Şimdi Ara

SİTEMİN HİTİNİ NASIL ARTIRABİLİRİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ßenimde hit problemim war.Aslında Adultdie bi site açıcaksın ama üyeler kategorileri görmiycek üye olucak adult olduğu için bi bakıcak forumda adulta dair hiç bişi yok hitin 150 yi aşardı beaa
  • en buyuk erdem sabırdır biraz reklam arkadas cevrene filan yayman lazım tabi ki önce bir ekip kurman lazımki her bir koldan calısasınız bizimde site vardı baslarda 200 uye vardı sonra 900'e kadar yukseldi dedikleri gibi mp3 faktoru cok önemli birde bu msn muhabbetleri yok plus'mıs, sınırsız titresimmis msn le ilgili ne varsa ilgi cekio. film filan da olabilir yani ilgi için ne kadar yasak varsa yapacan :D korsan filan dinlemicen ( önce sabır tabiki )
  • ßen şimdie kadar forumumu toplistlere kaydetmedim.bitane bedava forum kurdum toplistlere fln kaydettirdim gülüceksiniz belki ama günlük tekil hiti 10 u geçmedii ßu forumumu kaydetmeye başlıycam ama bu smf ve bedava bu bedava siteleri listesine alan bi toplist varmı?Bi Realist var başkada bilmiorum.Yrdm ederseniz iyi olur
  • link degisimi sart yani istersen yapabiliriz bu siteylehttp://www.oyna-oyun.be iletisim onurd0@walla.com e mail ata yapariz biraz hitlerin artsin
  • arkadaşım önce direkt vBulletin almasaydın PhpBB, Smf alsaydın vBulletin Gibi şık olmasını istiyorsan MyBB kullansaydın tıpkı vBulletin hem de ücretsiz sonra 1 yıllık alan adı alırdın. Bazı hiti çok fazla olan forumlarda, sitelerde çook ucuz reklam fiyatları var reklam verirdin ya da bazı forumlar bedava ve karşılıklı reklam veriyor onları da yapardın. Oyun sitelerinde reklam veermek sana çok hit getirirdi günde yüzleerce ziyaretçi giriyor şöyle güzel etkili banner yaptımmı süper olur...

baktın Hitin çoğalıyor vBulletin e geçiş yapardın..

Bazı forumlara giriyorsun bir sürü bölüm var ama her bölümde ortalama 5-6 başlık var mp3, hack, crack, warez, adult vs. bölümlerine geliyorsun 10-15 Sayfa... özellikle bu mp3, crack ...... çok hit getirir....

Hatta Bir keresinde bir sitede MyBB ye vBulletin tema yüklenmiş altaki Geliştirenler MyBB 1.1 Kopyalama Hakkı © 2006 MyBB Group yazısını silmiş Powered by vBulletin Version 3.5.3 Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd. yazmış al sana vBulletin Forum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScoRPiON53 -- 26 Haziran 2006; 14:05:15 >

• Yukarıda arkadaşların dediği gibi o kadar parayı reklam parası olarak verysedin ve smf mybb değil smf kursaydın ve güzel bi mod ekibi kursaydın. Profesyonle kişilerle işe başlasaydın o dediğin 100 hiti kısa bi süre sonunda yapabilirdin. O 100 hiti bura forudam açmış olduğun bu topicden dolayı kazandığını belirteyim. Değişik üye ve online sayısı yüksek sitelere bu türde topicler açmayı denedinmi ? denemişsindir sanırım. her neyse bir de yukarda birisi başka forumlardan olmayan bir paylaşım türü bulmanı önermiş. Sonuna kadar katılıyorum. Diğer forumlara bakmadım ama ben kendi forumumda başka sitelerde olduğunu sanmadığım yerli dizilerden bir kaç tanesini paylaşıma sundum ve gerçekten yazılan cevaplarda beni memnun etti takip ediliyor o konularım. Amatör klüb açtım mp3 için. güzel parçalar var ve madem müyap böyle aptalca bi şey yapmaya kalktı bizde çözümü amatör de aradık ve açtık. ziyaretçi sayımız biraz daha arttı. Sende bunun gibi farklı şeyler bulabilirsin. ama şunu unutamaki ne yaarsan yap donanımhaber gibi büyük sitelerin hitini geçemezsin. Sadece modların değil ziyaretçilerinde forumuna sahip çıkması lazım. Sana tavsiyem Lisansa verdiğin para kadar reklamada içinde para ayır.Reklamların çoğaldıkça göreceksin sonuçları zaten :) kolay gelsin

