Şimdi Ara

site yönetim .. eleştiri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işletim sistemlerini Debian,fedora,mandrake,Gelecek linux,suse v.s
    gruplasanız iyi olamz mı?

• Bence olmaz. Çünkü bunların hepsi sonuçta birer GNU/Linux dağıtımıdır. Ayırmak olmaz. Çünkü forum sadece GNU/Linux forumu değil. Üstelik dikkat ederseniz bu bölümün adı "Linux & Unix tabanlı İşletim Sistemleri". Yani sadece GNU/Linux yok. Pek fazla soru sorulmasa da FreeBSD, NetBSDi OpenBSD, DragonFlyBSD, BeOS, MacOSX, Solaris, AIX, IRIX, Ultrix, HP-UX, GNU/Hurd vs gibi birçok Unix türevi ile ilgili bir bölüm burası. O zaman bunların her birisi için de ayrı ayrı bölüm açmak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clark001c

işletim sistemlerini Debian,fedora,mandrake,Gelecek linux,suse v.s
    Pek fazla katılım yok ki linux forumuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katastrof54 -- 13 Nisan 2005, 18:59:24 >
  • şu anda içinde bulunduğunuz forum başlığı altında bence gayet çok linux konulu başlık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetik007 -- 13 Nisan 2005, 19:21:58 >
  • bakın ,ben bir kullanıcıyım ve internete girdim...ok...
    bir konu hakkında (linux ile ilgili..tabi genellenebilir..)görüş,eleştiri,soru ve alınan cevaplar
    index lenir..yani 2004 yılında sorulmuş ve cevaplanmış bir konuyu bulmak kolaylaşır.. ayrıca aynı konu ile ilgili yeni alanlar açılmaz.. buda başta siteyi yönetenlerin ve kullanıcıları düzenli bir formda olduğunu hissettirir...unutmayın sadelik herzaman daha iyi anlaşılır...tabi bulmaca çözmek isterseniz bilmem....
    benimki nazizhane eleştiri idi...kazanımlar ve kayıplar analiz edilmeli bence...........tşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clark001c -- 13 Nisan 2005, 20:40:04 >
  • Bence kullanıcıların bunun için başlıklarını özenli yazması gerekir. Öyle "İmdaaaat!!!", "Yardımmm!!!!", "Linux", "soru", "ACİL" gibi başlıklar açmazlar. Adam akıllı, sorunun ne olduğunu anlatan tarzda başlık açarlar. Olay böylelikle kökünden hallolmuş olur.
  • bence forumlar pek bölünmemeli çünkü bu kez insan nereye atacağını bilemiyor ya da bilgili biri (cevap vermek isteyen) pek çok forumu gezmesi gerekiyor.Bunun yerine dağıtım olarak değilde programlama/server yönetimi/grafik vs. gibi genel başlıklara bölünebilir. LKD.'nin mail listelerindeki mantık mesela ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dağıtımları ayrı ayrı bölümlere koymak gereksiz ve ayrıca dikkat dağıtıcı olacaktır. en iyi çözümü challenger sunmuş. eğer başlıklara dikkat edilirse bir sorun kalmaz. soruyu soran mutlu olur, cevap veren boşa zaman harcamaz.
  • üst konular boşuna mı var illa özelleştirilmeye gidilecekse üst konu açılarak da yapılabilir
  • http://linuxportal.6te.net/nuke/modules.php?name=Forums
    harika bir portal
    ben de nerden temin edebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: clark001c

işletim sistemlerini Debian,fedora,mandrake,Gelecek linux,suse v.s

walla açıkcası bende böyle birşey olmasını istiyordum çok da iii olur. ama burda fazla linux kullanıcısı yok galiba onun için pek iii olmaz..................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.