![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Üniversite de derslere girmemek Bİ BAKIN NOLUR
Beyler mezuna kalma hakkım bitti askerlik uzaması için üni kaydolacagım açıktan mı yazayım 4 yıllık mı sayısal 370k geldi ne yazılır?Bir de yazıp okula derslere sınavlara falan gitmeyecem bir sıkıntı olur mu o sene yks hazırlancam sonra zaten bölüm değiştiecgim lütfen ccevaplayın
Arkadaşlar şimdi ben seneye tekrar üniversite sınavına girmek istiyorum fakat bu yıl tercih yapacagım.Evimde yks hazırlanmak istiyorum.400 500k falan bir şey gelecek sayılsalda.
2 yıllık mı yazmalıyım 4 yıllık mı sizce?(Askerlik geldi ondan mecbur tercih yapacagım) Ve uzaktan online eğitim tarzı bir şey var mı açık mı deniyor ona hiçbir bilgim yok ne yapmaylıym lütfen yardım edin bilgisi olan birisi.Üniversiteye yerleşip dondurmalı mıyım falan nolur yardım edin?
Kırıkla tıp denenir mi?
Ortalama üstü zeka ve fen,matematik,dil bilgisi için temeli varsayılacaktır
Açıktan 2 yıllık bölüm yazınca askerlik erteleniyor mu?
bilen var mı
Bilen birisi var mı
Sınava 6 ay kala tecilim bitiyor
Merhaba bir sorum olacaktı arkadaşlar şimdi benim tecilim 28 güne bitiyor şu an mezun yılındayım ama görünen o ki tekrar mezuna kalmam gerekecek.Araştırdıgım kadarıyla 28 güne tecil bitse de 2025 in ilk gününe kadar kaçak sayılmıyormuşum.Anlayacagınız 6 ay kala tecil bitmiş olacak eğer mezun kalırsam bir sorun olur mu idare ederler mi? Okumam lazım ailede tek erkek benim.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.509 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)