Şimdi Ara

Sitemin googleda görünmesi için yardımcı olur musunuz lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, büyük ihtimalle yanlış yere açtım ama daha uygun bir yer bulamadım

Arkadaşlar hızla acımasızlaşan rekabet ortamı içinde insanlar çılgınca tırnak makasını da, kemoterapi yaptıracağı doktoru da, boşanmasına yardımcı olacağı avukatı da, kek kalıbını da internetten buluyor. Dolayısıyla internet iyi bir pazar. Ama doktorlar, tırnak makası üreticileri, kek kalıpçılar vesaire herkes çok afedersiniz çatır çatır reklam veriyor ama avukatların reklam vermesi yasak. Avukatlar ancak site açabilir, sitede de "biz x hukuk bürosuyuz bizim şöyle güzel işlerimiz var, böyle şahane davalar kazandık" diyemez. Sadece şu serbest "ceza işlemek doğru değil ama velevki işlediniz o halde işi bilen bir ceza avukatına gidin ki haklarınızı korusun" gibi genel yorumlar yazabiliyorsunuz. Fotoğraf olarak da kremalı kekleriniz, soslu makarnalarınız olmadığı için adliye fotoğrafı falan kullanabilirsiniz. Büronuzun veya avukatlarınızın resmini mi koydunuz? "CISSS" çok yasak!! Yüzlerce içeriği boş site içerisinde öne yıkmak için çırpınanlardanım. Web sitesi yaptım, bussines.google.com a site yaptım,hergün yayın yapıyorum. Müvekkillerden rica ettim yorum yapıyorlar google haritalarda görünen siteye. Aylardır uğraşıyorum, yine de çok iyi değil durum. Arkadaşlar var mı önereceğiniz bir şeyler? Söz ücretsiz hukuki danışmanınız oluruz yeterki emeklerimiz boşa gitmesin. Bazı çakallar reklam veriyor ama neye, kime güveniyorlar bilmiyorum. Ben adwors reklamı vererek değil, doğal şekilde yükselkmek istiyorum sitemi ve haritalardaki yerimizi. Anahtar kelimeleri nereye yazacağım? Mesela "kartal ceza avukatı" yazınca beni nasıl bulacak? Vakti olan arkadaşım ilgilenirse sevinirim. Saygılar,
    Av. Ceren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av.Cereneren -- 27 Kasım 2018; 15:51:33 >

• SEO +
    www.google.com
    Google Webmasters - Resources to Track Website & Search Performance
    https://www.google.com/webmasters
    .

1) SEO yapmalisiniz, spesifik anahtar kelimelere gore sitenizi optimize etmelisiniz. Bunun icin profesyonel yardim alabilirsiniz.

2)
    www.google.com
    Google Webmasters - Resources to Track Website & Search Performance
    https://www.google.com/webmasters
    ---> Buradan google'a "benim sitemi indexle" diyerek daha kolay anlasilabilir bir sekle sokabilirsiniz web sitenizi.

Ayrica cografi lokasyon bilgilerini de sitenizde barindirirsaniz, size yakin lokasyonda yapilan aramalarda one cikma ihtimalinizi arttirirsiniz. Bahsettiklerim buz daginin gorunen kismi yalnizca, profesyonel SEO destegi almanizi oneririm.

Ayrica google'da "Hukuk Burosu" diye arattigimda reklam veren burolara da denk geliyorum.

Edit: DH linklerin sonuna kendi kunyesini ekliyor, onu gozardi edin, ugrasamiycam onunla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephalay -- 27 Kasım 2018; 19:14:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.