Şimdi Ara

Web Sitem Niye Böyle Görünüyor (Resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Web Sitem Niye Böyle Görünüyor (Resimli)

Web Sitem Niye Böyle Görünüyor (Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyrito -- 25 Eylül 2012; 9:27:22 >

• Web Sitem Niye Böyle Görünüyor arkadaşlar Chrome, Mozilla ve Explorer ile denedim olmuyor bir türlü düzgün açılmıyor.
  • Babamın Web Sitesi gibi sahiplenmişim :) Bazı web siteleri böyle açılıyor sorunlu :)
  • hort :) bu sorun bendede var pc 5 10 kez yeniden başlatınca düzeliyo kısa bi süreliyine tarih doğru dns otamatik başka çözüm yokmu
  • sitenizin böyle gözükmesinin sebebi css kodunuzun adresi yalnıs yerde kayıtlı olduğu için muhtemelen. sayfanızdaki css yoluna tekrar bakıp ona göre düzenlemenizi yapınız

www.cmdyazilim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmdyazilim

sitenizin böyle gözükmesinin sebebi css kodunuzun adresi yalnıs yerde kayıtlı olduğu için muhtemelen. sayfanızdaki css yoluna tekrar bakıp ona göre düzenlemenizi yapınız

www.cmdyazilim.com

saol peki be dediklerinizi nasıl yapıcam zahmet olmassa biraz anlatırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

Orijinalden alıntı: cmdyazilim

sitenizin böyle gözükmesinin sebebi css kodunuzun adresi yalnıs yerde kayıtlı olduğu için muhtemelen. sayfanızdaki css yoluna tekrar bakıp ona göre düzenlemenizi yapınız

www.cmdyazilim.com

saol peki be dediklerinizi nasıl yapıcam zahmet olmassa biraz anlatırmısınız

ilk önce css dosyanız nerde hangi klasörün içinde onu bulun bulduktan sonra index yada işte o sayfa hangisiyse artık onu açın. txt dosyasında yada dreamweaver olabilir.

head tagları arasında style dosyasını çağıran bir komut vardır. <link href="default.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" /> bu komutun satırını bulun ve css dosyanızın yolunu buraya yazın. işlem tamam.

www.cmdyazilim.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tşk ederim
  • Sorun çözülmedi ise ilgili scripti tekrar ftp de yazdırabilirsiniz üstüne

önce yedek alın
  • arkadaşlar gereken yönlendirmeyi yapti, css hatasından kaynaklanıyor.

Firefox kullanıyorsanız eğer size 'Firebug' addonu tavsi ederim, her türlü css ve html kodlamada yardımcı olur.

www.on1webdesign.com
    Blog bolümünde gelecek günler içerisinde web tasarım ve seo hakkında makaleler sunacağız.
  • bügün aynı sorun yine vardı çok uğraştım düzelmedi bende disk temizlemeden geçici internet dosyalarını çevrim dışı web sayfalarını sistem tarafından arşıvlenen windows... dosyalarını sildim düzeldi bu sorunu yaşıyanların bilgisi olsun
  • TARAYICI GEÇMİŞİNİ TEMİZLEYİP DENER MİSİN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kod_Dünyası

TARAYICI GEÇMİŞİNİ TEMİZLEYİP DENER MİSİN?
  • Bu arada çözmüşsün. Tamamını okumamıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kod_Dünyası

Bu arada çözmüşsün. Tamamını okumamıştım :)

yok yine başladı :) @cmdyazilim mın dediklerini anlayıp yapabilsem çözülcekte anlamadımki bişey :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.