Şimdi Ara

Siteme girince İndex of çıkmasın artık :( :( :( [arastirdim, anlamadim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hostinger den besaba.com lu domain ve hosting aldım wordpressi ftp den siteye yolladim veritabanı, ayar dosyası oluşturdum ve siteme girdim ama girmez olaydım index of: ve altında da benim ftp dizinindeki dosyalarımın listesi çıktı ama ben böyle olsun istemiyorum ki! Direk tasarım gelsin istiyorum bunu nasıl düzeltirim nolursunuz yardim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesmee -- 9 Haziran 2014; 21:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu index yeri yerine direk site gelsin demek istemiştim yani yrdm pls

• chesmee kullanıcısına yanıt
    Sadece ftp'den siteyi atmakla olmaz ki...
    Wordpress localhost'ta çalışıyor muydu, yoksa yeni kurulum mu yapacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Sadece ftp'den siteyi atmakla olmaz ki...
    Wordpress localhost'ta çalışıyor muydu, yoksa yeni kurulum mu yapacaksın?

Hiç localhost falan girmedim direk hosting domain alıp ftp den wp yi attım o kadar siteye girincede index of çıktı lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesmee -- 10 Haziran 2014; 17:13:28 >
  • hocam index of yazısından başka bir şey yazıyor mu tek o mu yazıyor?
  • Yapman gereken wordpress klasoru icindekileri direk ftp anadizinine atip oyle kurman gerek. Yok oyle olmaz diyorsan bi index hazirlayp wordpresi cgrman. Bu is zor sen wordpress yenidn indir klasor icindkilfri ftpne at oyle kur duzelir. Ayrica suan kurduguna ise şoyle ulasirsin.Www.siteadi.com/wordpress boyle yaz tasarimin gorunur ana sayfanda istiyorsan ana dizine kur
  • Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: kursat.samli

Yapman gereken wordpress klasoru icindekileri direk ftp anadizinine atip oyle kurman gerek. Yok oyle olmaz diyorsan bi index hazirlayp wordpresi cgrman. Bu is zor sen wordpress yenidn indir klasor icindkilfri ftpne at oyle kur duzelir. Ayrica suan kurduguna ise şoyle ulasirsin.Www.siteadi.com/wordpress boyle yaz tasarimin gorunur ana sayfanda istiyorsan ana dizine kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesmee -- 11 Haziran 2014; 13:08:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunun düzeldimi
  • kursat.samli K kullanıcısına yanıt
    Evet
  • nasıl düzelttiginide anlatta bilelim
  • quote:

nasıl düzelttiginide anlatta bilelim

Aslında dediğinizden birşey anlamadım bende ftp den tüm yüklediğim dosyaları sildim ve firmanın otomatik yükleyici yerinden wp yi seçtim o da otomatik yaptı yani aslında çözmedim

• quote:

nasıl düzelttiginide anlatta bilelim

Aslında dediğinizden birşey anlamadım bende ftp den tüm yüklediğim dosyaları sildim ve firmanın otomatik yükleyici yerinden wp yi seçtim o da otomatik yaptı yani aslında çözmedim

• Otoyukleyici anadizine yukledide ondan bak kisaca anlatym indirdgn wordpres dosyasini rardan cikartgn sekilde atiyosun halbuki ftp ye wordpress klasoruyle atarsan ana dizin index dosxani bulamadgndan hata verir. Sen wordpress dosyasinin icindekileri ftp ye atacksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Otoyukleyici anadizine yukledide ondan bak kisaca anlatym indirdgn wordpres dosyasini rardan cikartgn sekilde atiyosun halbuki ftp ye wordpress klasoruyle atarsan ana dizin index dosxani bulamadgndan hata verir. Sen wordpress dosyasinin icindekileri ftp ye atacksin.

Galiba Anladım yani şimdi indirip direk rardan çıkarttığım dosyayı değil de dosyanın içindekileri atacağım doğru mu
  • Konu hortlamış olacak ancak aynı sorunu yaşıyorum.

Siteme girdiğimde Index of/ wordpress yazıyor ve wordpress'e tıkladığımda siteye ulaşılıyor. Yukarıda bir arkadaş "Sen wordpress dosyasinin icindekileri ftp ye atacksin." demiş, hiç bilmeyen biri olarak neyi nereden nereye atacağımı çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.