• Biliyorum benim site suan az gelisti ben siteme Adult koymak istemiyorum Mp3leri kaldırdım şimdi uydu ile ilgili şeyler koycaz bakalımmm eğer yasaksa kaldırım ???
  • arkadaslar, yeni konu acmak istemedim ama banada hit lazim. bi siteme girip baksaniz ne eksim var? yardimci olursaniz cok sevinirim.

sitemwww.q oyaq.com forum kismiwww.qmoyaq.com/forum

• Google Adwords'e reklam ver... Hit garanti !
  • saol arkadas, deniyecem.

ben suan phpbb kullaniyorum ama memnun degilim, yukardaki arkadasin dedigi gibi vBulletine mi gecsem acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramisk -- 17 Mart 2007; 12:44:28 >
  • bilgisayardelisi.forumup.web.tr
    en fazla giriş 3
    ltfn üye oluuun
  • ARKADASLAR BENIM SİTEM NASIL BIRDE BU SITEYE BAKIN

www.ankebut-ist.com
  • Arkadaşlar forum lisanlasrına dünya kadar para vereceğinize eğer paranız varsa bedava forum kurup (SMF,phpBB gibi) google'da ve bazı pilot sitelerde reklamlarınızı yayınlatın... Hitin kralını alırsınız ve oturduğunuz yerden para kazanmaya başlarsınız.

Vbulletin'i zengin etmeyin!..
  • XXphpXX gibi forumlar varken Vbulletin'e paraları kaptıranlara ne diyeyim bilmiyorum. Yukarda birinin MyBB üzerine tema koyup altaki imzayı da Vbulletin diye değiştirdiğini okuyunca dağıldım gülmekten.

Abartma yapacağım ama Vbulletin bir hiçtir. Bu iş sanırım Windows, Linux olayına benziyor. Linux'u kurup istediğin gibi konfigüre ettiğin zaman bir daha Windows'a geri dönmezsin. Kişiler neden acele ediyor anlamıyorum. Misal alın phpBB forum için binlerce modifikasyonu var. 2-3 ay öğrenin yerel sunucunuzda modifikasyonları kurun, haltetmiş Vbulletin. O kadar çok modifikasyon varki Vbulletin için olan versiyonları sittin sene bulamazsınız çünkü yok. Ya da parayla yaptırırsınız. Bir de üstelik istediğiniz gibi bir forum olacak. Yani kişiselleşecek. Hiti arttıracak en büyük etken diğerlerinden bağımsız olmaktır. Tasarımıyla temasıyla ...

Bir de şunu unutmayın site içeriktir.www.siteadiniz.com yazınca direk forum geliyorsa o siteyi kapatıyorum. Forum bir sitenin sadece alt bölümlerinden biri olabilir. İçerik sunacaksınız portal hazırlayacksınız.

Sağa sola hit için üye olmayacaksınız.

Yolun başındayken buraya reklam ver bannerlarını sitenin orasına burasına koymayacaksınız. Gülünç oluyor.

Ziyaretçi sitenize girdiğinde tasarım içerik görmeli. Google reklamları, beş üye varken buraya reklam ver bannerları, altta aptal aptal top-list üyelik linkleri görürse o siteyi kapatıp gider.

Üye de bir hiçtir. Önemli olan kalitedir. Az olsun öz olsun. Sizi yukarı üye değil kalite taşır.

f o rumtr'nin logosuna bakarmısınız...

