Şimdi Ara

Site Canlı Destek Sistemi Lazım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canlı destek sistemi hazır siteye ekleyebileceğim birşey arıyorum.
    Messenger'ın böyle bir hizmeti var fakat daha ciddi birşey lazım...

• Merhaba ; http://www.phplivesupport.com/ sitesinde 50$ alabileceğiniz canlı destek scripti mevcut. İnternette buna benzer bir çok canlı destek scripti satan firmalar da var.

Tabi bu tür scriptlerin ( ilegal ) kırılmış hali bir çok sitede mevcut. Fakat bir çoğunun içerisinde bazı "bug" lar mevcut . İleride olumsuz sonuçlar oluşturabilir. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoBeNzO

Merhaba ; http://www.phplivesupport.com/ sitesinde 50$ alabileceğiniz canlı destek scripti mevcut. İnternette buna benzer bir çok canlı destek scripti satan firmalar da var.

Tabi bu tür scriptlerin ( ilegal ) kırılmış hali bir çok sitede mevcut. Fakat bir çoğunun içerisinde bazı "bug" lar mevcut . İleride olumsuz sonuçlar oluşturabilir. :-)
    teşekkür ederim...
    ticari bir site olacaksa 50 usd vermek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: velvel_e

teşekkür ederim...
    ticari bir site olacaksa 50 usd vermek lazım

Alıntıları Göster
    www.providesupport.com bu işi en profesyonel yapan firma tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanergul

www.providesupport.com bu işi en profesyonel yapan firma tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    Dostum altta linkini vereceğim sistemi kullan tamamen ücretsizdir ve profesyonel sistemlerin birebir aynısıdır kendi messenger'ı vardır web sitene erişimi sağladığın zaman normal messenger tarzı programını açarsın sitenden destek talebinde bulunulduğu zaman uyarı alırsın msn gibi dilediğin zaman siteden bağımsız yardımda bulunabilir veya satış pazarlama her türlü işini halledersin.

Ayrıca kodla felan uğraşmazsın normal program kulumu gibi exe olarak gelecektir yönlendirmeler dahilinde ilerle yapamazsan konuya yaz yardımcı olurum.

Üretici ana sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faNtAsYbOy -- 13 Aralık 2009; 0:53:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faNtAsYbOy

Dostum altta linkini vereceğim sistemi kullan tamamen ücretsizdir ve profesyonel sistemlerin birebir aynısıdır kendi messenger'ı vardır web sitene erişimi sağladığın zaman normal messenger tarzı programını açarsın sitenden destek talebinde bulunulduğu zaman uyarı alırsın msn gibi dilediğin zaman siteden bağımsız yardımda bulunabilir veya satış pazarlama her türlü işini halledersin.

Ayrıca kodla felan uğraşmazsın normal program kulumu gibi exe olarak gelecektir yönlendirmeler dahilinde ilerle yapamazsan konuya yaz yardımcı olurum.

Üretici ana sayfası

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim deneyeceğim...

• quote:

teşekkür ederim deneyeceğim...

Alıntıları Göster
    kurulumu yaptım daha sonra ne yapmam gerekiyor.
    siteye hangi dosyaları atmam lazım.
    sunucu derken benden sunucunun ip numarasınımı istiyor ?
  • quote:

kurulumu yaptım daha sonra ne yapmam gerekiyor.
    siteye hangi dosyaları atmam lazım.
    sunucu derken benden sunucunun ip numarasınımı istiyor ?

Alıntıları Göster
    Kurulum

Şimdi Adım adım livezillayı kuracağız..

1) ilk öncewww.livezilla.net’den son sürümünü indiriniz

2)Indirdigimiz paketi bilgisayarimiza kuralim

3) masaüstüne bakınız. 2 tane simge gelmesi gerekir..

4) “LiveZilla server Admin” e tıklıyoruz..

5) üstte bulunan “Create New Livezilla Server” seçeneğine tıklayın..

6) çıkan yere admin bilgilerini felan giriyoruz

üst Tarafta eğer ftp upload’ı seçerseniz otomatik kurar fakat önceden ftp ye herhangi bir klasör açıp onu göstermeniz lazım ve klasörün okuma ve yazma izinlerini açmalısınız..

extract to local system de ise bilgisayara kaydeder. siz onu manuel olarak kurarsınız.. bu bence daha iyi..

