Beyler mezuna kalma hakkım bitti askerlik uzaması için üni kaydolacagım açıktan mı yazayım 4 yıllık mı sayısal 370k geldi ne yazılır?Bir de yazıp okula derslere sınavlara falan gitmeyecem bir sıkıntı olur mu o sene yks hazırlancam sonra zaten bölüm değiştiecgim lütfen ccevaplayın |
Üniversite de derslere girmemek Bİ BAKIN NOLUR
-
-
up
-
kanka askere git bence. ben üni okuduğum halde 2 gün sonra gidicem 21 ağustos'ta baba tahliye
-
hocam bir şey olucağını sanmıyorum. formalite icabı kayıt oluyorsun zaten. seneye kayıt olunca kaydını sildirirsin
öyle kolay kolay okuldan atmazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 25 Temmuz 2024; 19:25:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırık obp ile zor iyi bir bölüm kazanman yaş kaç bu arada?
hocam tm mi yoksa mfden mi girecek bilmiyorum ama tmde kırıkla ilk 50k falan rahat yapılır
Valla dostum o bir yerden sonra insanın aklına kaziniyor örneğin bir puan hesapliyorsun 10 k iken 40 kya 60 k iken 100 k Lara atıyor bu durum bir yerden sonra unutulmayacak düzeye gelip insanin calisma isteğini elinden alıyor
hocam arkadaş büyük ihtimalle şuan 21 yaşında tek çaresi bu. yksde yaptığı sonuçtan pek memnum değil anladığım kadarıyla.
kırık obp dediğiniz gibi çok geri atıyor. matematik netleri yüksek olmak zorunda
ayrıca üniversiteye kayıt olup hiç uğramayan öğrenci sayısı az değil. belki arkadaşa tavsiye olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 25 Temmuz 2024; 23:44:12 >
Vallahi 21 yaşında üniversiteye tekrar hazırlanmak mantıklı değil artık 1 sene hazirlansa 5 sene okusa en az 27 yaş oluyor gerek yok 2 yıllık güzel bölümler var elektrik, tıbbi asistan, görüntüleme teknikleri, büro yönetimi vb birçok bölüm var bu bölümlere girip mezun olup işe girmek gerek yoksa bir ömür oku oku nereye kadar zaten 28 yaş sınırı da var askerlikte mezun olamazsa vay haline hiç gerek yok bir de zaten 3 yıl denemissin olmamış 4.sene kırık obp ile bu işi nasıl basaracaksin? Biran önce üniye başlayıp bitirmeye bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 25 Temmuz 2024; 23:56:58 >
hocam bildiğim kadarıyla askerlikte 29 olmadan mezun olman lazım.
hocam 21-22 yaş ünide okumak bence de geç ama o kadar geç değil. bölümden memnun olmayıp tekrar hazırlanan çok insan var. şimdi kötü bir bölümde okumak yerine bir sene daha çalışıp belki top mühendislik tutturacak bilemiyorum ama bu arkadaşın kendisine kalan bir şey
hocam 10kdan mezuna kalmayı düşünen biri olarak 370kdan bırakmak bence normal :)
Vallahi arkadaş özelinde konuşmuyorum ama 3 kez deneyip olmadıysa 4. Kez kirik obp ile yine olmayacağı yüksek ihtimal. Kırık obp olmasa şansı vardı askerlik şubesine gidip yalvarsa yakarsa ağlasa belki askerlik şube müdürü 1 yıl daha tecil edebilir tabi inisiyatif alan birine denk gelmesi lazım.
hocam bence çok zor tecil ettirmesi ama yine denesin. arkadaş sınava nasıl çalıştı bilmiyorum ama bence içinde kalacağına girsin. belki güzel üniversite-bölüm kazanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X