Legal içeriğimizle 3. yaşımızı kutluyoruz.

Ya senin heryerin legal olsa ne olur.

Yukarda yine bir adres vardı forumları indexlemiş. Birinci sıradaki foruma baktım phpBB tabanlı ... Ama gidin bir de tasarımı görün. Verdiği içeriği görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekininYeri -- 3 Nisan 2007; 4:36:03 >

• @ZekininYeri kardeş "siteadı.com" dediğimde direk forum gelince kapatıyorum demişin inan buna sonuna kadar katılıyorum. Yeter artık bu kadar forum sitesi bıtkınlık geldi yaw. adamlar dh üyesi yeni forum sitesi kurmuşlar bizleri de dh nicklerimizle kendi akıllarına üye yapmışlar böyleleri türemeye başladı artık bizde davete icabet dedik bir merhaba sağolun yazdık bir daha uğramadık ne yapak

Bu arada tekil ve çoğul hit artıracaksanız sahte ama ramamotorlarını kandırıyor TIKLA TIKLA üyelik filan ücretsiz ben yeni site açtığımda kullandığım kodların yanına buna da siteleri üye yapıyom sonra da bırakıyom ne yapak işe yarıyor işte yaw.

• Google ilk Sayfa Tesadüf Değildir... web sitenize Günlük Ziyareçi Basic-Max - Silver-Min - Silver-Max - Gold-Min - Gold-Max Üyelik Sistemlerimizi İnceleyiniz...

Adwords Reklamlarından bıktınız mı? Siteniz ilk sayfalarda görünmüyor mu? Hitsaati sitenize günlük çok sayıda ziyaretçi yollayarak, ziyaretçi sayısını arttırır ve aramalarda ilk sıralarda olmasını sağlar
    http://www.xticaret.com/xticaret/?284_62039_=&ref=

Yeni bir site kurdunuz yada daha önce kurmuş olduğunuz bir siteniz var ve sitenizi aramalarda anahtar kelimelerinizle ilk sayfada görmek istiyorsunuz.

Hitsaati.com Sistemi Gold Paket üyelerine günlük 1500 1800 ve üzeri sayfa gösterimi yaparak öncelikle sitenin değerini Alexa da yükseltmekte ve kısa zaman içinde Arama motorları tarafından fark edilerek sitenin ilgili anahtar kelimeleri ile arama sonuçlarında ilk sayfaya taşımaktadır.

Hitsaatinin amacı ilgili sitenin günlük ziyaretçi sirkülasyonunu yaptırarak aramalarda siteyi ilk sıralarda yer aldırmaktır.

Google ilk sayfa = Para

Hitsaati hit sisteminde siteye gönderilen ziyaretçiler bire bir gerçek ziyaretçilerdir.

web sitenize yerleştirdiğiniz sağlıklı bir sayaç ile gelişmeleri an ve an takip edebilirsiniz.

Hitsaati.com gold üyelerine websiteleri hakkında anahtar kelime yerleşimi, seo optimizasyon, websitenin gidişatı ve sitenin trafiği hakkında sürekli istişare içindedir.

http://www.xticaret.com/xticaret/?284_62039_=&ref=

• Yine anlamsız yere uplanmış bir konu.
  • web sitenin hit sayısını arttırmak istiyorsan birazcık paraya kıyman gerekir.
    başka bir çaresi yoktur.bu sayede Google da aramalarda üst seviyelere çıkabilir ve reklamlardan para kazanabilirsin.
    TIKLAnasıl yapacağını öğren...
  • quote:

Orijinalden alıntı: viatka

web sitenin hit sayısını arttırmak istiyorsan birazcık paraya kıyman gerekir.
    başka bir çaresi yoktur.bu sayede Google da aramalarda üst seviyelere çıkabilir ve reklamlardan para kazanabilirsin.
    TIKLAnasıl yapacağını öğren...

Hiç bakmazmısınız be kardeşim bu konu hangi tarihte açılmış diye. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.