiyse dışardan ihtişamlı gibi görünse de içine girildiğinde ne kadar tırt bir SRO forumu olduğu açıkça görülüyor.. Bunları biz düşünüyoruz ama bir türlü adminler düşünmüyor..

Bilerek mi yapılıyor bütün bunlar anlamıyorum.. Bizim kalitemiz düşsün yeter artık çok zirveye çıktık biraz da başkaları zirveye çıksın diye mi düşünüyor yöneticiler acaba?

Bizim istediğimiz burayı eski günlerine kavuşturacak bir mod.. Öyle oyunu çok bilmesine gerek bile yok.. Asayişi sağlasın yeter.. Nomad-Flara-Feversea kalitesinde adam yoksa bile bu forumda bir modun olması için onların gelmesini bekleyemeyiz.. Hem koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler

Aynen öyle.
    Kısacası miklenmiyoruz.
    Zaten konu dışı dışında hangi bölümü mikliyorlar sizce?

• quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Adminlerin, yöneticilerin neden burayı takmadıklarını anlayamıyorum.. Bölümü kuruyorlar sonra da bırakıp gidiyorlar ne haliniz varsa görün diye.. Halbuki bilmiyorlar ki ağacı içten kemiriyorlar.. Önceden SRO forum dendiğinde ilk akla burası gelirdi.. Bir ihtişamı vardı.. Şimdiyse dışardan ihtişamlı gibi görünse de içine girildiğinde ne kadar tırt bir SRO forumu olduğu açıkça görülüyor.. Bunları biz düşünüyoruz ama bir türlü adminler düşünmüyor..

Aynen öyle.
    Kısacası miklenmiyoruz.
    Zaten konu dışı dışında hangi bölümü mikliyorlar sizce?

Yahu var ben görüyorum.. Mod olmasa bile mod kıvamında adamlar var.. Forumu çekip çeviren.. Mesela TV bölümü veya Araba bölümü.. Ama bu bölümü çekip çevirmek için birine yetki verilmesi şart..

• bu tür topiclerde en nefret ettiğim olay" bende eskilerden sayılırım" mevzuğu.
    böle bişeyi neden belirtme ihtiyacı duyuluyo anlamıyorum...

neyse DH bu hale geleli 1 sene oluyo ki çözüm bulunsaydı şimdiye kadar bulunurdu.Bundan sonra bi çözüm bulunsa bile kalıcı bi çözüm olacağını zannetmiyorum...

Bu forumun bozulmasının tek sebebi BOT!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

bu tür topiclerde en nefret ettiğim olay" bende eskilerden sayılırım" mevzuğu.
    böle bişeyi neden belirtme ihtiyacı duyuluyo anlamıyorum...

neyse DH bu hale geleli 1 sene oluyo ki çözüm bulunsaydı şimdiye kadar bulunurdu.Bundan sonra bi çözüm bulunsa bile kalıcı bi çözüm olacağını zannetmiyorum...

Bu forumun bozulmasının tek sebebi BOT!

