Şimdi Ara

Siteme üyelik sistemi koymak istiyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden birşeyler isticem biraz fazla olucak ama kusura bakmayın

1-siteme üyelik sistemi koymak istiyorum.Nasıl yaparım.

2-İletişim formu koymak istiyorum(Bunu yaptım ama mesajı gonder butonuna basınca hiçbirşey olmuyor onu nasıl cözerim)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

www.mesinciler.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah41_41 -- 25 Temmuz 2007; 16:20:40 >

• hocam normalde üyelik için cms denen hazır içerik yönetim sistemleri senin işini fazlasıyla görürdü ama anladığım kadarıyla siz sadece şifre verdiğiniz toptancıların üye girişi yapmasını istiyorsunuz ve özel sayfalara ulaşmasını istiyorsunuz, bunun için kendinize özel bir kod hazırlamanın daha faydalı olacağını düşünüyorum, cms siteler ile üyelik sorununu çözersiniz ama tam sizin işe yarayacak alt sayfaları hazırlamak zor olur.
  • öncelikle site php mi asp mi, ona göre verilen kodlar farklılı gösterecektir,
    üyelik sistemi içinde 3-5 kodla olacak bişey değil sanırsam, kendiniz siteye özel yazdırmanız gerekecektir...
  • webtasarıma yeni başladığımda bende isterdim üyelik sistemi ama ne kadar saçma olduğunu sonradan anladım. Çünkü stem html 'di

Adam siteme üye olsa ne işine yarayacak html sitede adama herhangi bir kısıtlama yaptıramam, bir hizmet veremem, cart yapamam curt yapamam. Heves işte.

2. için ise google'ı kullanarak 10 milyon tane iletişim formu bulabilirsin
  • sağol karazaki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.