Arkadaşlar 170 usd para bayılıp vbulletin lisansı aldık ve forumu kurduk ama günlük tekil hit 50 yi geçmiyor hitimizi artırmak ve yeni üye kazanabilmek için nelere yapmamız gerekir önerilerinizi bekliyorum
adresimiz www. f o r u m s a a t i .net
Bu gibi işler aceleye gelmez.. Ayrıca artık bu gibi siteler çoğaldı.. İnsanlar 100 tane forum mu takip edecek..
Bence acele etmişsin.. İlk önce Phpbb kuracaktın.. Baktın tuttu Vbullettine geçerdin.. Zaten şimdi Vbullettine benzer phpbb temaları var..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-49A98ED45
Bu gibi işler aceleye gelmez.. Ayrıca artık bu gibi siteler çoğaldı.. İnsanlar 100 tane forum mu takip edecek..
Bence acele etmişsin.. İlk önce Phpbb kuracaktın.. Baktın tuttu Vbullettine geçerdin.. Zaten şimdi Vbullettine benzer phpbb temaları var..
mümkün olduğu kadar çok bilgi, paylaşım, program, müzik, ....... etc eklemen gerekiyor ve siteni toplistlere eklemen gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: codellnet
mümkün olduğu kadar çok bilgi, paylaşım, program, müzik, ....... etc eklemen gerekiyor ve siteni toplistlere eklemen gerekir.
Alıntıları Göster
siteni inceledim.Bence girişi daha güzel yapabilirsin ayrıca forum içerisinde öyle çekici konu başlıkları yok.Sana bir öneri daha sağda solda sitem şöyle böyle ne bulduysan yaz merak uyandır metataglara milletin en çok aradığı şeyleri yaz ve en son diyeceğim forum kısmı açıldığı zaman kimse başlıkları göremesin hitini ve üye sayını yükseltmen için en iyisi bu.biraz hileye giriyor ama olay bu
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-49A98ED45
quote:
Orjinalden alıntı: RaMSeN
Yardımcı Olurmusun Arkadaşım ßen Kac Gundur Arıyorum Ama ßulamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: MuratFb
quote:
Orjinalden alıntı: RaMSeN
Yardımcı Olurmusun Arkadaşım ßen Kac Gundur Arıyorum Ama ßulamadım ?
Alıntıları Göster
bnce müzik ekleme,program paylaşımı falan olur da müzik konusunda şikayet edilirsen siten kapatılır.biliyorsun çou gorum ya kapatıldı ya da mp3 bölümünü kaldırmak zorunda kaldı....
quote:
Orijinalden alıntı: aspci
bnce müzik ekleme,program paylaşımı falan olur da müzik konusunda şikayet edilirsen siten kapatılır.biliyorsun çou gorum ya kapatıldı ya da mp3 bölümünü kaldırmak zorunda kaldı....
Alıntıları Göster
ewet çoğu forum mp3 bölümünü kaldırmak zorunda kaldı we kaldırdı. vbullettin de hit alan site sayısı çok yani oldukça ilgi çeken bir sitenin olması we aranılan şeylerin sitende bulunması gerek !
quote:
Orijinalden alıntı: oozanakbulut
ewet çoğu forum mp3 bölümünü kaldırmak zorunda kaldı we kaldırdı. vbullettin de hit alan site sayısı çok yani oldukça ilgi çeken bir sitenin olması we aranılan şeylerin sitende bulunması gerek !
Alıntıları Göster
aslında forum kurma derdim ben sana...öncelikle sağlam bir çekirdek kadro oluştur.sürekli bilgi girdisi olsun.aramalarda googlenin ilk sayfalarında listelenirsen,giren doru bilgi alırsa hitin artarreklam dönüşümlerine sokablirsin siteni.toplist fazla hit getireceğini sanmıyorum ama istersen kullan...
quote:
aslında forum kurma derdim ben sana...öncelikle sağlam bir çekirdek kadro oluştur.sürekli bilgi girdisi olsun.aramalarda googlenin ilk sayfalarında listelenirsen,giren doru bilgi alırsa hitin artarreklam dönüşümlerine sokablirsin siteni.toplist fazla hit getireceğini sanmıyorum ama istersen kullan...
Alıntıları Göster
arkadaşlar zaten benim ilham kaynagım donanımhaber forumlarıdır dikkat ederseniz adult-hack-warez ve mp3 türü yasak içerikler yayınlamıyoruz bu nedenle pek ilgi görmüyoruz yani kısaca hem yasal bir forum olup hemde nasıl hit alcaz bilemiyorum milletin işi gücü mp3 ve adult olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: keymen
arkadaşlar zaten benim ilham kaynagım donanımhaber forumlarıdır dikkat ederseniz adult-hack-warez ve mp3 türü yasak içerikler yayınlamıyoruz bu nedenle pek ilgi görmüyoruz yani kısaca hem yasal bir forum olup hemde nasıl hit alcaz bilemiyorum milletin işi gücü mp3 ve adult olmuş
Alıntıları Göster
dediğim gibi çekirdek kadro oluşturacaksın.yapman gereken bu.biras da sabır
quote:
dediğim gibi çekirdek kadro oluşturacaksın.yapman gereken bu.biras da sabır
Alıntıları Göster
yani daha pratik uygulamalar yokmu bildiginiz
quote:
yani daha pratik uygulamalar yokmu bildiginiz
Alıntıları Göster
yokmu arkadaşlar
quote:
yokmu arkadaşlar
Alıntıları Göster
Valal bu işler sabır ve yetenek işidir.Eğer maddi imkanın varsa büyük sitelere reklam ver moderator aranıyor fln da de.Ordan iş kaparsın ztn geniş forum sitesi.Ama dar kısıtlı bi siteyse işler daha zor bizim gibi onalrın gelmesini beklersin.
