Şimdi Ara

Site Yaptırılacaktır Fiyat Teklifi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sımdı ıstedıgımız sıte tarsı soyle

ana sayfa-iletişim-haberler-hakkımızda ve ek olarak 1-2 sayfa harıcınde asıl ıstedıgımız bır admın panelı olacak ordan yenı kullanıcı acılacak bu kullanıcıların sayfalarına admın panelden dosyalar eklenecek kullanıcılar sıteye gırıs yapında kendı bolumlerınde kı dosyaları gorecekler ve ındırebılecekler gerekırse

sıtenın PHP ıle yapılmasını ıstıyoruz

anlatabıldım mı bılmıyorum teklıferınızı beklıyorum

• PHP demişsiniz biliyorum ama bilgi olsun diye söyleyim dedim, asp.net ile düşünürseniz yardımcı olabilirim,

kolaylıklar..
  • ilnizi için tesekkur ederım server lınux oldugundan php olmasını ıstıyoruz ancak asp.net de yapmak ıstersek bu tarz bır sıte ıcın ne kadar bır ucret ıstersınız

ilginiz için tekrardan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanakin -- 3 Eylül 2007; 15:27:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanakin

arkadaslar sımdı ıstedıgımız sıte tarsı soyle

ana sayfa-iletişim-haberler-hakkımızda ve ek olarak 1-2 sayfa harıcınde asıl ıstedıgımız bır admın panelı olacak ordan yenı kullanıcı acılacak bu kullanıcıların sayfalarına admın panelden dosyalar eklenecek kullanıcılar sıteye gırıs yapında kendı bolumlerınde kı dosyaları gorecekler ve ındırebılecekler gerekırse

sıtenın PHP ıle yapılmasını ıstıyoruz

anlatabıldım mı bılmıyorum teklıferınızı beklıyorum

.net c# ve sql 2005 ile geliştirilmesini isterseniz projenizi yaparım.Düşünürseniz fiyatını pm ile iletiyorum.İllede Php de olacak derseniz aldığınız teklifleri lütfen benimle paylaşın.

• Msn adresinizi pm bırakın konuşalım.
  • ben 100 ytl ye yeparım
  • ben elimde hazır bu tarz bi ypnetici paneli var....
    fakat asp.net ile kodlanmış......
  • arkadaslar sıstem de bır kac degısıklık yuzunden sımdılık askıya alınıdı herkeze tesekkur ederım yenı plan olusdugunda tekrardan sıstemı soyleyeyıp sızlerden teklıf ıstıyecegım

ılgınız ıcın tekrardan tesekkurler
  • okuldaki projemde aynısını kullandım dediklerinin fakat asp ile yapılmışını....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.