Şimdi Ara

siteye canlı kamera görüntüsü ekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir siteye 24 saat kesintisiz kamera görüntüsü eklemek istiyorum ben int cafe işletiyorum ve gerekli donanımın mevcut bulundugumuz sokaga kamera takıp caddenin görüntüsünü netten yayınlamak istiyorum bunun için kameram var ve birde tv kartı almayı düşünüyorum (görüntüyü pcye aktarmak için) öncelikle bunun için önerebileceginiz bi tv kartı varmı (kamera wireless güvenlik kamerası)
    ikinci olarakda siteye girmem gereken kodları bulamadım bunu nasıl yapacagım konusunda yardımcı olursanız sevinirim
    son olarak bu işlem pc ye ne kadar yük bindirir çok kasarmı?
    cvplarınız için tşkler

edit: sitenin adresiwww.kral66.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyto66 -- 30 Nisan 2008; 14:55:38 >

• Bunun içinhttp://www.mogulus.com u deneyebilirsiniz. (En basit yol ve ücretsiz)
    Kendinize bir kanal oluşturup kameranızı tanıtmanız yeterli.
    24 saat kesintisiz yayın demek,pc nin 24 saat kesintisiz açık kalması demektir..

• artı olarak Statik IP lazım güvenlik kamerası için
  • cvplar için tşkler mogulus sistemini araştırıyorum ama benim istedigim başka bi siteden degil kendi sitem üzerinden yayın yapmak üstelik statik ip adresimde var
    bilen biri biraz daha ayrıntılı anlatabilirmi lütfen
  • up

bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Bir ara pardusa web server kurup usb kamerdan bu olayı yapmıştım.Linux için yapılmış bir program vardı hareket alınca veya almayınca belirli bir frekansda örneğin 15 sn bir resim çekiyordu.Görüntülerin üstüne yazı da yazabiliyordu.Örneğin saat:xxx kamera no:1 gibi.Ya da hareket algılayınca video kaydına başlayıp kaydediyordu.Ben 5 sn de bir resim çekitirip, httpd klasörüne atıyordum.Basit bir sayfayı 5 snde bir yenileterek sürekli yeni resmi seyrediyordum.Yani arada bir aracı yoktu.Maalesef yazılımı hatırlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.