BOT değil satış konuları bence.. 10 tane satış konusu varsa buraya başvuranlardan en az 7 konuda adam hackleniyor kendi salaklığı yüzünden.. Hacklenenlerin içinden en az beşi de gelip buraya konu açıyor.. Herkes birbirine sövüyor.. Ne biçim iş anlamadım gitti..
  • Ne yapıyoruz şimdi?
    Konu açalımmı ?
  • yaklaşık 3 yıldır forumdayım özellikle Dh SRO dayım(diger bölümlerde de bulnuyorum can sıkıntısından).zamanında celerm vardı The_DoctoR vardı LORD_WESTSIDE,Heretic,_agwe_ vardı vardı da vardı anlayacagınız.Özellikle ben onların yaptıkları paylaşımlarla bazı şeyleri kaptım ve aştım,sonra kendi paylaşımlarıma başladım ama hiçhir zaman SRO bölümünü rahatsız edecek gereksiz konu açmayı düşünmedim.Yeri geldiği zaman arama yapardım konu var ise bi tane de ben açmazdım(arada sırad olabiliyor çünkü arama fonksiyonu tam calışmıyor)ne kadar kıymetli bir paylaşım olursa olsun var olan konuyu uplardım.Açıkçası şimdi paylaşım adına çok nadir işler yapılıyor,yapanda sürekli altında konusunu uplamak zorunda kalıyor çünkü gereksiz mesajlar o kadar hat safhada ki konu aşağılara kayıyor.Forumda çok arkadaşım oldu çok da alışverişim,allahın izniyle bugune kadar hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım (1 kere charım soyuldu oda pek sıkıntı yaşatmadı,x33 loaderdan)ufak tefek anlaşmazlıklar oldu ama ben bunları konuşarak hallettim konu açarak değil.Kendime her zaman güvenmişimdir hala da güvenirim ancak 1 kişinin emeğini çalmak içinde bu kada aşağılık bir seviyeye düşürmem kendimi.genelde forumda olurum ancak her konunun altında kendimi göstermem,düşüncem gereği her konu altında yer almak bana biraz çok bilmişlik havası katar.Bu düşünceden hiç hoşlanmam,hiç sevmem (-Bilmediklerim ayaklarımın altında olsaydı başım arşa değerdi-M. Akif ERSOY )reklam yapanı da sevmem yaptıranı da sevmem.Olabildiğince sessiz ve gözlemci olarak takılmayı severim.işte şu kadar mesaj olmuş bu kadar mesaj olmuş sorunum da yoktur.
    Şimdi ben kendimce çözümümü buldum,uzun zamandır kullanmadığım Şikayet Butonu nu kullanmaya başladım,inanmayacaksınız ama işe yarıyor..Bence çözüm kendi içerimizde ilk önce biz kendi içimize bakalım sonra etrafımıza bakalım.Kutuplaşma denilen (neyse o ) şeye alet olmayalım.Ona buna yalanmak için mesajlarımızı taraflı atmayalım.Burası bir forumdur ancak herkes kurallar dahilinde fikirlerini ve paylaşımlarını beyan edebilirler

velhasil-i, kelam İlk önce kendimize saygımızı sonrada arkadaşlarımıza saygımızı kaybetmeyelim.Sözümüz ve özümüz bir olsun,İyi forumlar

• quote:

BOT değil satış konuları bence.. 10 tane satış konusu varsa buraya başvuranlardan en az 7 konuda adam hackleniyor kendi salaklığı yüzünden.. Hacklenenlerin içinden en az beşi de gelip buraya konu açıyor.. Herkes birbirine sövüyor.. Ne biçim iş anlamadım gitti..

+1
    Sanal alemde elin adamına nasıl güvenebiliyorsunuz onu anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

quote:

+1
    Sanal alemde elin adamına nasıl güvenebiliyorsunuz onu anlamadım..

X: Kardeş charını alıcam ben ne kadardı?
    Y: 100 silk
    X: Tamam ama önce sen bana id-pw ver sonra ben silk şifresini vercem
    Y: Yok olmaz nasıl güvencem sana önce sen ver
    X: Bizde yalan olmaz kardeş.. Erkek adamım verecem dediysem veririm..
    Y: Olmaz sana güvenemem
    X: Ekmek mushaf çarpsın anamın üstüne yemin ederim zart yaparım zrut yaparım..
    Y: Tamam o zaman veriyorum id:hede pw:hödö
    X: Eyvallah kardeş saolasın
    Y: Silk kodunu ver
    X: Senin silk kodu yalan oldu
    Y: Vay ben senin...

Sonuç: Y kişisi Dh ye hacklendim diye konu açar ona buna söver.. Bir sürü görüntü kirliliği.. Hadi 1 kere olsa 2 kere olsa neyse de.. Forumun yarısı dolandırıldı yahu el insaf.. Saf olan kişileri neden bu kadar safsınız diye suçlayamam ama neden feyz almıyorsunuz be arkadaşım.. Süs olsun diye mi açılıyor o konular..

• İyi Olur Ama Admin Ark Var Dediği Şu Silkroad Bölümüne Mod Alınmıcaktır Anlaşma Böyle Pmler Direk Çöpe Buna Anca Alper Farabi Konuşabilir Bence Onu Ayarlayın Şuan 1 Tek O Var
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

