Şimdi Ara

sitem nasıl olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adiyev -- 29 Eylül 2009; 6:05:35 >

• Karman Corman Ve PHPBB Hazır Site.
  • sanırım forumup.com dan alınmış bir account
  • Çok karanlık, bir yerden çalındığı intibası uyandırıyor daha çok.

Oturun kendiniz tasarlayın arkadaşlar. Başkalarının şeyiyle devamını anla işte...
  • yazilar okunmuyor usteki iconlar da coook ufak,
  • Amacının Uygun olmuş ( bi hack sitesi için.)
    Kesinlkle İtici
    İconlar okunmuyor +1
  • Hicbirsey okunmuyoır
  • ben yeniyim bu veb işinde, pek anlamam ama hiç de rahat rahat girilipte dolaşılacak bi site benzemiyor. keşke daha sade daha açık renkler tercih etseydin ve mizik de fazla hareketli,, mesala ben siteyi açtığım da müzik dinliyordum ve ses baya bi açıktı, senin sitenin müziği de birden gelince korktum

yine de emğine sağlık uğraşmışsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hUz -- 17 Haziran 2006; 22:58:35 >
  • kisaca arkadasim sen bu siteyi yeniden duzenle en bastan kolay gelsin
  • beyler şimdi yeniden bakın olmuşşmu şuan
  • Çok fazla oynanmış çocuk oyuncağpı gibi olmuş dostum biraz sadeleştir + Artık forumların ömrü bitti be dostum
  • :) forum olmedi de her tarafta forum coplugune dondu,tabi bunlarin icinde yine de kendini koruyan super forum sayfalarimiz var.
  • hakkaten bastan ugrassan iyi olur cok amatorce olmus mouse imleci filan bide sayfa yana kayıyor boyut tam uymamıs heralde
  • çok kötü
  • peki ya benimki

www.ir3m.com

ayrı forum acmım dedım
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adiyev -- 29 Eylül 2009; 6:04:41 >
  • sitenin renkleriyle koyduğun reklam lar felan takım avatarları nı hiç beğenmedim :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.