Upload işleminden sonra

karşımıza Karsimiza upload ettiğimiz dizinin yolunu soran bir pencere çıkıyor buraya upload ettiğiniz yeri url olarak yazın..

Örnek:http://www.xxxxx.com/destek gibi

Next diyip geçin diğer yerleri ve server tanımlaması sona erdi..

7) En alttaki Link Generator Kismina tıklayın..

Burada Logoyu felan ayarlarsınız kodu sitenize yerleştirirsiniz hepsi bukadar…

Dostum anlatımı bu şekilde şuan dışarıda yım eğer bu anlatımdan yola çıkarak yapamazsan eve gidince senin için kurar test eder bakarım uzun zaman önce kullandım şuan net görmeden yanlış yönlendirme yapmayayım.

• quote:

Kurulum

Şimdi Adım adım livezillayı kuracağız..

1) ilk öncewww.livezilla.net’den son sürümünü indiriniz

2)Indirdigimiz paketi bilgisayarimiza kuralim

3) masaüstüne bakınız. 2 tane simge gelmesi gerekir..

4) “LiveZilla server Admin” e tıklıyoruz..

5) üstte bulunan “Create New Livezilla Server” seçeneğine tıklayın..

6) çıkan yere admin bilgilerini felan giriyoruz

üst Tarafta eğer ftp upload’ı seçerseniz otomatik kurar fakat önceden ftp ye herhangi bir klasör açıp onu göstermeniz lazım ve klasörün okuma ve yazma izinlerini açmalısınız..

extract to local system de ise bilgisayara kaydeder. siz onu manuel olarak kurarsınız.. bu bence daha iyi..

Upload işleminden sonra

karşımıza Karsimiza upload ettiğimiz dizinin yolunu soran bir pencere çıkıyor buraya upload ettiğiniz yeri url olarak yazın..

Örnek:http://www.xxxxx.com/destek gibi

Next diyip geçin diğer yerleri ve server tanımlaması sona erdi..

7) En alttaki Link Generator Kismina tıklayın..

Burada Logoyu felan ayarlarsınız kodu sitenize yerleştirirsiniz hepsi bukadar…

Dostum anlatımı bu şekilde şuan dışarıda yım eğer bu anlatımdan yola çıkarak yapamazsan eve gidince senin için kurar test eder bakarım uzun zaman önce kullandım şuan net görmeden yanlış yönlendirme yapmayayım.

Alıntıları Göster
    öncelikle teşekkür ediyorum vakit ayırdığın için...
    bunun için linux server gerekli galiba.
    veya şöyle sorayım...
    windows server bu sistemi destekler mi ?

• quote:

öncelikle teşekkür ediyorum vakit ayırdığın için...
    bunun için linux server gerekli galiba.
    veya şöyle sorayım...
    windows server bu sistemi destekler mi ?

Alıntıları Göster
    Dostum php desteği varsa ki vardır muhtemelen sorun olmaz çalıştırır. Şehir dışına çıktığım için kurulumda site için sorun yaşarsan yaz döner dönmez evde kurup detaylı anlatırım.
  • quote:

Dostum php desteği varsa ki vardır muhtemelen sorun olmaz çalıştırır. Şehir dışına çıktığım için kurulumda site için sorun yaşarsan yaz döner dönmez evde kurup detaylı anlatırım.

Alıntıları Göster
    tamam deniyorum şu anda.
    olmassa yazarım.
    teşekkür ettim.
  • tavsiyemdir ustelik 14 gun deneme suresi var

tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizma369

tavsiyemdir ustelik 14 gun deneme suresi var

tıkla
    birde bu yazılım var bir zamanlar microsoft'un da kullanmış olduğu yazılım.

http://www.visilabs.com/urunler/live/72

14 gün boyunca ücrestsiz denemesi mevcut.

Ayrıca blogunda da güzel bilgiler paylaşıyor.

http://blog.visilabs.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: v_for_v

birde bu yazılım var bir zamanlar microsoft'un da kullanmış olduğu yazılım.

http://www.visilabs.com/urunler/live/72

14 gün boyunca ücrestsiz denemesi mevcut.