quote:
Orijinalden alıntı: ReiSeM
Valal bu işler sabır ve yetenek işidir.Eğer maddi imkanın varsa büyük sitelere reklam ver moderator aranıyor fln da de.Ordan iş kaparsın ztn geniş forum sitesi.Ama dar kısıtlı bi siteyse işler daha zor bizim gibi onalrın gelmesini beklersin.
Alıntıları Göster
sana hergün siteleri gezen birisi olarak hit alan şeyleri söyleyeyim, acı ama gerçek olacak
www.c e hennem.com vardı bi zamanlar - nasıl hit aldı : hack-crack ve adult
www.t u rkforum.net nasıl hit aldı : adult- mp3, sonra adultu başka domaine aldılar, en sonda tümden kaldırdılar, şimdi normal
www.f o rumtr.com nası hit aldı : adult - mp3 yine ve knightonline
www.donanimhaber.com nasıl hit aldı : bilgisayar merakı olanlar donanım bölümüne geldi. ilk olarak orası gelişti ve hemen sonrasında 2.el. daha sonrada konu dışı. önceler mp3 linkleride vardı. ve son zamanlarda knigthonline ile hiti arttı.
bide uydu sitesi vardı. beceriksizler.com du galiba sonuçta oda adult için modüller falan gibi gelişmiş olabilir orayı tam bilmiyorum ama ben uyduya yazılım ararken orayı bulmuştum.
sonuç olarak hit istiyorsan adult+18 olacak. knigthonline olacak bu ikisi çok iş yapar. dediğim gibi acı ama gerçek bu.
not: bu yazdıklarım kendi yorumumdur. kimse alınmasın, kırılmasın, gücenmesin
quote:
Orijinalden alıntı: cLk
sana hergün siteleri gezen birisi olarak hit alan şeyleri söyleyeyim, acı ama gerçek olacak
www.c e hennem.com vardı bi zamanlar - nasıl hit aldı : hack-crack ve adult
www.t u rkforum.net nasıl hit aldı : adult- mp3, sonra adultu başka domaine aldılar, en sonda tümden kaldırdılar, şimdi normal
www.f o rumtr.com nası hit aldı : adult - mp3 yine ve knightonline
www.donanimhaber.com nasıl hit aldı : bilgisayar merakı olanlar donanım bölümüne geldi. ilk olarak orası gelişti ve hemen sonrasında 2.el. daha sonrada konu dışı. önceler mp3 linkleride vardı. ve son zamanlarda knigthonline ile hiti arttı.
bide uydu sitesi vardı. beceriksizler.com du galiba sonuçta oda adult için modüller falan gibi gelişmiş olabilir orayı tam bilmiyorum ama ben uyduya yazılım ararken orayı bulmuştum.
sonuç olarak hit istiyorsan adult+18 olacak. knigthonline olacak bu ikisi çok iş yapar. dediğim gibi acı ama gerçek bu.
not: bu yazdıklarım kendi yorumumdur. kimse alınmasın, kırılmasın, gücenmesin
Alıntıları Göster
saol kardeş
quote:
saol kardeş
Alıntıları Göster
AYNI DERT BENDE DE VAR www.ikincielix.com SİTE HİTİ ARTIMAK İÇİN NELER GEREKİYOR ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: by-X
AYNI DERT BENDE DE VAR www.ikincielix.com SİTE HİTİ ARTIMAK İÇİN NELER GEREKİYOR ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Alıntıları Göster
forum sitesi ise hit bekleme Türkiye de forum sitesi sayısı 3500 ü geçti.
quote:
Orijinalden alıntı: Barron
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Barron
iyide 75 milyon nufusa 3500 tane site neki
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Barron
iyide 75 milyon nufusa 3500 tane site neki
Alıntıları Göster
75 milyon nüfusun hepside oturmuş pc başına dimi walla aynı sorun hemen hemen bendede var.. ama bende şöle bi durum var.. lisansa falan para vermedim.. smf kurdum.. kategoriler idare eder.. üyeleri ise msn iletime yazıorum tek tek.. şu an 136 üyem war iletim : 136. üye hoşgeldin pinar www.muhayyelat.com
forum işleri artık mp3 varsa var diyorum donanımhaber hariç..