Arkadaşlar Sitemde Resmi Farklı Kaydet Seçeneğini kaldırmak istiyorm yardım edermisiiniz?Yardımlar için şimdiden teşekkür
bak şimdi ben de merak ettim
Sitede yayınladıgınız resimin kullanıcı tarafından kaydedilmesnden bahsediyorsanız bunu engelleyemezsiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bunu yapamazsınız. Yapabileceğiniz şey sağ tuşu yasaklamak olabilir. Fakat bu sadece acemi kullanıcılar için ufak bir önlemdir ve ziyaretçilerin siteden haz duymasını engeller. Her sağtıklayan resim kopyalamak için sağ tıklamaz.
Ayrıca uğraşıp kaynak kodlarını gizlemek ve sağ tuş yasaklama işlerini yaptığınızda bile resimi almak isteyen kişi print screen tuşu ile ekran görüntüsünü alıp paint yazılımına yapıştırarak, resmini almış olur.
Sitenize özel resimler var ise yapabileceğiniz en iyi şey resimlerin üzerine PhotoShop veya FireWorks gibi bir yazılımla saydam ve 3 boyutlu bir şekilde sitenizin adını yazmak olabilir. Resmin tam ortasında duracak bu yazı saydam özelliği ile resime bakanları kızdırmayacak, alıp kendi sitesine koymak isteyenleride resimi bozmadan yazıyı kaldıramaz biçimde olmalıdır.
Kolay gelsin.
Cevaplar için teşekkürler
Valla sag tusu kaldırsan gene calarım resmını kacıs yok bunn onlemıde yok malesef... Adam hıc bırseymı olmuyor Print Screeen yapar.
sağ tuşla kaydetmeyi engellemek için resim boyutunda bir tabloya resmi arkaplan yap üstünede normalde 1x1 px olan resmin boyutunu 100%-100% yaparsan işini biraz zorlaştırırsın adamın. Ama çalan yine çalar.
Arkadaslar cevaplarınız için tekrar tesekkurler.
valla bi sitede lazerli bilmemne filan diyodu printscreen yapınca resim siyah çıkıyodu bide farklı bi sitede bi kodla o resmi deil kaydedince başka bi resmi alıyodu 2 si aynanda olurmu bilmem amam bunlar olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme