Şimdi Ara

SİTEMİME HANGİ EKRAN KARTI UYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
    ASUS P5B ANAKART
    2 GB RAM 533 Mhz
    120 GB SSD
    AOPEN 350 WATT ATX KASA
    ARKADAŞLAR MAKSİMUM 200 TL YE ALABİLECEĞİM ÖZELLİKLE FİLM İZLEMEDE RENK KALİTESİNİ İYİ VEREN OYUNLARIDA EN AZINDAN ORTA SEVİYEDE OYNAYABİLECEĞİM SİSTEMİME UYAN GÜNCEL BİR EKRAN KARTI ARIYORUM BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ARAKDAŞLARDAN TAVSİYE İSTİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: turk-boss

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
    ASUS P5B ANAKART
    2 GB RAM 533 Mhz
    120 GB SSD
    AOPEN 350 WATT ATX KASA
    ARKADAŞLAR MAKSİMUM 200 TL YE ALABİLECEĞİM ÖZELLİKLE FİLM İZLEMEDE RENK KALİTESİNİ İYİ VEREN OYUNLARIDA EN AZINDAN ORTA SEVİYEDE OYNAYABİLECEĞİM SİSTEMİME UYAN GÜNCEL BİR EKRAN KARTI ARIYORUM BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ARAKDAŞLARDAN TAVSİYE İSTİYORUM.

6670-7730
  • YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BAŞKA BİR SORUM OLACAK SİSTEMİMDE EKRAN KARTININ YANMASI SONUCU (GT8600) İKİNCİ EL X550XTX TAKTIM.DAHA SONRA RAM YANDI MHZ DÜŞÜK BAŞKA RAM TAKTIM. ŞİMDİ 720P VE 1080P VİDEOLARDA TAM EKRAN DAN PENCEREYE GECERKEN KASMA MEYDANA GELİYOR VE O AN İŞLEMCİ FULL ÇALIŞIYOR.BU RAM İN MHZ DEKİ DÜŞMEDEN Mİ EKRAN KARTINDANMI KAYNAKLANIYOR.ACABA EKRAN KARTI YETERSİZ OLDUĞUNDAN HEM RAM DEN YİYİP HEMDE İŞLEMCİYE Mİ YÜKLENİYOR.SİSTEME 3 GÜN ÖNCE 120 GB SSD TAKTIM ÇOK CİDDİ BİR PERFORMAN ARTIŞI OLDU. BUNU EKRAN KARTI YENLEME İLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM. SİZDE DEĞERMİ.ÜST DÜZAEY BİR OYUN PERFORMANSI FALAN BEKLEMİYORUM ZATEN.
  • quote:

YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BAŞKA BİR SORUM OLACAK SİSTEMİMDE EKRAN KARTININ YANMASI SONUCU (GT8600) İKİNCİ EL X550XTX TAKTIM.DAHA SONRA RAM YANDI MHZ DÜŞÜK BAŞKA RAM TAKTIM. ŞİMDİ 720P VE 1080P VİDEOLARDA TAM EKRAN DAN PENCEREYE GECERKEN KASMA MEYDANA GELİYOR VE O AN İŞLEMCİ FULL ÇALIŞIYOR.BU RAM İN MHZ DEKİ DÜŞMEDEN Mİ EKRAN KARTINDANMI KAYNAKLANIYOR.ACABA EKRAN KARTI YETERSİZ OLDUĞUNDAN HEM RAM DEN YİYİP HEMDE İŞLEMCİYE Mİ YÜKLENİYOR.SİSTEME 3 GÜN ÖNCE 120 GB SSD TAKTIM ÇOK CİDDİ BİR PERFORMAN ARTIŞI OLDU. BUNU EKRAN KARTI YENLEME İLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM. SİZDE DEĞERMİ.ÜST DÜZAEY BİR OYUN PERFORMANSI FALAN BEKLEMİYORUM ZATEN.

Caps Lock'u yenile ilk

Ekran kartı kaynaklı bir sorun muhtemelen, 7770 alın 235 TL'ye geliyor. 200'ü kuruş geçmeyecek derseniz de 7750.

