Hayırlı olsun.. Ben de böyle sevinmiştim mynet'ten site açtım diye. Mutluluğunu anlayabiliyorum...
yu-gi-oh mu o da neymiş ögreniyim bakiyim belki ben de bikaç sene içinde böle bi site yaparım
olmaz
çünkü yu-gi-oh :
Ne Bu Yu-Gi-Oh
YuGiOh! şu anda yayınlanmış en iyi animedir.Şu anda Japonya'da bir fırtına estiriyor! Bu ad gülünç bir ad ancak tam bir anime adı! Bu Avrupa ülkelerinde farklı olmasına rağmen Türkiyedeki adı" Düello Canavarları". Japonyada bu oyun tam bir Kral oyun.Bunu kartları oyunları çizgi flimleri den anlayabiliriz. Bu sırada Japonya'ya bize bunu gösterdikleri için minnettarız.
Sahip olan Craze: YuGiOh! Komik dergileri olan KAZUKİ TAKASHİ'nin bir eseridir. Onun sayesinde Yu-Gi-OH yaratıldı. Dünya onun sayesinde ülkesini tanıdı, çok çabuk içinde sevildi 1996'da! 2000'de de, Amerika'da kral oyun oldu. ve diğer ülkelerde de ama USA İgilizlerin tercümesiyle buldu Yu-Gi-Oh'u ! Eğer sen 1995 te Yu-Gi-Oh!un neden az sevildiğini bilmiyorsan, Amerika'da tercüme edilmediğindendir. YuGiOh! Amerika'da çevrede bıraktığı kişi sayısı 2,000!
hımm çok yüce bişeymiş beni aşar ben dokunmiyim en iyisi..
baraattt sen benimle dalgamı geçiyorsun
barattt degil berattt dalga geçmek ne haddime ben sadece beni aşacağını söyledim
abi ne diyim PÖRFEKT
asagilamak istemem ancak yugioh bana kalirsa daha cok kucuk yas grubunu ilgilendiriyor diyorum(bende oynadim amerikali velet beni uttu uyuz oldum) bunla alakasi yok tabii
daha karisik kuralli ve daha cesitli kart oyunu ararsaniz magic the gathering i tavsiye ederim
amiga'dan emule edilmis bir oyun vardi magic the gathering rise of shandalar(shandalar kismini tam hatirlamiyorum)
eski oyundur pcde calisir ama biraz kurcalamaniz lazim uyumluluk ayarlarini dosbox vs ile calisirmi bilmiyorum bilenlere burdan el salliyorum
tavsiye ederim
iyi gunler
öğren menin ve oyunun yaşı yoktur lostie hatırlıyorsan benim öbür forumlarında birinde bu sen söylemiştin
bu siteye girenler :http://renbur.sitemynet.com/ oradaki anket bölümüne katılıp vede mesaj yazarlarsa(ana sayfada mesaj bölümünden) çok sevinirim.
herkese iyi günler...
Kırmızı gözlü B. Ejder deil Kırmızı Gözlü S. ejder
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme