Şimdi Ara

Donanım Haber SRO Bölümü Sakinleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sanırım forum modumuzun satış konusu için kuralları vardı,işte ne bileyım C ekranı gosterilecek en az 3 tane ss olacak vs vs vs gibi.ama açılan konuların %90 ı buna uygun degil.(bence)..aslında bu konuyla ilgilenmek lazım.gerekirse silinmelidir bu konular..abartayım ki bu işi yapacak kişiye yol yemek +ssk bile bağlayabilirsiniz
  • Göreve getirilecek olan mod/modlar bölüme özel düzgün bir kural sistemi getirirlerse ve bunun takibini yapabilirlerse elbette olur.
    Ama bilin ki ben bile para almıyorum buradan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Göreve getirilecek olan mod/modlar bölüme özel düzgün bir kural sistemi getirirlerse ve bunun takibini yapabilirlerse elbette olur.
    Ama bilin ki ben bile para almıyorum buradan.

• Konuyu açan kişi olarak öncelikle sayın musakkaya teşekkür ediyorum , ilgi görebilmek güzel birşey tabii.Ancak benim şikayet butonu ya da benzeri bir forum opsiyonuyla ilgili bir sorunum yok , demek istediğim bölümümüzün tadınnın kaçmaya başladığıdır.Tüm bu olayların nedeni ise piyasası giderek ucuzlamaya başlayan silkroad karakterlerinin alıcı bulamaması ve bunun üzerine de takas işleminin yapılmak istenişidir.Bölümümüzde takas için aracılık yapanlar da oldu ; ve insanların onlara güvenmeleri altında yatan tek bir neden vardır o da güvenilir oluşlarıdır onlara sözüm yoktur ancak bazı kişiler bu olayı abarttı .Ne gibi abarttı?Konular açıldı "en güvenilir agalar plzzz" listesi gibi bayıcı ve seviyesiz konular düzenlendi ve bunun üzerine başka forumlardan gelen ya da forum içinde bulunan halk arasında "Tatlı su Kurnazı ya da Şark Kurnazı" şeklinde amiyane bir tabiri olan şahıslar ortaya fırladı ; bu konularda gördükleri isimlerle ilgili tek tek araştırmalar yaparak cidden çok profesyonelce (!) şekilde bazı maalesef ki daha çocuk yaşta oldukları için çok da iyi düşünemeden doğrudan güvenebilen arkadaşları dolandırdılar.Ve üzerine "Bilmem ne agaaaa dolandırıldııııım" tarzında mesajlar atılmaya başlandı ve bu döngü forumumuzun bu bölümünü çöp haline getirdi.Şimdi diyeceksin ki arkadaşım çok gevezesin Şikayet Et kurtul.Ki zaten ediyorum da şikayet ; bolca hem de korkunuz olmasın ancak ve ancak kanserli bir doku bir süre sonra tedavi edilemezse kesilip atılır; demem şu ki en azından "takas" adı geçen konular kapatılsın ya da kurallara aykırı satış konuları kapatılsın.Bunun için mod gerekiyor dersiniz ; çeşitli isimler verilir vesaire ama hiçbir yere de bağlanmıyor ki hocam.Demişsiniz zaten çok sayıda ceza almış vesaire ancak zaten kolay kolay ceza almadan forumda bir seneyi kapatabilen yoktur aramızda.Ya da belki de ben kendi perspektifimden bakarak konuşuyorum.Velhasıl-ı kelam ahiret seçmeleri yapmaktan ziyade uygun gördüğünüz isimlerden geçici olarak bir moderatör atayınız o gerekli işlemleri , kesinlikle de eminim ki günde yarım saat bile girerek halleder.
    Teşekkürler , saygılar.

• _SouL_:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=360872
    SRO hakkında bilgisi üst düzey olduğu için çeşitli sorunları olan oyunculara veya yeni başlayan kişilere gerekli ilgiyi göstericeğini düşünüyorum.Kendisini yakından tanıdığım içinde bu görevin üstesinden başarıyla gelir.. :)
  • Dediğim gibi göreve getirilecek kişi bu kuralları bize danışarak düzenleyebilir, satış ve takas konularını bir standarta bağlayabilir.

Yaptığımız seçimler söylediğin gibi ahiret seçimleri olmuyor. Ama gelip bizden sık sık küfür edip üyelerle muhattap şeklinin kötü olduğu kişileri yönetici yapmamızı beklemeyin. Elbette evelden uyarı ve ceza almış birisi olabilir ama bunu alışkanlık haline getirip bu şekilde yazmaya devam eden birisinin yöneticiliğine ne biz güvenebiliriz, ne de bir başkası.

"Günde yarım saat bile girerek halleder" demişsin ama burada gece 5'de küfür eden birisine anında müdahale edilmediği için ortalığı ayağa kaldıran üyeler var. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.
  • quote:

Dediğim gibi göreve getirilecek kişi bu kuralları bize danışarak düzenleyebilir, satış ve takas konularını bir standarta bağlayabilir.

Yaptığımız seçimler söylediğin gibi ahiret seçimleri olmuyor. Ama gelip bizden sık sık küfür edip üyelerle muhattap şeklinin kötü olduğu kişileri yönetici yapmamızı beklemeyin. Elbette evelden uyarı ve ceza almış birisi olabilir ama bunu alışkanlık haline getirip bu şekilde yazmaya devam eden birisinin yöneticiliğine ne biz güvenebiliriz, ne de bir başkası.

"Günde yarım saat bile girerek halleder" demişsin ama burada gece 5'de küfür eden birisine anında müdahale edilmediği için ortalığı ayağa kaldıran üyeler var. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.

Öncelikli olarak sorunumuz küfürbazlardan ziyade satış/takas konuları ; bence bunu da göz önünde bulunduralım.Yani tabii kimse küfür istemez ama eskisi kadar da çok küfreden şahsın olduğunu sanmıyorum bölümde zaten milletin zamanı olmuyor "küfür içerikli" konular açmaya

• @musakka

birşey dikkatimi çekti..imzan kural dışımı yaw ?

• En kısa zamanda bölümümüze atanacak olan Sro bilgileri üst düzeyde,deneyimli,objektif bir moderatörün yönetime danışarak getireceği standart düzenle birlikte forumun eski haline geleceğini düşünerek herkese iyi forumlar diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

@musakka

birşey dikkatimi çekti..imzan kural dışımı yaw ?

Font size=1
    7 satır

Kuralı var, 6 satır kullanımda. Yani kurallar dahilinde.
  • yeni yöneticiler almak yerine eskileri geri çağırmayı denediniz mi ?
  •  Donanım Haber SRO Bölümü Sakinleri

daha fazla var gibi
  • quote:

Dediğim gibi göreve getirilecek kişi bu kuralları bize danışarak düzenleyebilir, satış ve takas konularını bir standarta bağlayabilir.

Bu bölümde gece 5 de küfür olmaz merak etmeyin.. Olsa ve üyeler bunu görse bile forumu ayağa kaldırmaz.. Ha başka bölümlerde küfürler edilebilir, başka bölüm ayağa kalkabilir.. Ama söz konusu şu an için DH SRO bölümü.. Atayacağınız yönetici de sadece SRO bölümünü düzenler, orada asayişi sağlar.. Diğer bölümlere karışmaz sadece buraya odaklanır.. Böylece buranın problemi hallolur.. Hem kimse de konu dışında edilen küfrü görmediği için buradaki yöneticiyi suçlamaz.. Eğer hep buraya takılırsa tabi

Ayrıca satış-takas yasaklanmasa bile yeni düzen getirilmesi gerektiği görüşündeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 5 Şubat 2009; 14:59:14 >

• @murderuo

ilk boşluk hepimizde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Bu bölümde gece 5 de küfür olmaz merak etmeyin.. Olsa ve üyeler bunu görse bile forumu ayağa kaldırmaz.. Ha başka bölümlerde küfürler edilebilir, başka bölüm ayağa kalkabilir.. Ama söz konusu şu an için DH SRO bölümü.. Atayacağınız yönetici de sadece SRO bölümünü düzenler, orada asayişi sağlar.. Diğer bölümlere karışmaz sadece buraya odaklanır.. Böylece buranın problemi hallolur.. Hem kimse de konu dışında edilen küfrü görmediği için buradaki yöneticiyi suçlamaz.. Eğer hep buraya takılırsa tabi

Ayrıca satış-takas yasaklanmasa bile yeni düzen getirilmesi gerektiği görüşündeyim

Bunun örneğini bu bölümde yaşadığım için verdim. Her bölümde olabilecek birşey, SRO'da olmaz diye bir durum yok. Zaten anlatmak istediğim olay, yöneticinin günde yarım saat harcayarak herşeyi düzenleyemeyeceğiydi. Yani emek isteyen bir şey bu.

Satış-takas için getirilecek düzeni yönetici arkadaşlar hem bize, hem de diğer üyelere danışarak halledebilirler

• Öncelikle herkese merhabalar ;

- Çok şükür konu bir neticeye bağlanmış, bütün temennimiz buydu zaten. Benim görüşüm burada bir takım şeyler değişmesi gerekiyorsa bazı şeylerin kısıtlanması şart . . .

- Bazı konular çok abartıldı ve bunlara biraz kısıtlama gelmesi kesinlikle şart, bu olursa eğer hem DH SRO bölümü rahatlar, hem biraz daha huzura kavuşur, hemde biraz daha eski günlerimize geri dönebiliriz . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Öncelikle herkese merhabalar ;

- Çok şükür konu bir neticeye bağlanmış, bütün temennimiz buydu zaten. Benim görüşüm burada bir takım şeyler değişmesi gerekiyorsa bazı şeylerin kısıtlanması şart . . .

- Bazı konular çok abartıldı ve bunlara biraz kısıtlama gelmesi kesinlikle şart, bu olursa eğer hem DH SRO bölümü rahatlar, hem biraz daha huzura kavuşur, hemde biraz daha eski günlerimize geri dönebiliriz . . .

Katılıyorumm..
  • musaKka
    Neredeyse hiç bir satış kurallara uygun değil
    Saçma sapanak şeyler yazıyorlar resim eklemiyorlar.
    Hiçbiri bu kurala uygun değil nerdeyse:http://forum.donanimhaber.com/m_14007836/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.