Şimdi Ara

Site Yaptırılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matbuu.com gibi kartvizitservisi.com/ site yapabilecek varmı. 2. site hazır sistem zaten. cevapları bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim555

Arkadaşlar matbuu.com gibi kartvizitservisi.com/ site yapabilecek varmı. 2. site hazır sistem zaten. cevapları bekliyorum...

Sen tam bir mezarcısın.

Matbuu.com hazır sistem diyorsun basite indirgiyorsun aklınca ucuza kapatmaya çalışıyosun.

Matbuu.com tarzı bir sitenin sana toplam maaliyeti minimum 250-350tl arasıdır. Domain ve Host hariç.

Tamam temayı sen al editi ben yapayım diyorum. Tema ücreti vermek istemiyorsun. Bir de üstüne utanmadan warez tema istiyosun. (Orjinal tema fiyatı : ortalama 100-150$, editte 50-100tl fiyat veriyorum, skype de beni blockluyosun. İnsan bi tşk ederim bütçeme fazla geldi iyi çalışmalar yazar. Ondan sonra blokluyomusun yoksa siliyomusun ne yaparsan yaparsın. Karşındaki insan bişeyler yazarken çat diye bloklanmaz. Sende iş ahlakı sıfır. Zor bir dönem geçiriyorsun. Ergenlik dönemleri biraz sıkıntılı oluyor sana da hak veriyorum..

Sana tavsiyem;
    Burada boşu boşuna insanların zamanlarını çalma. Cebinde paran varsa firmalarla,insanlarla iletişime geç güvenebileceğin, en uygun fiyat veren biriyle anlaş.
    50-100 tl ye böyle bir site kurma hayallerini de başka bir bahara sakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: zum2002

350 TL . Bedavadan biraz fazla bir fiyat bu :) , adı geçen site için . 1.400 tl + KDV den bir kuruş aşağı yaparsanız olacağı bu .

sıfır tasarım için 1400+kdv az bile, yalnız edit işinde admin panelden a yı silip b yazmak çokta zor olmasa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    web sitesi maliyeti hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.