Ayrıca blogunda da güzel bilgiler paylaşıyor.

http://blog.visilabs.com/

Alıntıları Göster
    Selam Ben Kurdum ama Chat.php Hatası Alıyorum neden kaynaklanıyor bulamadım yani canlı destek tıklandığı zaman kodlama hatası veriyor siteye Buradan Bakarsanızsa Anlarsınız Saten ne demek istediğimi

şimdiden teşşekürlerimi sunarım

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerrx

Selam Ben Kurdum ama Chat.php Hatası Alıyorum neden kaynaklanıyor bulamadım yani canlı destek tıklandığı zaman kodlama hatası veriyor siteye Buradan Bakarsanızsa Anlarsınız Saten ne demek istediğimi

şimdiden teşşekürlerimi sunarım

hangisini kurdun?
  • Merhaba,

2000 yılından beri Türkiye de geliştirilmekte olan bir canlı destek yazılımı mevcut. Yazılımın özelliklerini, sağladığı avantajları ve nasıl kullanılacağı bilgisiniwww.supportalive.com adresinden görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curare

Merhaba,

2000 yılından beri Türkiye de geliştirilmekte olan bir canlı destek yazılımı mevcut. Yazılımın özelliklerini, sağladığı avantajları ve nasıl kullanılacağı bilgisiniwww.supportalive.com adresinden görebilirsiniz.
    ARkadaşlar güncel olarak google talk veya messeger eklemek için yapılacaklar konusunda bilgisi olan varmı eski linklerin hiç birisi açılmıyo googleden kodu elde edemıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinjanbert

ARkadaşlar güncel olarak google talk veya messeger eklemek için yapılacaklar konusunda bilgisi olan varmı eski linklerin hiç birisi açılmıyo googleden kodu elde edemıyorum :(

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, web siteme canlı destek hizmetini almak istiyorum: Bir kaç aydır araştırıyorum fakat detaylı olarak destek alamadım. Genelde programı satarak işin içinde çıkan firmalar var fakat ben daha kapsamlı istiyorum örnek olarakhttp://www.pozitif724.com/Home/anasayfa bu firmayı araştırdım. oldukça fiyat ve destek anlamında bana yardımcı oldular. Farklı önerileri olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim...

NOT: Belirttiğim firmanın diğer firmalardan farkı şöyleymiş: Online destek aldığımda operatör bana şöyle dedi, normalde program satan diğer firmalarda eleman desteği vermezler ve programı aldıktan sonra aylık hem ona para vericen hemde personel alman gerek dedi. Fakat bu firmada aylık paketleri varmış bu paketlerden örnek verdi 300 Oturumluk paket 150 TL'dir deyince çok süper olduğunu ve düşünceğimi söyledim. 7/24 destek vererek 150 TL ile olaydan sıyrılmak çok süper açıkcası beğendim. SİZİNDE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYOREEEEE.......[/si
    ze]

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowanng

Merhaba arkadaşlar, web siteme canlı destek hizmetini almak istiyorum: Bir kaç aydır araştırıyorum fakat detaylı olarak destek alamadım. Genelde programı satarak işin içinde çıkan firmalar var fakat ben daha kapsamlı istiyorum örnek olarakhttp://www.pozitif724.com/Home/anasayfa bu firmayı araştırdım. oldukça fiyat ve destek anlamında bana yardımcı oldular. Farklı önerileri olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim...

NOT: Belirttiğim firmanın diğer firmalardan farkı şöyleymiş: Online destek aldığımda operatör bana şöyle dedi, normalde program satan diğer firmalarda eleman desteği vermezler ve programı aldıktan sonra aylık hem ona para vericen hemde personel alman gerek dedi. Fakat bu firmada aylık paketleri varmış bu paketlerden örnek verdi 300 Oturumluk paket 150 TL'dir deyince çok süper olduğunu ve düşünceğimi söyledim. 7/24 destek vererek 150 TL ile olaydan sıyrılmak çok süper açıkcası beğendim. SİZİNDE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYOREEEEE.......[/si
    ze]

pozitif724'e sakın paranızı kaptırmayın. berbat bir hizmetleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguz

quote:

Orijinalden alıntı: shadowanng

ze]

pozitif724'e sakın paranızı kaptırmayın. berbat bir hizmetleri var.

Alıntıları Göster
    Eğer kolay kurulum istiyorsanız mutlaka ekstra eklentiye sahip canlı destek sistemlerini deneyin.

Bakın buradahttp://www.incele.co/e-ticaret-canli-destek-programlari/ 3 tane kaliteli ve bizzat denediğim destek programlarını detaylıca anlattım. Ücretsiz deneyebilirsiniz bu programları.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.