Şimdi Ara

Site Yardım / Web Tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk Olarak Yaşım 17, Lise Öğrencisiyim. Web Tasarım Bölümü Okuyorum. Şuan Bir Akrabama Site Yaptım. Asp.Net C# Altyapılı. Sitenin Herşeyi Hazır Sayfaları Vs. Vs. Site Resim Galeri Üzerine Kuruludur. Amcam Mobilyacı Ve Onun Ürünlerini Koyduğum Bir Sitedir. Sitenin Google'da İndexlenmesi Çıkması İçin Nasıl Birşey Yapmayalım. Daha Bu Konu Hakkında Pek Bir Bilgiye Sahip Değilim. Sitedeki Her Resimde Tittle ve Alt Etiketi Bulunmaktadır. Sizlerden Bu Konuda Yardım İstiyorum. Neler Eklemeyelim Meta Etiketi Olsun vs. vs Google'da Çıkması İçin Neler Yapmalıyım.,

Ek Olarak;

Günümüzde veya daha eskide bilmiyorum. Ben Yeni Araştırdım. Akıllı Url'ler (Rewriter,UrlWriter) diye bir olay var. Ben bunu internette bulduğum bir siteden yaptım. Fakat Ben "a" etiketlerimi veri tabanından çekiyorum. Bu Yüzden Kabul Etmiyor. Benim bulduğum kodda Böyle Yazılıyor "<a href="link<%icerik%>" Böyle Yazıldığı İçerik Veri Tabanından Çekip InnerHtml/Text Olarak Html Sayfasına Aktardığımda Kabul Etmiyor. Bunu Nasıl Çözebilirim.

Teşekkür Ederim Kolay Gelsin Tekrardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.