Şimdi Ara

SİTEMİZİ DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ....?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sitemiz ile ilgili düsüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim... Lütfen ciddi eleştiriler almak istiyoruz.

• güzel site olmuş
  • güzel bi site faha ne diyeyim ama birazdaha eklenti olsa ii olur
  • http://www.develi.pol.tr

İlginize tesekkür ederim. Eğer önerileriniz olursa bizimle paylasa bilirsiniz. bende o doğrultuda bir seyler yapmaya çalısırım.. Ziyaretçi defterimizi imzalamayı unutmayın lüfen.... Sevgilerimizle
  • güzel site template daha iii olabilirdi butonlar filan : ))
  • Öncelikle çok karışık olmuş. Menüler farklı bir görüntüde olmalı.Menüler için doğrudan 3D buton kullanmanızı tavsiye ederim.Üstteki banner tarzı resimler güzel fakat sitenin ağır renkleri bunu arkaplana atıyor bence. Sayfa daha açılmalı. Sayfa boyutu değiştirilmeli. Menüler bir araya gelmeli. Üst ve sol yeterli. Menüler için daha bir gruplandırma yapılmalı. Bunlar benim naçizane önerilerim olur.
    Saygılar.
  • BUGÜNLERDE HERKES SİTESİNİN NASIL OLDUĞUNU SORUO..

DAHA İİ OLABİLİRDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 26 Ocak 2005, 15:12:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Sitemi eleştirir misiniz ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arka plan, erişebilirlik güzel.
    ama fontların pek uymamıs bide site adını yazarken photoshopda butün efektleri sonuna getirmenin manası yok daha sade olabilridi.
  • ewt onurak haklı
    ayrıca sitenin içeriği geniş, grafikleri kasmanın bi manası yok.. tasarımı sade ve göz yormayan bi şekilde olması daa ii
    yazı fontlarınıda .. arial, verdana vs. yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 26 Ocak 2005, 15:21:07 >
  • İlginize teşekkür ediyorum özellikle değiştirmemi istediğiniz yerler olursa o yöne ağırlık vermek istiyorum. Sizlerin düsüncesi benim için daha çok önemli .... Su an için elimdeki imkanlar bu kadar sağlıklı bir programım yok sayfanın tamamını front page ile yaptım ...

sizlerle sayfayı daha iyi ye götürmek istiyorum. bir ilçe için yeterli midir bilemem ama benim için yeterli olmadığını düsünüyorum

BİZ SEVDİKLERİMİZİ KURŞUN GİBİ YÜREĞİMİZDE SAKLARIZ......

• $ık olmuş
  • Bence efektlerin güzel bannerdaki yazıyı kalılaştırabilirsin dolu dolu bir site olmuş
    Develi'ye slm
  • Sol menüdeki yazı tipi bence hoş olmamış. Genel itibariyle güzel ama.
  • butonları çizim yapmışın bari mouseover de koy bi de
    http://www.develi.pol.tr/images/polisRadyosu.jpg tipi resimleri uygun ve güzel görünebilcek şekilde yap
    bi de yukarsını tablolar ile ayırmışın öyle yapma fotoşop ta bi bütün halinde yap ve öyle koy
    bi de çok güzel şeyler var ama anasayfaya çok yüklenmişin belki bi açılır menü ile şu uyuşturucu madde , asayiş gibi menüleri düzenleyip onların yerine de nöb ecz. listesi gibi şeyleri koyarsan daha iyi olur

bi de linkleri klasik renkte yapmışsın onları da değiştir bence sırıtıyo lar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.