Şimdi Ara

Siteye yorum yazar mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Walla aslında site daha güzel olabilirdi belki ama firma sahibinin direktiflerine göre hareket ettim böyle oldu. Belki biraz amatörce oldu ama yorum yazarsanız memnun olurum...
    TEŞEKKÜRLER.
    www.pmnmakina.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanist -- 9 Temmuz 2006; 17:53:31 >

• Pek iç açıcı gözükmüyor ama illa site böyle kalacaksa ufak değişiklikler yapabilirsin mesela ortadaki frame in scroll barını renklendirebilirsin. Onun yanındaki kırmızı logo zaten felaket duruyor. Üst taraftaki flash bannerda daha iyi olabilir.

Bunlarla belki biraz kurtarırsın ama bana kalırsa komple yeniden yap siteyi.
  • Sitede tasarım göremedim tablo çalışman ise çok basit olmuş biraz daha estetik yapabilirsin.
  • arkadaşlar gerekini söylemiş zaten yazı tiplerinide küçük kullan verdana veya tahoma 8 - 9 - 10 pt kullanırsan daha iyi olur.
  • logo çok kötü duruyor
    renklerle biraz oyna site çok karanlık olmuş
  • Biraz estetik vermen lazım. Çok sade duruyor site. Kayan yazının olduğu yere kadar tasarım güzel ancak o kayan yazıyı kaldırman ve tabloyu da büyütmen lazım diye düşünüyorum
  • açılış o kadar iyi değil direk site açılsa daha iyi olmazmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar aldın site icin? :)
  • Walla host+domain dahil 400 YTL. Bu arada önerileriniz için teşekkür ederim ve çoğuna da düşünüp yapmaya çalışmıştım ama önceden dediğim gibi adamın direktifleri doğrultusunda hareket ettim. Şu yazı fontları, Logo falan öyle istedi diye yaptım. Hani önemli olan müşteri memnuniyeti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanist -- 11 Temmuz 2006; 16:24:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.