Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen bakabilir misiniz(Üniversite hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben seneye tekrar üniversite sınavına girmek istiyorum fakat bu yıl tercih yapacagım.Evimde yks hazırlanmak istiyorum.400 500k falan bir şey gelecek sayılsalda.

2 yıllık mı yazmalıyım 4 yıllık mı sizce?(Askerlik geldi ondan mecbur tercih yapacagım) Ve uzaktan online eğitim tarzı bir şey var mı açık mı deniyor ona hiçbir bilgim yok ne yapmaylıym lütfen yardım edin bilgisi olan birisi.Üniversiteye yerleşip dondurmalı mıyım falan nolur yardım edin?

• Açıktan ybs yaz keyfine bak.

sınava falan da hazırlanma, git meslek öğren.

meslek de mi öğrenemedin, aöf ybs diploması ile kamuya atanmayı denersin.

bu sene 400-500k yaptıysan sonraki sene kırıkla en baba 200k olursun yine bölüm yok. Kırıksız hazırlanırsın 100-150k olursun yine dişe dokunur bir şey yok.

• Dostum soruma cevap vermeyeceksen tavsiyene ihtiyacım yok teşekkür ederim yine de.Eşit agırlıktan gireceğim seneye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokzor11 -- 25 Haziran 2024; 15:5:28 >
  • cokzor11 C kullanıcısına yanıt

Amaç askerliği tecil etmek ise 2 veya 4 yıl ne fark ediyor?

2 yıllık açıköğretim bölümlerinden birini yazabilirsin. Belki dgs ile 4 yıla tamamlarsın.

• İşte yaşadıgım yerde 2 yıllık bölüm yok galiba 1 tane üniversite var. Şehir dışına gitmek istemiyorum.Yani 2 veya 4 fark etmez uzaktan okuyabilecegim ücretsiz veya az ücretli bir şey var mı onu merak ediyorum.Öyle bir şey.Veya 4 yazıp dondurmak mı mantıklı olur

Kanka ücretlerini bilmiyorum anadolu üni aöf ücretleri diye bak.

• Ücretli mi oluyor bunların hepsi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadınlar gezip tozup hayatını yaşasın sen de zorla askerlik yap  

Evet. 2-3 bin lira sanırım dönemlik.

• Parrot_OS P kullanıcısına yanıt

Zorunlu askerlik nedir abi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.