Şimdi Ara

sitem nasıl olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir site yaptım sizce nasıl olmuş lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :D :D :D

http://www.cepdeposu.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsay -- 25 Ocak 2006 18:29:54 >

• güzel olmuş yalnız fazla iç karartıcı biraz açık renkler kullan
  • söyleyebileceğim tek şey üstteki yanarlı dönerli madrabaz yazıyı kaldırman gerekir...

Kolay Gelsin...
  • NEDEN YAZIYI KALDIRAYIM GÜZEL DURMUYORMU?
  • üsteki yazının yerine saha sade ve şık bi yazı koyabilirsin
  • kesinlikle çok çirkin duruyor... bence kaldırmalısı...

kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

söyleyebileceğim tek şey üstteki yanarlı dönerli madrabaz yazıyı kaldırman gerekir...

Kolay Gelsin...

abi oraya güzel bi banner yapılsa süper olur. istersen sana güzel bi banner yapabilirim ölçüleri ver yeter. msn e gelirsen yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahirkorkut -- 26 Ocak 2006 0:22:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl olmuş?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapmanı öneririm.. :)
  • bence de o "ateşli" yazıyı ordan kaldır arkadaşım. arayüz tamamen siyah, bence çok hoş olmuş fakat yukarıdaki o yazı herşeyi alıp götürüyo..
  • soldaki saat te kaldırılabilir php nuke kullanıyorsun onun cok güzel modülleri var.
  • Banner hazırla güzel iç açıcı bir logo ile.
  • kesinlikle yazinin kalkmasi taraftariyim. Amator site havasi katmis siteye genelinde fena degil barasilar.
  • Ben de katılıyorum, o yazı çok kötü olmuş, içerik çok hoş. bu arada php-nuke ücretli mi? ücretsiz ise nerden indirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lisedeykenyazilmistir -- 26 Ocak 2006 14:08:15 >
  • Renkler hoş.Biraz koyu olsada.Fakat üsteki yazıları türkçeye çevirmemişsin.

• Home • Downloads • Your Account • Forums

Onları çevirmeni öneririm..
  • saolun arkadaşlar yorum yaptığınız için teşekkürler yazıyı en kısa sürede kaldırıp yerine logo yapmayı düşünüyorum tahirkorkut arkadaşım bana yardımcı olursan sevinirim
  • ayrıca içeriği de genişletmeni öneririm artık cep telefonu siteleri hep reklam içerkli oldu.. gerçekten güzle içerili birşeyler yaparsan bence (domiainin de güzel) çok başarılı olabilirsin.
  • hmm PHP-NUKE iLe yapıLmış. kLasik bi portaL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Eyes

güzel olmuş yalnız fazla iç karartıcı biraz açık renkler kullan

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.