Şimdi Ara

Google harita uydu görünümü neden bulanık? SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
20.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır devam eden bir sorun.Uydu görünümünü seçip yakınlaştırma yaptığımda bulanık gösteriyor.Biraz bekliyorum ama bulanıklık çözülmüyor maalesef.
    https://i.hizliresim.com/y0vBBN.png

Google harita uydu görünümü neden bulanık? SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 16 Mart 2018; 18:32:13 >

• web sitesindeki sorun bir şekilde hallediliyor ama telefon uygulamasındaki sorunun çözümü yok. google haritalar altyapısını kullanıp da hizmet veren ve net görüntü gösteren 10'larca uygulama varken sadece google haritalar uygulamasının bulanık (yasaklı) olması da ayrı bir mantık. biz bu akılla muasır medeniyetler seviyesini de geçeriz.
  • hocam ekran kartı / internetten dolayı olabilir diye düşünüyorum.
  • Yandex haritalar normal çalışıyor.google map herkeste bulanık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Street 360 ı dı dene. Orda sol tarafta aynen gösterdiğin gibi uydu haritası var ordan dene istersen.

street 360 sokak görüntüsü veriyor 360 derece çok net görüntüler üstelik. sokak görüntüsü istiyorsan street 360 güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 16 Mart 2018; 17:44:3 >
  • VPN kullan öyle netleşiyor
  • google.com.tr'den tr adresini kaldırıp haritaya baktıgımızda bulanıklık geciyordu artık gecmiyor hicbir sekilde.

sanırım türkiye hükûmeti böyle bir istekte bulundu.
  • Bu benim de dikkatimi çekiyodu hata var düzeltirler diye düşünüyodum, bizim tarafımızdan mı istendi acaba böyle bi şey?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilinerek oyle yapiliyor diye biliyorum. Bombali daldiri planlarini zorlastirmak icin diye duymustum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Bilinerek oyle yapiliyor diye biliyorum. Bombali daldiri planlarini zorlastirmak icin diye duymustum.

Enteresan

• .tr yazısını sil

www.google.com/maps/ olarak başlasın

yandex'ten şaşmayın :)
  • Google’ın “Bulanık ve eski görüntüler” başlıklı yardım sayfasında, bu duruma sebep olarak görüntülerin henüz tam olarak elde edilememesi dışında bir sebep öne sürülmüyor. Uydu görüntülerinde eksik ve belirsiz alanlarla ilgili durum yeni değil. Bazı ülkeler belli “hassas” bölgelerin uydu görüntülerinde gizlenmesini harita sağlayıcılardan hukuki olarak talep ettiğini biliyoruz. Devletlerin güvenlik kaygılarıyla bu tarz girişimlerini tüm ülke topraklarını kapsayacak genişlikte uyguladığı da oldu ve oluyor.

Google: “Yasal hassasiyetler”

https://webrazzi.com/2016/07/11/google-mapste-turkiyenin-uydu-goruntuleri-neden-bulanik/

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Bilinerek oyle yapiliyor diye biliyorum. Bombali daldiri planlarini zorlastirmak icin diye duymustum.
    Saçma geldi sanki adamlar mapsten bakacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 25 Ağustos 2018; 23:45:12 >
  • Türkiyede yaşadığınız türk olduğunuz için bulanık :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google earth kullanabilirsiniz. Orada net gözüküyor her şey.

• Bizim hükümet öyle istiyor diye biliyorum ama diğer harita uygulamaları neden öyle değil bilmiyorum. Google mapste başka ülkelere bakarsanız baya net oluyor ama türkiye bulanık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 26 Ağustos 2018; 9:34:59 >
  • Google kaynak değiştirmiş ondan dolayı galiba

Altta map bilgisini eskiden başarsofttan alıyordu

Şimdi copernick cnes airbus olmuş, ondan dolayı yeni saplayıcı dandik çıktı galiba

• VPN açar açmaz görüntü cam gibi oluyor.
    Büyük ihtimal tr uzantısına uygulanan bir sansür ile görüntü bulanıklaştırılıyor.
  • Cepten nası giricez

• google haritalar harici 543 tane harita uygulaması, 743 tane web sitesi ayna gibi net olarak gösteriyor ama google haritalara kısıtlama var. sene 2018 olmuş şu zihniyete bakarmısınız. yazacak o kadar çok şey var ki. nerden tutarsan tut tam trajikomik bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scatman_35

google haritalar harici 543 tane harita uygulaması, 743 tane web sitesi ayna gibi net olarak gösteriyor ama google haritalara kısıtlama var. sene 2018 olmuş şu zihniyete bakarmısınız. yazacak o kadar çok şey var ki. nerden tutarsan tut tam trajikomik bir durum.
    tam paranoyak ülke haa,ABD'deki şehirlere bakıyorum cam gibi,bizimki çamur gibi.güvenlik için hiç bir işe yaramaz bu önlemler.paypal nasıl yasaklandıysa bu da öyle oldu. dünyadan bir bir kopuyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.