yaklaşık 3 yıldır forumdayım özellikle Dh SRO dayım(diger bölümlerde de bulnuyorum can sıkıntısından).zamanında celerm vardı The_DoctoR vardı LORD_WESTSIDE,Heretic,_agwe_ vardı vardı da vardı anlayacagınız.Özellikle ben onların yaptıkları paylaşımlarla bazı şeyleri kaptım ve aştım,sonra kendi paylaşımlarıma başladım ama hiçhir zaman SRO bölümünü rahatsız edecek gereksiz konu açmayı düşünmedim.Yeri geldiği zaman arama yapardım konu var ise bi tane de ben açmazdım(arada sırad olabiliyor çünkü arama fonksiyonu tam calışmıyor)ne kadar kıymetli bir paylaşım olursa olsun var olan konuyu uplardım.Açıkçası şimdi paylaşım adına çok nadir işler yapılıyor,yapanda sürekli altında konusunu uplamak zorunda kalıyor çünkü gereksiz mesajlar o kadar hat safhada ki konu aşağılara kayıyor.Forumda çok arkadaşım oldu çok da alışverişim,allahın izniyle bugune kadar hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım (1 kere charım soyuldu oda pek sıkıntı yaşatmadı,x33 loaderdan)ufak tefek anlaşmazlıklar oldu ama ben bunları konuşarak hallettim konu açarak değil.Kendime her zaman güvenmişimdir hala da güvenirim ancak 1 kişinin emeğini çalmak içinde bu kada aşağılık bir seviyeye düşürmem kendimi.genelde forumda olurum ancak her konunun altında kendimi göstermem,düşüncem gereği her konu altında yer almak bana biraz çok bilmişlik havası katar.Bu düşünceden hiç hoşlanmam,hiç sevmem (-Bilmediklerim ayaklarımın altında olsaydı başım arşa değerdi-M. Akif ERSOY )reklam yapanı da sevmem yaptıranı da sevmem.Olabildiğince sessiz ve gözlemci olarak takılmayı severim.işte şu kadar mesaj olmuş bu kadar mesaj olmuş sorunum da yoktur.
    Şimdi ben kendimce çözümümü buldum,uzun zamandır kullanmadığım Şikayet Butonu nu kullanmaya başladım,inanmayacaksınız ama işe yarıyor..Bence çözüm kendi içerimizde ilk önce biz kendi içimize bakalım sonra etrafımıza bakalım.Kutuplaşma denilen (neyse o ) şeye alet olmayalım.Ona buna yalanmak için mesajlarımızı taraflı atmayalım.Burası bir forumdur ancak herkes kurallar dahilinde fikirlerini ve paylaşımlarını beyan edebilirler

velhasil-i, kelam İlk önce kendimize saygımızı sonrada arkadaşlarımıza saygımızı kaybetmeyelim.Sözümüz ve özümüz bir olsun,İyi forumlar

Doğru söz ; özellikle de şikayet butonuyla ilgili kısma katılıyorum.
    Dün bunu kullandım ve kurallara aykırı bir satış konusunu kapattırdım ; (Bkz. AzhuRhymeR 59 Level Nuker konusu)
    Cidden işe yarıyor ne diyeyim.
    Ama sonuçta bir yerde karara varmamız lazım.

• Bundan 2,5sene önce bu forumu bulmuştum google amcadan.O zamanlar aklıma üye olmak hiç gelmemişti.Çünkü bir ton bilgi,hergün yeni paylaşımlar;oku oku doyamıyordum.Üstelik üstümdeki çömlük ile;doğruyu yanlışı ayırt edebilme açısından yanılgıya düşebileceğim için üye olmamıştım.Bir gün heves edindim ve üye oldum.Malesef benimle beraber forum hızla çöküşe geçmişti.

Suçluyu aradım.''Ben miyim?''Evet belki benimde payım vardı.Fakat DH-Sro bölümü buralara kadar gelecek bir forum değildi.

Bu gibi konular daha önce yazıp çizildiği gibi devamı da gelecektir.Çünkü başımızda çekirge gibi emeği yok eden,aldırışsız,vefasız,paragöz bir yönetim var.

Buna takılı kalırsak Sro bölümü daha yerinde sayacaktır.Tamam zorumuza gidiyor yönetimin bu tutumu ama elden ne gelir?Bu kadar sevmesek,emek harcamasaydık bunda kararlı olur muyduk?

Ayrıca paylaşım yönünden emin olunki hiçbir sıkıntımız olmaz.Kimse anasının karnında Sro oynayarak çıkmıyor.

@H^^ERO
    Güzel bir düşünce bunu organize etmeliyiz

• Bize Takmayana Biz Neden Takalım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

İyi Olur Ama Admin Ark Var Dediği Şu Silkroad Bölümüne Mod Alınmıcaktır Anlaşma Böyle Pmler Direk Çöpe Buna Anca Alper Farabi Konuşabilir Bence Onu Ayarlayın Şuan 1 Tek O Var

Anlaşma mı? Ne anlaşması? Sözleşme-ihale falan mı var modluğu alabilmek için?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.