Ve rami nasıl yaktınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 11 Ekim 2013; 21:35:45 >

• bilgisayarin hizina ekran kartinin katkisi yoktur. ekran karti goruntuyu monitore aktarir ve gpu nun gucune gore oyunlarda performans gosterir, goruntu bile her kartta aynidir sadece onboard dedigimiz anakarta tumlesik kartlardan harici karta gectigimizde az birsey goruntu artisi yasariz o kadar. sistem performansini islemci,ssd-hdd ve ram belirler.(4gb in ustunu farkedemezsin) kart olarak aopen iyi markali bir psu dur amper degerleri ve 12v kanalindaki degerlerde iyidir buyuk ihtimal. o sisteme 6670 takmaniz yeterli. bu segmentin kartlarinda markaya ve bellek miktarina bakmaniza gerek yoktur en ucuz olani alin.

http://www.hizlial.com/sapphire-1-gb-hd6670-128-bit-gddr3-128-bit-dvi-hdmi-16x-ekran-karti/30.013.1275.0160

• 2x1kingston vardi arara ekran gelmiyordu .basta ekran kartinin fani bozulmus ekran karti o arada biraz zarar gormus yaptirdim 4 5 ay sonra ekran karti komple gitti.sonra ikinci el bi kart taktim gene ara ara pc acilmamaya anakart acilis sesi gelmemye badladi. Rami tak cikar yapinca geliyrdu.sonra o da komple gitti:) cocuklar ac kapa yapiyo surek pc dugmesini ondan supelendim .hikaye gibi oldu bu arada:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    4gb ustunu farkedemezsin burayi anladim. Birde soylediginiz karti alsam oyun oynamayi bir kanara biraktiginizda ne gibi artilari olur

• 6670, giris seviyesi sinifina girmez. giris-orta seviye sinifina girer 1280 cozunurlukte orta ayarlarda oyun oynatan kart 1080p filmleri de akici bir sekilde calistiracaktir. kisacasi oyun oynamayan adama 6670 fazlasiyla yetecektir. tam ekrana gectiginizeki kasma sorunu 533mhz lik ram lerden degilse geriye ekran karti kaliyor, 6670 aldiginiz zaman sorun buyuk ihitmal cozulur.
    Verdiginiz link deki kart 400wat istiyor.bendeki 350 sorun olmazmi

• Tam ekrana girip cikarken ufak bir kasma seste gidip gelme oluyor 2 saniye sonra normal 108p mkv oynatiyor suan.netden film falan izlerjen renkler soluk geliyor karttanmi diye dusunuyorm

• quote:

Verdiginiz link deki kart 400wat istiyor.bendeki 350 sorun olmazmi

kaliteli fsp,aopen vs.. gibi markalarin 300watt lik psu lari ile sorunsuz 6670 kullananlar mevcut forumda. sizin guc kaynaginizin markasi da kaliteli birsey, 12v kanalindaki degerler ve amper degerleride bu tur markalarda dusuk olmaz yani sorunsuz kullanirsiniz. 6670 ler, 5670 ler gibi 6pinlik ek guc girisi istemezler zaten.
  • Bu sisteme oyunu oynamayi cikartirsak ekran kartimi yoksa ayni veya daha yuksek mhzli 4gb ram mi takardiniz

Bu sisteme oyunu oynamayi cikartirsak ekran kartimi yoksa ayni veya daha yuksek mhzli 4gb ram mi takardiniz
    Paylaş
  • oyun oynanmıyacaksa 2gb daha ram ekle ve ıslemcıyı yukseltmeye calıs
  • quote:

Bu sisteme oyunu oynamayi cikartirsak ekran kartimi yoksa ayni veya daha yuksek mhzli 4gb ram mi takardiniz
    Paylaş

anakartiniz quad core serisini destekliyor ikinci elden q6600-q9300-q9550 turu dort cekirdekli islemciler takarsaniz bilgisayarinda hiz artisi olur.
  • turk-boss T kullanıcısına yanıt
    seni bu sisteme yapılacak en güzel şey 120 lira civarında 5670in 2gb versiyonu var 2/3,8 diye geçer onu alıp kalan parayı rame yatırmak ve en kısa zamanda da işlemciyi değiştirmek olur
  • Tesekkur ederim arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.