Şimdi Ara

Sitenin Yanındaki Araba Tırsıyorum [SS'Li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 dk önce müzik dinlerken köpeğimizin havlamasıyla kulaklığı çıkardım, kediye havlamış. Ancak bunun için dışarı çıktığımda sitenin yanında durmuş bir araba gördüm. Bizim sitenin ve yanımızdaki sitenin ortasından geçen ve kullanılmayan bir patikaya parketmiş araç. Aşağısında hiçbir şey yok zaten patikanın, sazlık gibi bir şey var, inen çıkan hiç olmaz bu patikaya. Google Earth resmi de ekliyorum. Araca evin içine geçince dikkatlice baktım, sedan gri renk (sanırım) bir araç, şoför koltuğunda 1 erkek var, yanı boş, arkayı göremedim. Eve doğru bakıyordu ve yüzüne vuran bir ışık vardı, telefon ışığı olduğunu sanıyorum, çünkü 2. kez baktığımda ışık yoktu. Nereye baktığını da göremedim.

Google Earth:

Beyler bu da geçen gün çektiğim fotoğraf, pembe 2. evin sağında gördüğünüz gibi tel var, araba hemen onun yanında duruyor şuan.

• Kafasına lazer tut gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen o arabanın orda ne işi var.

Beyler çaktırmayın araba var sanıyor

• Birini alacaktır veya öyle bişeydir. Amma da pimpiriklisiniz
  • polis çağır
  • Villaların olduğu bir muhit sanırım. Her ihtimale karşı plakasını almaya çalış. Kafayı çekiyorda olabilir. En kötüsünü düşünüp plakayı al. Kamerayada çek belki bir olay olur bizde izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Villaların olduğu bir muhit sanırım. Her ihtimale karşı plakasını almaya çalış. Kafayı çekiyorda olabilir. En kötüsünü düşünüp plakayı al. Kamerayada çek belki bir olay olur bizde izleriz.

Hocam plakasını almam imkansız, villa muhiti evet. Araç paralel durduğu için patikaya ancak kapısını görebiliyorum. Fotoğraf çekersem de çıkmayacak ama denerim.

Birisini alamaz, çünkü burada hiçbir sitenin kapısı yok. Yan sitenin girişi üst yolda, çok uzakta kalıyor. Adamı izliyorum da, elinde içki şişesi de göremedim ama bu ihtimal üzerinde duruyorum, yine de tırsıyorum açıkçası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kiremitleri ters istikamete ardı ardına fırlatarak onu şaşırt ve gelinlik giyerek patikada koş
  • Twincharged Injection kullanıcısına yanıt
    Al snip indir kafasına. Komşulardan mahallenin abisi sıfatında bir tanıdığın varsa toplanın 3-4 kişi bir gidin yanından geçiyormuş gibi. Neymiş derdi öğrenin isterseniz. Ama şöyle bir durumda var ileride başınıza belada olabilir. Çünkü oturduğum yerdede böyle 2 kişi gelip evleri yokluyorlardı. Daha sonra komşu farkedip def etmiş. Gözün üstünde olsun yeterki gerisi önemli değil kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Al snip indir kafasına. Komşulardan mahallenin abisi sıfatında bir tanıdığın varsa toplanın 3-4 kişi bir gidin yanından geçiyormuş gibi. Neymiş derdi öğrenin isterseniz. Ama şöyle bir durumda var ileride başınıza belada olabilir. Çünkü oturduğum yerdede böyle 2 kişi gelip evleri yokluyorlardı. Daha sonra komşu farkedip def etmiş. Gözün üstünde olsun yeterki gerisi önemli değil kardeşim.

Yahu gezilecek yer de değil ki, bomboş toprak yol, kimse gitmez oraya. Aşağısında sazlık var. Yani iki ihtimal geliyor aklıma, birisi içki içiyor, bir sorunu olabilir ki bu bize dokunmaz. İkincisi ise yaz sezonu geldi, acaba keşif mi yapıyor diye aklımdan geçirmiyor da değilim, sonuçta tatile çıkacaklar var. Özellikle bayramda kimsecikler kalmaz sitede. Düşük bir ihtimal işte ama kurcalıyor insanın aklını. Bu arada tam 1 saat 15 dakikadır araç park halinde.

• Beyler aracın resmini çektim, Siyah Mercedes Sedan sanırım C serisi

• İmdb top 100 izlemişssin sen belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo55

İmdb top 100 izlemişssin sen belli

Çoğu şeyi kuruntu yaparım ama bu cidden garip geldi. Bu araç bizim siteden birisi veya misafirinin değil. Ayrıca 2-2.30 saattir içinde biri olması ürkütüyor, ne yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: celo55

İmdb top 100 izlemişssin sen belli

Çoğu şeyi kuruntu yaparım ama bu cidden garip geldi. Bu araç bizim siteden birisi veya misafirinin değil. Ayrıca 2-2.30 saattir içinde biri olması ürkütüyor, ne yapalım

Bence bir şey yapma arabadan inip sana saldırırsa ozaman eline bıçak alıp arka bahçeden kaçmayı dene bence

• adamda mercedes varsa ne hırsızlığı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

adamda mercedes varsa ne hırsızlığı yav

O arabada çalıntı olamaz mı?

• Fotoğrafı biraz daha yakınlaştır adamı görmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

adamda mercedes varsa ne hırsızlığı yav

O arabada çalıntı olamaz mı?

• Boynuna pilot kalem sapla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.