Eniştemin bi emlak sitesi vardı.Birine yaptırmaya kalktı oda yarım bıraktı gitti.Ben alayım dedim ama siteye ftp:// diye baglandım ve 3 kere yanlis girdim kullanıcı ismini Could not connect: Access denied for user 'dbo318190086'@'212.227.17.198' (using password: YES) böyle bi şey dedi şimdide düzeltemiyorum,dreamweaver kulanıyorum onda 1 saat önce baglanmayı başardım ama yinede bulamadım nasıl düzeltecegimi bi yardım ederseniz çok sevinirim
Ftp bağlantısı üzerinden mi ulaşamıyorsunuz yoksa tarayıcı adres bölümüne sitenizi yazınca mı giremiyorsunuz ayrıca hosting paketi windows/linüx hangisi.
Siteme girdigimde öyle yazıyor,ftp ile baglanıyorum ama bi şey yapamıyorum,windows olması lazm
önce bilgisayarınız da deneme klasörü açın klasör içersine
metin belgesi > test 123 yazılar yazın hedefi farklı kaydet ile index.html dosyayı oluşturun
ftp üzerinden giriş yaptığınız zaman
public_html içersinde deneme klasörünü atın.
tarayıcınız üzerindenwww.site adı.com/deneme olarak giriş yapın sayfa görüntülenebilir ise
ftp içersinden index dosyanız silinmiş
ftp hesabınıza ftp programları ile bağlanabilirsiniz. FlashFXP programı kullanabilirsiniz. Host hesabını nerden aldın bilmiyorum ama üst üste yanlış şifre girdiğin için ip adresin banlanmış olabilir, birsüreliğine giremezsin.
Pin kodu gibi bir sistemle çalışıyor olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme